temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogdu :KK200: hikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi :anne:

Ayy gözün aydın canım:)) hoş gelmiş minik prens :) sağlıkla büyüsün kuzun:)

Ya hanımlar hoş bi soru değl ama affınıza sığınark soruyorum. İdrar yaptğmz yerden akıntı gelme ihtimali var mı? Ben acı hissediyorum. Ve pedin üstün tarafına denk geliyor zaten baktığımda da idrar yaptığm yerin üstünde bişyler görüyorum. Bilemedim dr arasam mı? Yoksa ben mi oyle zannediyorum fikri olan yazabilir mi?
idrar yolu iltihabı olabilir canım

Kizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogdu :KK200: hikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi :anne:
ohh gözün aydın kilosu filan maşallah yakışıklıya, Allah ım darısı bize inşallah zaten sayıca doğurmayanlar olarak azaldık :anneadayı:

Canım babamız biraz hassas o konuda. Bir de çok çabuk nazara geliyoruz. :nazar: Kusurumuza bakma olur mu teyzesi. :KK15: Sağlığı iyi çok şükür. Sadece sindirim sisteminin gelişmemesinden dolayı epey sıkıntılıyız. Çok zorlanıyor. Bizi de zorluyor. Dün 24 saat neredeyse hiç uyumadım. :KK43:

Canım hadi gözünaydın ikiniz de iyisiniz çok şükür :dua: helal olsun bak öyleydi böyleydi derken normal doğumla sağsalim kavuştuk alpimize :KK200:
Hoşgeldi aramıza :KK68: geçmiş olsun sana da canım :KK200:
bende nazara inanıyorum kuzum, yoksa bende merak ediyordum çınarı.:emir_bebek: ay bir kez yeğenimin resmini instagrama koydum bi ton like aldı ama o gün varya çocuğu susturamadık ablam çok üzüldü sanki dayak atmışız gibi ağladı kaç saat sonra fotoğrafı kaldırdım, çocuk uyudu uyandı sırıtmaya başladı eşşek sıpası

Kızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu..... :KK71:
Yaşasınnn istediğin oldu kızzz :rapci::rapci:o danslar merdivenler işe yaradı demekki, Allahım yardımcı olsun kuzum sana dua edicem inşallah kolay bi şekilde senin deyiminle fırlatırsın bebişi:halay:haberlerini bekliyoruz

Y
Arzucum bugün diye diye doğurcan valla:anneadayı:hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de doğurursan F fatmaelifnur ve ben kalıyoruz en yakın tarihli
Yaylaya geldik pikniğe camların serinliğinde yatiyom bizimkisi yemek hazırlıyor hayret arada birde ufaklık kipirdiyo agritiyo

Canim cok sukur gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin . Cok sevindim normal dogum yapmana . Bebisinde gayet iyi dogmus masallah :nazar:

Kizlar bebisleri emzige alistirmayi dusunuyor musunuz . Birde emzik markasi tavsiyesi istiyorum kullananlardan hangisini daha kolay aliyorlar

Kizlar bebisleri emzige alistirmayi dusunuyor musunuz . Birde emzik markasi tavsiyesi istiyorum kullananlardan hangisini daha kolay aliyorlar
Valla ben düşünüyorum hatta hastane çantama bile koydum ben avent in emzigini aldım ilk kızım da çok sorun yaşadım kv vermek istemedi falan baya sorunlar oldu aramızda şimdi kızım 4 yaşında ve baş parmağını emiyor ne yaptıysam biraktiramadim bunda kimseyi dinlemicem hastanede sokucam agzina

Back