• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canımmm hayırlı olsun gözlerim doldu inan rabbim bu günleri bize de nasip etsin şu mübarek üçayların yüzüsuyu hürmetine..Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallahh...Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah...Kızlar benim de 2 3 arkadaşım o ay 1 yada 1 kez ilişki yaşamıştık dedi hep ilginç yaaa valla bu ay gün belirlemeden akışına mı bıraksam diyorum valla :) hergün iki güne bir değilde normal akışına mı bıraksam kii..

tesekkür ederim güzel dileklerin icin..

akisina birakin derim.. bu ay bebek sendromundan uzaklasip sinav sendromuna girdim galiba tuttu..

ama simdi aklima bir sürü sey geliyor..

bebek var ise ... ben gecen hafta akciger filmi cektirdim bisey olur mu ? sonucta radyasyon..

Sabahki borcam kırıkları ve büyük parçası ayağıma düştü hem kesti hem şişti şuan hareket bile edemiyorummmm sağol canım ilgin içinnn:14::14::14:

ayyy canım yaaaa...
nazara mı geldin ben çok inanırım..
gecen ayda benim kafama tencere düşmüştü 1 saat başım döndü :37:

dikkat et kendine canımm..
tehlikeli işler bunlar..allah korusunn :nazar:

Kızlarr merhaba...Ben geldim ama her an çıkabilirim zor duruyorum çünkü hastaneye gideceğiz ayağım balon gibi şişti ve ayağımı oynatamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gideceğizz:59:

umutdenizcim çok ama çok geçmiş olsun cnm ya çok çok üzüldüm inan çok dikkat et :(((

şımarıkcım ya bişi sorcam cnm sizin kutlama kaçıncı gündü??Yumurtlama dönemi değildi demişsin de..Bi de o ay az ilişki yaşamışsın doğru mu anladım tam okuyamadım da...

Canım bu topikte kimsenin selam almadığından bahsetmişsin her dk buraya girmeye çalışıyorum yazdıklarınızla teker teker ilgilenmeye çalışıyorum ama yetmiyor galiba bakın şuan çok kötüyüm hastaneye gideceğiz hala burdayım bu size verdiğim değeri gösteerir çünkü bende sizi çok seviyorum...Kızlar ben olmayıncada herkes birbiriyle ilgilensin lütfen olurmu güzel topiğimize sahip çıkalımm:71::71::71:

kizlar dilim damagim kurudu.. cift cizgi cikti fakat control cizgisi kadar keskin degil ,fakat ilk saniyelerde belirdi hemencik ...

zirlayarak yaziyorum..
silik cizgi gebelik midir sizceee

Allahım çok şükür yarabbim:nazar::nazar: çok sevindimm:emir_bebek: eşine söyledikten sonra ne yaptığını anlat olurmu arkadaşım:69::69: tebrik ederimmm:66::66:

Kızlarr merhaba...Ben geldim ama her an çıkabilirim zor duruyorum çünkü hastaneye gideceğiz ayağım balon gibi şişti ve ayağımı oynatamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gideceğizz:59:

canım benim borcam ayağına mı düştüki ayağın şişti.. çok geçmiş olsun yaa :58: sonuçtan haberdar et olurmu canım benim:70:

Sabahki borcam kırıkları ve büyük parçası ayağıma düştü hem kesti hem şişti şuan hareket bile edemiyorummmm sağol canım ilgin içinnn:14::14::14:

of canım ya çok üzüldüm :59:
görünmez kaza işte,amann dikkat umutdenizcimm :71:
gelince yaz e mi..

tesekkür ederim güzel dileklerin icin..

akisina birakin derim.. bu ay bebek sendromundan uzaklasip sinav sendromuna girdim galiba tuttu..

ama simdi aklima bir sürü sey geliyor..

bebek var ise ... ben gecen hafta akciger filmi cektirdim bisey olur mu ? sonucta radyasyon..

bu röntgen olayını doktoruna söylemelisin canım benim..
umarım sorun olmaz..

Kızlarrr ben geldim hastaneye gitmedim eşim buz falan koydu ama harekette zorlanıyorummm:59:

Back