ben kaçıyorum kızlar,
dua edin bana bugün 14. gün yine çalışma var bizdeee,
ayy kocam problem çıkarmazsa tabi nazlı gelin hasbamm ne olacak
derinnn nefes al içine çekkk anneeee oluyorumm anneee de , yine nefes all biliyorum çok zor saklamak ama bence güzel bir sürpriz hazırla.
benim aklımdaki sürpriz; evi balonlarla süsleyip salonun kapısına bebek ayakkabısı asacağım kapıyı açıncada içerde büyük kartonların üstünede babacığım ben geliyorum yazacağım. inşallah aklımda bu var, bebiş bizi bekletmez gelirse tabii
dedigim gibi sinavlarim oldugundan ne iliski ne bebek düsündüm..
zaten sinavlarim gec bitiyordu aksam eve 10 11 de geliyordum..
yemek yiyip uyuyor.. sabah 4 5 gibi kalkip ders calisiyordum..
o yüzden esime ayiracak vaktim olmadi..
son sinav gecemde de kutlama yaptik iste :))
hadi dedim yumurtlama günüm degil ama preseedi bugünde kullanalim dedim..
normal risksiz günlerde jel kullanmiyorum.. böyle iste..
belki de gec döllenme oldugundan regl yasar gibi oldum onunda aciklamasini bilmiyorum.. ilk kez geldiginden basima :))
ben kaçıyorum kızlar,
dua edin bana bugün 14. gün yine çalışma var bizdeee,
ayy kocam problem çıkarmazsa tabi nazlı gelin hasbamm ne olacak
canımmm hayırlı olsun gözlerim doldu inan rabbim bu günleri bize de nasip etsin şu mübarek üçayların yüzüsuyu hürmetine..Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallahh...Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah...Kızlar benim de 2 3 arkadaşım o ay 1 yada 1 kez ilişki yaşamıştık dedi hep ilginç yaaa valla bu ay gün belirlemeden akışına mı bıraksam diyorum valla :) hergün iki güne bir değilde normal akışına mı bıraksam kii..
doğru diyosun ama aklımızadan çıkartamıyoruzki çocuk fikrini aslında akışına bırakmak lazım öle yapsak belki o ay hamile kalırız demi
hamile olan kimi görsem ya da doğum yapan hepsinin söylediği ortak ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman oldu.DÜşünmeyi bırakmak da gerçekten zor ama hayırlısı inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz koca göbeğimize bebişlerimize :)))) İnşallah kızlar inş...ben şu an regliyim bitsin hayırlısı ile sonra bakcaz artık
kızlar hepinizi mıncırdımm görüşüzzz
Kızlarr merhaba...Ben geldim ama her an çıkabilirim zor duruyorum çünkü hastaneye gideceğiz ayağım balon gibi şişti ve ayağımı oynatamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gideceğizz
Sağol cnm yaaa canım çok yanıyooo
hayırdır ne oldu birden bire mi şişti..
sabahta kaza atlatmışsın çok üzüldüm canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?