- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar dilim damagim kurudu.. cift cizgi cikti fakat control cizgisi kadar keskin degil ,fakat ilk saniyelerde belirdi hemencik ...
zirlayarak yaziyorum..
silik cizgi gebelik midir sizceee
kizlar dilim damagim kurudu.. cift cizgi cikti fakat control cizgisi kadar keskin degil ,fakat ilk saniyelerde belirdi hemencik ...
zirlayarak yaziyorum..
Ayyy canım çok tebrik ederim, şöyle güzel müjdeler duymaya ihtiyacımız varr
aaaaaaaaaaa
harika haber buuuuu
silik bile çıkmazdı olmasaydı..
AMİNNNtesekkür ederim tatlimm.. ben sasirdimm.. ins test yanlis degildir..
cikmazdi di mi ?? bir an önce kana baktirmak istiyorum..umarim pozitifdir.. allahim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün..
şimarıkcım tebrikler
Kaç gün geçmişti adet gününün üzerinden de testi yaptın?
Kaçıncı günler halvet oldunuz eşinle?
Bunlar bize ışık tutcak
şimarıkcım tebrikler
kaç gün geçmişti adet gününün üzerinden de testi yaptın?
kaçıncı günler halvet oldunuz eşinle?
bunlar bize ışık tutcak
kızlar bizimde ilk denememiz
ama ben hap kullanmadım, eşim korunuyordu. o yüzden ilk denemede tutma ihtimali olur herhalde değilmi?
olurrr olsun ne olur yaa:84:
ayyy ağzındannn bal damlıyorrr inşallah rabbim inşallahcnm senin gibi eşi korunan arkadaşım vardı bide yengem var ikiside korunmayı bıraktığı ay hamile kaldılar bi sorunlarıda olmayınca hemen o ay gebe kaldılar inş.sende bu ay kalırsın
zirlayarak yaziyorum..
4 . gün bugün.. fakat 1. gün ve 2. gün cok hafif kirmizi geldi 1 2 damla ..
ben normlade yumurtlama günüm hesaplayip yapiyordum fakat sinav zamanima denk gelmisti yumurtlamam ... sinavimin bittigi gece tutmus gibi geliyor eger hamileysem..
bu preseed jelini kullandim ilk ay olmadi ikinci ay emin degiliz iste sonuctan canim :))
allahim tez zamanda güldürsün yüzünüzü ... artik dr a gidecektim 6 7 ay oldu calismalarimizz biraz bekletti geldi mi de bilmiyorum ama :))
SIMARIKCIM yani 16 17. günden sonramı tutmuştur diyorsun?
inşallah canım kandada pozitif çıkar
ben tekrar test yapicam.. belki test yanlistir ( kontrol edeyim :S
çok güzel ya inş. gebesindir bu haber beni biraz kendime getirdi
yani???:44:
16,17den sonra he ?:44:
hadi bekliyoruz..
hayırlısı inşallahhh...
merakla bekliyorum canım,hemen okulun akademik takvimine bakip haber vericem suan aklima gelmiyor heyecandan az bi bekliyinn
insallah heyecandan ayiptir söylemesi cisim gelmiyor :)) ikinci testi de yapayim garanti olsun :)
merakla bekliyorum canım,
bu arada sen 2. testinide yap garanti olsun