• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ben 9 unda reglendim.. 28 günde bir regleniyorum..sabit böyle..
14 üncü günü yumurtlamis olmaliyim bu bata bakarak ..
fakat ben 19.uncu günde iliskiye girdim..
simdi diyorum ki gün asiri yapiyorduk spermler bu kadar güclü olmuyordu böyle mi tuttu.. (tuttuysa)
hemen testi yapiyorumm..

hadi yap testi bebeem,bekliyoruz :nazar:

derincim,bak 19. gün didi ay..
sen çalış bikaç gün daha valla,kolay gelsin şimdiden..:92:

ben 9 unda reglendim.. 28 günde bir regleniyorum..sabit böyle..
14 üncü günü yumurtlamis olmaliyim bu bata bakarak ..
fakat ben 19.uncu günde iliskiye girdim..
simdi diyorum ki gün asiri yapiyorduk spermler bu kadar güclü olmuyordu böyle mi tuttu.. (tuttuysa)
hemen testi yapiyorumm..
yani bu sefer gün aşırı ilişkiye girmedim bekledim diyorsun öylemi? yanlış anlamadım değilmi?

şimdi takvimime not ediyordum, iş yerindekiler bu ne böyle takvimi karalamışsın diyorlar. spora gideceğim tarihleri not ettim dedim :60::60::60::60:

evet ben o yüzden bu ay hic beklemiyordum..
allahim neyi ne zaman vercegi belli degil..
gecen ay cok uzun sürdü ve cok geldi reglim annem korunmadigimi bilmiyor kocakarim bana hemen rahim bebek istiyor dedi :))
bu ay da böyle iste..

yani bu sefer gün aşırı ilişkiye girmedim bekledim diyorsun öylemi? yanlış anlamadım değilmi?

dedigim gibi sinavlarim oldugundan ne iliski ne bebek düsündüm..

zaten sinavlarim gec bitiyordu aksam eve 10 11 de geliyordum..

yemek yiyip uyuyor.. sabah 4 5 gibi kalkip ders calisiyordum..

o yüzden esime ayiracak vaktim olmadi..

son sinav gecemde de kutlama yaptik iste :))

hadi dedim yumurtlama günüm degil ama preseedi bugünde kullanalim dedim..

normal risksiz günlerde jel kullanmiyorum.. böyle iste..

belki de gec döllenme oldugundan regl yasar gibi oldum onunda aciklamasini bilmiyorum.. ilk kez geldiginden basima :))

selam kızlar
forumu uzunca bir süredir takip etmedim. kendimce totemler uyguladım işte gebelik üzerinde durmayacağım, kafam rahat olsun bebeğe odaklanmayım diye. ama insan konuşacak, içindekileri paylaşacak birilerini arıyor. ailemdede kimseyle konuşmuyorum herkese sürpriz olsun diye. ancak konuşmam lazım sorular sormak cevaplar vermek istiyorum artık.
ben 3 yıllık evliyim. bu 5. denememiz. bu kez de olmazsa doktora gidecem. 21 haziran evlenme yıldönümümüz + bat. umarım doktora gerek kalmadan minicik bir şey bana merhaba der yıl dönümü hediyesi olarak. allahım haziran ayında biz anne adaylarına kucak kucak melekler versin.

selam kızlar
forumu uzunca bir süredir takip etmedim. kendimce totemler uyguladım işte gebelik üzerinde durmayacağım, kafam rahat olsun bebeğe odaklanmayım diye. ama insan konuşacak, içindekileri paylaşacak birilerini arıyor. ailemdede kimseyle konuşmuyorum herkese sürpriz olsun diye. ancak konuşmam lazım sorular sormak cevaplar vermek istiyorum artık.
ben 3 yıllık evliyim. bu 5. denememiz. bu kez de olmazsa doktora gidecem. 21 haziran evlenme yıldönümümüz + bat. umarım doktora gerek kalmadan minicik bir şey bana merhaba der yıl dönümü hediyesi olarak. allahım haziran ayında biz anne adaylarına kucak kucak melekler versin.

slm cnm bende ailemle fazla konuşamıyorum burası o bakımından çok güzel herkes derdini anlatıyo arkadaşlar sağolsunlar destek veriyolar umarım sende en kısa zamanda gebe kalırsın hayırlısıyla

:64::64::64::64::64::64::64::64:maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gelsin bebecik o zaman :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

eşine ne zaman haber vericeksin peki?

aslinda hemen veriyordum fakat tam testi söylicekken hat kesildi ..sonra tekrar aradim mesguldü :) sonra o döndü bana size haber verdigimden heyecanimi atmistim :)) o yüzden bu aksam sölimm dogru test yapmaya gidecegim... yimak yapamm söyle güzel..

Back