• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

aslinda hemen veriyordum fakat tam testi söylicekken hat kesildi ..sonra tekrar aradim mesguldü :) sonra o döndü bana size haber verdigimden heyecanimi atmistim :)) o yüzden bu aksam sölimm dogru test yapmaya gidecegim... yimak yapamm söyle güzel..

ayy canımm bebiş mi varrr çokk sevindim hayırlısı olsun rabbim bize versin bize de bize deeee :49::49:

bence kan testinden sonra muhteşem bir sürprizle açıkla
benim aklımda ne yapacağım belli şimdiden, allahım o günleri gösterir inşallah :emir_bebek:

aslinda bende kan testini yapip hediye paketi olarak ona iletecektim ama...
o kadar heyecanliyim ki bilemiyorumm :))
catlarim kijj :))
ben aileme de pek söylemem herseyimi hatta bebis 3 aylik olmadan söylemem gibi bari ona patt diye haber verimm..
ya da belli olmaz su heyecanimi bi yeneyim sakinleseyim hala cocuk gibi bicir bicirim ..
yüregim hop hopp..

inanir misiniz balkona ciktim bebisin biri gülücükler atti bana el salladi yan komsu.. :)) ilk defa konustuk kendileriyle.. böyle cocuksu halime o da güldü iste ...

aslinda hemen veriyordum fakat tam testi söylicekken hat kesildi ..sonra tekrar aradim mesguldü :) sonra o döndü bana size haber verdigimden heyecanimi atmistim :)) o yüzden bu aksam sölimm dogru test yapmaya gidecegim... yimak yapamm söyle güzel..

yap yimağını hade :29::70:
oh bee ne güsel oldu bu böyleee :64::64::64:

walla ne diiimm 3 gündür takip edemiyoorum geriye dönğp okunmak için fırsatım da yook maaşaallaahh topiğin hızına yetişilmiyorr sayfalar 10 ar 10 ar atlıyoorr:52::52::52::52:
işlerim yoğunn hiç keyfim yook grip oldum çatlama dönemindeyim tıkk yookk kocişle küsüzzz :37::37:
bizim iş temmuza kaldıı :84::84:

ben aileme de pek söylemem herseyimi hatta bebis 3 aylik olmadan söylemem gibi bari ona patt diye haber verimm..
ya da belli olmaz su heyecanimi bi yeneyim sakinleseyim hala cocuk gibi bicir bicirim ..
yüregim hop hopp..

inanir misiniz balkona ciktim bebisin biri gülücükler atti bana el salladi yan komsu.. :)) ilk defa konustuk kendileriyle.. böyle cocuksu halime o da güldü iste ...
derinnn nefes al içine çekkk anneeee oluyorumm anneee de , yine nefes all biliyorum çok zor saklamak ama bence güzel bir sürpriz hazırla.
benim aklımdaki sürpriz; evi balonlarla süsleyip salonun kapısına bebek ayakkabısı asacağım kapıyı açıncada içerde büyük kartonların üstünede babacığım ben geliyorum yazacağım. inşallah aklımda bu var, bebiş bizi bekletmez gelirse tabii

ne güzel ya bi umut taşımak haziranın ilk başarında bu aya umutla girmiştik ama gaçtiğimiz günlerde eşimde varikosel olduğunu öğrendim ve umutlar çöpe düştü güya bu topicten hiç çıkmayacaktım bu ay ama olmadı allah hayorlısını versin inşallah ne deyimki umarım hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız

ben kactim yimagimi yapayim..süslenemmm .. görüsürz arkadaslar...

sizlerle ilk bu ani paylastim ilk heyecanimi attim... hepinize tesekkür ederim paylasiminiz icin..

hepinize bol bol dua edecegim..allah hayrli evlatlar nasip etsin size..
sonra görüsürüzz... :54:

walla ne diiimm 3 gündür takip edemiyoorum geriye dönğp okunmak için fırsatım da yook maaşaallaahh topiğin hızına yetişilmiyorr sayfalar 10 ar 10 ar atlıyoorr:52::52::52::52:
işlerim yoğunn hiç keyfim yook grip oldum çatlama dönemindeyim tıkk yookk kocişle küsüzzz :37::37:
bizim iş temmuza kaldıı :84::84:

evet ya bende bi çıkıyorum dönüşte okunmamış bir sürü sayfalar sana geçmiş olsun cnm

ya şöyle adete 5,10 gün kala yapılan ve kesin sonuç veren bi test olsa ya..
kan vermeksizin,korkuyorum da bundan accık :86:

sizlerle ilk bu ani paylastim ilk heyecanimi attim... hepinize tesekkür ederim paylasiminiz icin..

görüşürüz cnm fazla yorma kendini

hoşçakal görüşürüz yavru kuşum :79:

yüregim hop hopp..

ay çok güzel ya maşşllah sağlıla dogar inşallah

ben kaçıyorum kızlar,
dua edin bana bugün 14. gün yine çalışma var bizdeee,
ayy kocam problem çıkarmazsa tabi nazlı gelin hasbamm ne olacak :63:

Back