• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
canım 3 gün oluyo bugün verdiysen normalde cuma vermen lazım 2 gün 48 saatte bi artışa bakıyolar ama 3 güne de iyi değerinin

Kızlar 2.fotoda bariz bi çizgi görüyorum ben adete 9 gün var ama yumurtlamamın üstünden baya geçti 10 gün kadar olabilirmi ya hiç umudum yok artkk tükendi ama hep umutların tükendiği anda gelirmişya bilemiyorum öyle zorlanıyorumki ben artık bebişime kavuşmak istiyorum allah hepimizin gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin bide yüzümde yanma var aşırı yüzümğ ateş basıyo hiç öyle olmazdım
Yumurtlamadan 10gun geçtiyse 4 5 gün kalmıştır adetinize evet bir kararti var orda yarın tekrar yapın inşallah vardır

Kuzum kürtajdan sonra ilaclarimi hep ictim bitirdim zaten. 1 ay sonra olan kanamamda dr ilac verdi kanaman durunca birak dedi bende biraktim. Valla dünkü dr da neden bir daha sana antibiyotik verdiler dedi hatta. Herkes başka bir yorum yapiyor bende anlamadim ki.
Simdi verdigi antibiyotik 3 günlük sadece zaten bide tek kullanımlık bir ilac daha verdi bakalim..

Sagol kuzum tavsiyelerini dikkate alcam hatta kalkayim yeşil cay iceyim simdi 🙏 dr.tavuk suyuna corba falan ic dedi. Yapcam bugünlerde iyi bakcam kendime. Bide açlığımı anlayamiyorum sanirim bebegimin kaybı ne kadar atlatiyorum gibi gelse de atlatamadigim bir durum vucudum toplanmadi istesemde.
Dediklerini yicem canim cok cok sagol 💗💗
Toparlar sın inşallh cnm az kaldı tavuksuyula çorbada iç hatta ilikli kemik suyu bulabirsen ondada iç şifa olsun inşaallah 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayki reglime 3 gün varken days doctor testini yaptım silik bir çizgi çıktı. Bugün tekrar days doctor testi yaptım yine silik çıktı. Bu markaya güven olmaz diyen çok kişi var. Ben de başka marka bulamadım eczanelerden. Sizce yalancı çizgi mıdır? 😢

Toparlar sın inşallh cnm az kaldı tavuksuyula çorbada iç hatta ilikli kemik suyu bulabirsen ondada iç şifa olsun inşaallah 🙏🏻
Corbam pisiyor onu iccem bakalim. Ilikli kemik suyu da hazir almistim aslında iyi aklima getirdin canim ondan da yapayim corba hafta ici

Kızlar ben bugün rüyamda tavuk yumurtası gördüm sarısı böyle Bi tencerenin içinde dolu sarısı vardı yorumlayın bakem

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayki reglime 3 gün varken days doctor testini yaptım silik bir çizgi çıktı. Bugün tekrar days doctor testi yaptım yine silik çıktı. Bu markaya güven olmaz diyen çok kişi var. Ben de başka marka bulamadım eczanelerden. Sizce yalancı çizgi mıdır? 😢
Testinin resmini atarmisin cogu kisede doğru gösteren de oldu aslında inşallah bebginiz sizinledir 🙏🏻

Testinin resmini atarmisin cogu kisede doğru gösteren de oldu aslında inşallah bebginiz sizinledir 🙏🏻
İnşallah ama hiç umudum kalmadı. Çeşme suyuna batırsanız hamile gösteriyor diyenlerle dolu forum. Sürekli hevesim kursağımda kalıyor. Bir tane de kaybım var 😢

Eklentiler

• 1000010783.jpg
    1000010783.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba kızlar iki gün önce yine regl oldum tam 14. Günde ve artık yeter diyerek devlet hastanelerinden vazgecip özel bir kliniğe gittim bugün, kadını zaten sosyal medyada da görüyordum (tüp bebek tedavisi icin gideni cok özellikle) ve sıcaklık hissetmistim, uzatmayayım🙈
Sikayetlerimi dile getirdim hormonlara baktı esimin sperm testi sonuclarına baktı ve bir problem görmedi
Alttan muayene ile rahim ve yumurtalık kontrolü yaptı ve rahmimin hamilelik için çok iyi durumda oldugunu, yumurta sayımın ve büyüklüklerinin güzel olduğunu söyledi, ara kanama sandıgın seyler büyük ihtimalle catlama kanamasıdır hic degerlendirdin mi dedi hayır dedim, bu sebeple hamile kalamamıssındır senin hamile kalamayacagın hicbir durum yok ortada dedi.
Gebelik düsündügün icin dogum kontrol hapı önermeyecegim sana dedi ve duphaston yazdı üc ay kullanım önerdi, adetimi düzene sokacagını söyledi ve yasım ile genel durumumu göz önüne alarak sen her türlü hamile kalırsın acelen olmasın diyerek icimi rahatlattı acıkcası
Ay basında ilacı kullanmaya baslayacagım bakalım neler olacak

Bu arada bat - 13 subat olarak güncelleyebiliriz Lucky_16 Lucky_16 🌸

Back