- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
ya şöyle adete 5,10 gün kala yapılan ve kesin sonuç veren bi test olsa ya..
kan vermeksizin,korkuyorum da bundan accık :86:
canımmm hayırlı olsun gözlerim doldu inan rabbim bu günleri bize de nasip etsin şu mübarek üçayların yüzüsuyu hürmetine..Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallahh...Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah...Kızlar benim de 2 3 arkadaşım o ay 1 yada 1 kez ilişki yaşamıştık dedi hep ilginç yaaa valla bu ay gün belirlemeden akışına mı bıraksam diyorum valla :) hergün iki güne bir değilde normal akışına mı bıraksam kii..
Sabahki borcam kırıkları ve büyük parçası ayağıma düştü hem kesti hem şişti şuan hareket bile edemiyorummmm sağol canım ilgin içinnn
Kızlarr merhaba...Ben geldim ama her an çıkabilirim zor duruyorum çünkü hastaneye gideceğiz ayağım balon gibi şişti ve ayağımı oynatamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gideceğizz
kizlar dilim damagim kurudu.. cift cizgi cikti fakat control cizgisi kadar keskin degil ,fakat ilk saniyelerde belirdi hemencik ...
zirlayarak yaziyorum..
silik cizgi gebelik midir sizceee
Kızlarr merhaba...Ben geldim ama her an çıkabilirim zor duruyorum çünkü hastaneye gideceğiz ayağım balon gibi şişti ve ayağımı oynatamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gideceğizz
Sabahki borcam kırıkları ve büyük parçası ayağıma düştü hem kesti hem şişti şuan hareket bile edemiyorummmm sağol canım ilgin içinnn
tesekkür ederim güzel dileklerin icin..
akisina birakin derim.. bu ay bebek sendromundan uzaklasip sinav sendromuna girdim galiba tuttu..
ama simdi aklima bir sürü sey geliyor..
bebek var ise ... ben gecen hafta akciger filmi cektirdim bisey olur mu ? sonucta radyasyon..
Kızlarrr ben geldim hastaneye gitmedim eşim buz falan koydu ama harekette zorlanıyorummm
nurhancım gitinmi hastaneye
şımarık34 tebrik ederim canım...
umutdeniz geçmiş olsun canım
Gitmedik canımm eşim ezilmiş geçer diyooo şimdi gitsek ağrı kesici yaparlar serum verirler diyooo ama bebiş olursa olmaz kiiiiiiiii
haklı ama..
basma bari üstüne canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?