temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogdu :KK200: hikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi :anne:
Ohh masallah kuzuyaaa, rabbim bahtini omrunu hayirlisi guzel eylesin insallah canim benim, masallah boyu posu yerindeymis onun kolay gelmesi de beklenemezdi valla olsun sonu guzel oldu keyfini cikar canimm :)))

baldan_madam baldan_madam canım senin oğlusun nasıl çokta merak ediyorum senin içinde bi sakıncası yoksa bi fotoğrafini atabilirsin
Canım babamız biraz hassas o konuda. Bir de çok çabuk nazara geliyoruz. :nazar: Kusurumuza bakma olur mu teyzesi. :KK15: Sağlığı iyi çok şükür. Sadece sindirim sisteminin gelişmemesinden dolayı epey sıkıntılıyız. Çok zorlanıyor. Bizi de zorluyor. Dün 24 saat neredeyse hiç uyumadım. :(

Kizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogdu :KK200: hikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi :anne:
Canım hadi gözünaydın ikiniz de iyisiniz çok şükür :dua: helal olsun bak öyleydi böyleydi derken normal doğumla sağsalim kavuştuk alpimize :KK200:
Hoşgeldi aramıza :KK68: geçmiş olsun sana da canım :KK200:

Gözünüz aydın cnm allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin.

Hadi canim gözün aydın beklenen sonuç geldi sonunda helal olsun kiz sana iyi ceserat li çıktın o doktora rağmen normal doğum ettin ya

Canım babamız biraz hassas o konuda. Bir de çok çabuk nazara geliyoruz. :nazar: Kusurumuza bakma olur mu teyzesi. :KK15: Sağlığı iyi çok şükür. Sadece sindirim sisteminin gelişmemesinden dolayı epey sıkıntılıyız. Çok zorlanıyor. Bizi de zorluyor. Dün 24 saat neredeyse hiç uyumadım. :KK43:

Canım hadi gözünaydın ikiniz de iyisiniz çok şükür :dua: helal olsun bak öyleydi böyleydi derken normal doğumla sağsalim kavuştuk alpimize :KK200:
Hoşgeldi aramıza :KK68: geçmiş olsun sana da canım :KK200:
Çınar iyi olsun da biz birazcık daha bekleyebiliriz canım bağırsakları içinde netten karın masajlari bak benim ilk kızım da çok işe yarıyordu bizim de bağırsak problemi vardı o masaj lar bide ılık dusla işimizi hallediyorduk genelde ins kısa zamanda düzene girer ve hiçbir probleminiz kalmaz

Ama napayım canım doğurmaktan korkunca içinde tutmayı yeğliyorum:KK45: eşin hırsını süpürgeden alarak sanki bana bi daha iş yaptırma mesajı da vermiş sana:duduk: ama olmaz günah. Hamile kadının elimden su içmek bile haram derler. Gerçi ben izne ayrıldığımdan beri eşim bana ev hanımı muamelesi yapıyor sürekli yatıyor yoruldum diye diye. Elini sıcak sudan soğuğa vurmuyor beyefendi:işsiz: bakalım bu haftasonu evi süpürmesi gerek süpürecek mi... ben hiç tartışmıuorum artık bi ablamız var sağolsun mükemmel temizliyor çareyi onda buldum:KK76: eşime de ya sen yaparsın ya da abla dedim:63: azıcık kuyruğu dik tutunca teslim oluyorlar

Ya sen yaparsın ya abla supermis yaa :KK70::KK70::KK70: ay bi gorseydin ama supurgemi yerden yere vurdu napiyosun hayatım diyince karışma diyor bana tirstim geri geri topukladim resmen :KK70: korkunun ecele faydası yok demişler eninde sonunda dogacak çok tosuncuk olmadan dogsunlar bence bu bekleyişin bide çıkışı var sonuçta anacim..:KK53:

Ayy yaşasın çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin minik prensi.. Sana helal olsun canım maşallah subhanallah tosuncuk getirmisin dünyaya ahhh darısı başımıza imsallaaaaahhh...:dua::dua::dua: detayları dinlemek için sabırsızlıkla bekliyorum simdik çok yormayalim taze annecigimizi... :KK36:

Canım 39.haftada da değştrlmez ki diye düşünüyordum ben, bir muayene ayarlamaya çalışayım olmadı ben, nasıl biri merak ettim bahar hanımı,çok teşekkürler canın bilgilendirmen için, Doğumda senden tecrübeli olurum Sanırım, anlatırım inşallah Doğumdan sonra sana:KK19:
Canm yine söyleyeyim de yanlış anlaşılmak istemem.Bahar hanımla sadece muayene tecrübem var onda da çok memnunum. Pozitif hep. Ne zaman whatsaptan yazsam döndü kadıncağız. Doğumda nasıldır bilemem. İnsallah iyidir diue diye ben ona devam ediyorum. Hepsine yabancı olunca bari iyi hissettigime gideyim dedim. İlk başka dr la başladım adını unuttum. Çok ilgisiz geldi. Ondan sonra biraktim 12. Haftadan bu yana sanırım ona gidiyorum. Şükür hiç ters bir yanını görmedim. Yinede muayene olup onunla doğum yaparsan merakla hikayeni beklerim.Ama dediğim gibi hkkina girmek istemem. 34 yaşında genç bir dr.

Canım 6+2 de attı ama bu haftaya kadar bebegi de gorememistik benim problemim bebeğin kalp atisi değildi bOS gebelik denmisti kurtaj olacaktım . 9.haftada atması lazım kalbin eğer yumurtlama yada adet döngusunde bir yanlışlik yoksa canım. Ama kadınların çoğu boş gebelik yaşıyor ben hamile kalmadan 9 ay önce boş gebelikten kurtaj olmuştum sonra tekrar hamile kaldım
Arkadaşım 9 haftalik boş gebelik deniyor su an. Bebek yok kese var malesef. Pazartesi hala bebek yoksa kürtaj olacak o yüzden sizin tecrubenizi merak ettim

Çınar iyi olsun da biz birazcık daha bekleyebiliriz canım bağırsakları içinde netten karın masajlari bak benim ilk kızım da çok işe yarıyordu bizim de bağırsak problemi vardı o masaj lar bide ılık dusla işimizi hallediyorduk genelde ins kısa zamanda düzene girer ve hiçbir probleminiz kalmaz
Sağol canım. :) aynen dediklerini yapıyorum ben de. Masaj iui geliyor. Banyodan sonra da rahatlıyor uyuyor biraz.

Hayirli olsun canim. Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun. :) ilk dogum her zaman en zorudur. Masallah canim. Bana oyle geliyorki doktorun istemesede normal dogum yapabildin. Tebrikler. Biraz toparla bakalim cok enerji harcadin ;)

@Cedric_CT :halay::halay::halay:canım yaşasın çok sevindim başarabileceğini biliyordum bizde örnek oldun, bekliyoruz Doğum hikayeni sabırsızlıkla, gıcık doktoruna inat doğurdun normal normal:KK11:canım sağlıkla büyüt yavrunu hayırlı olsun hısgelmiş Alp mis:KK37:

Günaydın benimki tutturdu pikniğe gidelim diye günüm geldi diyorum yakın gideceğimiz yer diyor sabah 6 da kalktı inekleri sağdı kahvaltı hazırlamış oğlanlara yaptırdı işleri kafasına taş mı düştü nedir
Valla biz de kv ye geldik hastaneye 20 km uzaktalar. Piknik yapacaz bir de kasıklarımda ağrı var hayrolsun bakalım... tadını çıkar şekerim:KK50: demek ki adamcağızın bi güzellik yapası gelmiş

Back