aslinda hemen veriyordum fakat tam testi söylicekken hat kesildi ..sonra tekrar aradim mesguldü :) sonra o döndü bana size haber verdigimden heyecanimi atmistim :)) o yüzden bu aksam sölimm dogru test yapmaya gidecegim... yimak yapamm söyle güzel..
mrb mrb mrb can kuşlarr nabersiniz görüşmeyelii var mı güzel haberler
bence kan testinden sonra muhteşem bir sürprizle açıkla
benim aklımda ne yapacağım belli şimdiden, allahım o günleri gösterir inşallah
aslinda hemen veriyordum fakat tam testi söylicekken hat kesildi ..sonra tekrar aradim mesguldü :) sonra o döndü bana size haber verdigimden heyecanimi atmistim :)) o yüzden bu aksam sölimm dogru test yapmaya gidecegim... yimak yapamm söyle güzel..
mrb mrb mrb can kuşlarr nabersiniz görüşmeyelii var mı güzel haberler
ayy canımm bebiş mi varrr çokk sevindim hayırlısı olsun rabbim bize versin bize de bize deeee
derinnn nefes al içine çekkk anneeee oluyorumm anneee de , yine nefes all biliyorum çok zor saklamak ama bence güzel bir sürpriz hazırla.aslinda bende kan testini yapip hediye paketi olarak ona iletecektim ama...
o kadar heyecanliyim ki bilemiyorumm :))
catlarim kijj :))
ben aileme de pek söylemem herseyimi hatta bebis 3 aylik olmadan söylemem gibi bari ona patt diye haber verimm..
ya da belli olmaz su heyecanimi bi yeneyim sakinleseyim hala cocuk gibi bicir bicirim ..
yüregim hop hopp..
inanir misiniz balkona ciktim bebisin biri gülücükler atti bana el salladi yan komsu.. :)) ilk defa konustuk kendileriyle.. böyle cocuksu halime o da güldü iste ...
walla ne diiimm 3 gündür takip edemiyoorum geriye dönğp okunmak için fırsatım da yook maaşaallaahh topiğin hızına yetişilmiyorr sayfalar 10 ar 10 ar atlıyoorr
işlerim yoğunn hiç keyfim yook grip oldum çatlama dönemindeyim tıkk yookk kocişle küsüzzz
bizim iş temmuza kaldıı :84::84:
ben kactim yimagimi yapayim..süslenemmm .. görüsürz arkadaslar...
sizlerle ilk bu ani paylastim ilk heyecanimi attim... hepinize tesekkür ederim paylasiminiz icin..
hepinize bol bol dua edecegim..allah hayrli evlatlar nasip etsin size..
sonra görüsürüzz...
ben kactim yimagimi yapayim..süslenemmm .. görüsürz arkadaslar...
sizlerle ilk bu ani paylastim ilk heyecanimi attim... hepinize tesekkür ederim paylasiminiz icin..
hepinize bol bol dua edecegim..allah hayrli evlatlar nasip etsin size..
sonra görüsürüzz...
aslinda bende kan testini yapip hediye paketi olarak ona iletecektim ama...
o kadar heyecanliyim ki bilemiyorumm :))
catlarim kijj :))
ben aileme de pek söylemem herseyimi hatta bebis 3 aylik olmadan söylemem gibi bari ona patt diye haber verimm..
ya da belli olmaz su heyecanimi bi yeneyim sakinleseyim hala cocuk gibi bicir bicirim ..
yüregim hop hopp..
inanir misiniz balkona ciktim bebisin biri gülücükler atti bana el salladi yan komsu.. :)) ilk defa konustuk kendileriyle.. böyle cocuksu halime o da güldü iste ...
slm cnm bende ailemle fazla konuşamıyorum burası o bakımından çok güzel herkes derdini anlatıyo arkadaşlar sağolsunlar destek veriyolar umarım sende en kısa zamanda gebe kalırsın hayırlısıyla
ayy megciğmmm inşallah sendende güzel havadisler alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?