• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah ama hiç umudum kalmadı. Çeşme suyuna batırsanız hamile gösteriyor diyenlerle dolu forum. Sürekli hevesim kursağımda kalıyor. Bir tane de kaybım var 😢
Bence birde kaset test yapın ondada varsa kesin vardır innsallah vardır cnm🙏🏻

Merhaba kızlar iki gün önce yine regl oldum tam 14. Günde ve artık yeter diyerek devlet hastanelerinden vazgecip özel bir kliniğe gittim bugün, kadını zaten sosyal medyada da görüyordum (tüp bebek tedavisi icin gideni cok özellikle) ve sıcaklık hissetmistim, uzatmayayım🙈
Sikayetlerimi dile getirdim hormonlara baktı esimin sperm testi sonuclarına baktı ve bir problem görmedi
Alttan muayene ile rahim ve yumurtalık kontrolü yaptı ve rahmimin hamilelik için çok iyi durumda oldugunu, yumurta sayımın ve büyüklüklerinin güzel olduğunu söyledi, ara kanama sandıgın seyler büyük ihtimalle catlama kanamasıdır hic degerlendirdin mi dedi hayır dedim, bu sebeple hamile kalamamıssındır senin hamile kalamayacagın hicbir durum yok ortada dedi.
Gebelik düsündügün icin dogum kontrol hapı önermeyecegim sana dedi ve duphaston yazdı üc ay kullanım önerdi, adetimi düzene sokacagını söyledi ve yasım ile genel durumumu göz önüne alarak sen her türlü hamile kalırsın acelen olmasın diyerek icimi rahatlattı acıkcası
Ay basında ilacı kullanmaya baslayacagım bakalım neler olacak

Bu arada bat - 13 subat olarak güncelleyebiliriz Lucky_16 Lucky_16 🌸
Bende duphaston kullanıyorum ovulasyon takibide yapın isterseniz duphaston ayrıca döllenme olursa bebeğin tutunmasını da yardımcı oluyor inşallah sizede yarar🙏🏻

Bende duphaston kullanıyorum ovulasyon takibide yapın isterseniz duphaston ayrıca döllenme olursa bebeğin tutunmasını da yardımcı oluyor inşallah sizede yarar🙏🏻

İnsallah insallahh🌸
İlk defa bir ilac kullanacagım umuyorum ki iyi gelir ve müjdeli haber verebilirim herkesle birlikte♥️

Softec kullananınız oldu mu acaba daha önce? Ultra early yazıyor ama şu kadar gün önceye kadar falan yazmıyor. Prodictorun earlysine göre hassaslığı yüksek olabilir mi?

Kızlar Ben Bir Süre Güncelleme Yapamayacağım Listede Şu An Tedavideyim Ve Eksta Şehir Dışından Misafirim Geldi Çok Giremiyorum Buraya Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim 🌸

İnşallah ama hiç umudum kalmadı. Çeşme suyuna batırsanız hamile gösteriyor diyenlerle dolu forum. Sürekli hevesim kursağımda kalıyor. Bir tane de kaybım var 😢
Yani sizinki yalan pozitif mi bilmiyorum ama ben de daha önce kullandım ve çizgi çıkarmadı ve hamile değildim

Kızlar kasık ağrısı var böyle sancı gibi degil ama rahatsız edici bı ağrı kasılma gibi sulu akıntım adetime 6 gün var daha önce mol gebelik geçirdiğim için sulu akıntım vardı ozamanda biraz onun için tedirginim biri bir şey söyledim lütfen yaa karın şişliği de var bilmiyor inşallah varsa pazartesi kan vericem sağlıklı olsun kızlar lütfen dua edin 3 senedir uğraşıyorum ve sürekli boş düşük mol falan oluyor

Kızlar kasık ağrısı var böyle sancı gibi degil ama rahatsız edici bı ağrı kasılma gibi sulu akıntım adetime 6 gün var daha önce mol gebelik geçirdiğim için sulu akıntım vardı ozamanda biraz onun için tedirginim biri bir şey söyledim lütfen yaa karın şişliği de var bilmiyor inşallah varsa pazartesi kan vericem sağlıklı olsun kızlar lütfen dua edin 3 senedir uğraşıyorum ve sürekli boş düşük mol falan oluyor
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

7 aydır evliyim. İkinci aydan itibaren çocuk düşünmeye başladık. Değerlerime baktırdım fakat gebeliğe engel bir durum yokmuş. Buna rağmen hâlâ gebelik yok. Adet düzenim birkaç gün erken birkaç gün geç şeklinde ilerliyor. Henüz ovulasyon testleri denemedim ama sizce bu süreçte nasıl ilerlemeliyim. Çok takıntı yapıyorum bu konuyu. Stresten bile gebelik oluşmuyor olabilir. Yardımcı olur musunuz bana deneyimleriniz ile

7 aydır evliyim. İkinci aydan itibaren çocuk düşünmeye başladık. Değerlerime baktırdım fakat gebeliğe engel bir durum yokmuş. Buna rağmen hâlâ gebelik yok. Adet düzenim birkaç gün erken birkaç gün geç şeklinde ilerliyor. Henüz ovulasyon testleri denemedim ama sizce bu süreçte nasıl ilerlemeliyim. Çok takıntı yapıyorum bu konuyu. Stresten bile gebelik oluşmuyor olabilir. Yardımcı olur musunuz bana deneyimleriniz ile
Nasıl desemki dediğin gibi stresten de olmaz rahat olman gerekiyor yani çocuk için ilişki değil anlatmak istediğimi anlamişsındır benim de oluyor ama devamı gelmiyor düşüyor yada kürtaj olmak zorunda kalıyorum dediğim gibi oluruna bırak çocuk istemiyormuş gibi ilişkiye girceksin bı bakmışsın olmuş

Cok teşekkür ederim önerilerim icin kuzu 🥲🙏 elimden geleni yapiyorum. Bir süre fazla ayakta kalip is yapinca bilr fena oluyorum gücüm kalmiyor..
Aksam boyu acildeydik daha yeni eve geldik 🙁 idrar yolu enfeksiyonu dediler. Rahim icinde bir sıkıntı yok kanama hormonal, hormonlar toparlayana kadar kanama olur normal dedi. Istersen dogum kontrol hapi kullanabilirsin vereyim dedi ama kullanmani önermem kanaman olsun birak rahim kendini firsat buldukca resetler dedi.
3lü birr antibiyotik verdi. Bide monurol muydu tek kullanimlik şase verdi.
Serum taktilar bide. Yeni dinlencem. Cok zorlu bir aksam, gece oldu.
İşte kansızlık oluyor çok kan gidince ondan dinlenmek önemli şimdi iyisindir inşallah aciller gerçekten çok fena ya dikkat etmek lazım

Kızlar çatlatma iğnesinin 14. Günü hasta olunması gerekiyo mu net

Back