Teşekkür ederim canımO zaman gitmene gerek yok canim. Özele gidersen ancak irda yaparlar yumurta takibi falan. Devlette 1 sene dolmadan bisey yapmazlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımO zaman gitmene gerek yok canim. Özele gidersen ancak irda yaparlar yumurta takibi falan. Devlette 1 sene dolmadan bisey yapmazlar
Teşekkür ederim canımÇok iyi maşallah
Doktora gitmedin dimi kan veriyorsun sadeceTeşekkür ederim canım
Gayet iyi bence canım maşallah darısı başımızaCanlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
canım 3 gün oluyo bugün verdiysen normalde cuma vermen lazım 2 gün 48 saatte bi artışa bakıyolar ama 3 güne de iyi değerininCanlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
Yumurtlamadan 10gun geçtiyse 4 5 gün kalmıştır adetinize evet bir kararti var orda yarın tekrar yapın inşallah vardırKızlar 2.fotoda bariz bi çizgi görüyorum ben adete 9 gün var ama yumurtlamamın üstünden baya geçti 10 gün kadar olabilirmi ya hiç umudum yok artkk tükendi ama hep umutların tükendiği anda gelirmişya bilemiyorum öyle zorlanıyorumki ben artık bebişime kavuşmak istiyorum allah hepimizin gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin bide yüzümde yanma var aşırı yüzümğ ateş basıyo hiç öyle olmazdım
Toparlar sın inşallh cnm az kaldı tavuksuyula çorbada iç hatta ilikli kemik suyu bulabirsen ondada iç şifa olsun inşaallahKuzum kürtajdan sonra ilaclarimi hep ictim bitirdim zaten. 1 ay sonra olan kanamamda dr ilac verdi kanaman durunca birak dedi bende biraktim. Valla dünkü dr da neden bir daha sana antibiyotik verdiler dedi hatta. Herkes başka bir yorum yapiyor bende anlamadim ki.
Simdi verdigi antibiyotik 3 günlük sadece zaten bide tek kullanımlık bir ilac daha verdi bakalim..
Sagol kuzum tavsiyelerini dikkate alcam hatta kalkayim yeşil cay iceyim simdi dr.tavuk suyuna corba falan ic dedi. Yapcam bugünlerde iyi bakcam kendime. Bide açlığımı anlayamiyorum sanirim bebegimin kaybı ne kadar atlatiyorum gibi gelse de atlatamadigim bir durum vucudum toplanmadi istesemde.
Dediklerini yicem canim cok cok sagol
Iyı canım merak etmeCanlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
Eve canım gitmedim daha ama kan verdigim hemşire birkaç gün sonra git doktora görün kullanman gereken ilaç takviye olabilir dediDoktora gitmedin dimi kan veriyorsun sadece
Amin inşallah canım benimGayet iyi bence canım maşallah darısı başımıza
Teşekkür ederim canımcanım 3 gün oluyo bugün verdiysen normalde cuma vermen lazım 2 gün 48 saatte bi artışa bakıyolar ama 3 güne de iyi değerinin
5 gune kadar kesen gözükür canım o zamanda ışacına başlarsınEve canım gitmedim daha ama kan verdigim hemşire birkaç gün sonra git doktora görün kullanman gereken ilaç takviye olabilir dedi
İnşallah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah5 gune kadar kesen gözükür canım o zamanda ışacına başlarsın
Corbam pisiyor onu iccem bakalim. Ilikli kemik suyu da hazir almistim aslında iyi aklima getirdin canim ondan da yapayim corba hafta iciToparlar sın inşallh cnm az kaldı tavuksuyula çorbada iç hatta ilikli kemik suyu bulabirsen ondada iç şifa olsun inşaallah
Afiyet olsun cnm şifa olsunCorbam pisiyor onu iccem bakalim. Ilikli kemik suyu da hazir almistim aslında iyi aklima getirdin canim ondan da yapayim corba hafta ici
Testinin resmini atarmisin cogu kisede doğru gösteren de oldu aslında inşallah bebginiz sizinledirMerhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayki reglime 3 gün varken days doctor testini yaptım silik bir çizgi çıktı. Bugün tekrar days doctor testi yaptım yine silik çıktı. Bu markaya güven olmaz diyen çok kişi var. Ben de başka marka bulamadım eczanelerden. Sizce yalancı çizgi mıdır?
İnşallah ama hiç umudum kalmadı. Çeşme suyuna batırsanız hamile gösteriyor diyenlerle dolu forum. Sürekli hevesim kursağımda kalıyor. Bir tane de kaybım varTestinin resmini atarmisin cogu kisede doğru gösteren de oldu aslında inşallah bebginiz sizinledir