• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ayy benimki düzensiz bilmiyorum ne olacak inşallah burdaki herkes tez zamanda müjdeyi verir ama ben temmuzun 4 üne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum çatlasamda patlasamda bekleyeceğim
ben hap kullanmadım o yüzden hormonlarımın düzelme evresini beklemeyeceğim düzgündür diye umut ediyorum :52:
ilk deneme bu ay ama inşallah tutar yaa :95:

benim adetlerim düzenli 27 günde bir bazen 28 günde bir adet oluyorum şaşmaz :94::94:

:16:

ayağı duvara yaslamak,hatta amuda kalkmak laflarını bende duydum..:86:
bana kalırsa gereksiz.. çünkü zaten oldukça güçlü bir tazyikle şoluyo ya..:77: içeri yerleşen zaten yerleşir..
yani biraz uzanmakta fayda vardır,hepsi bu..:78:
:60::60::60::60:
ilahiii meg
gülmekten yarıldım burda

:16:

ayağı duvara yaslamak,hatta amuda kalkmak laflarını bende duydum..:86:
bana kalırsa gereksiz.. çünkü zaten oldukça güçlü bir tazyikle şoluyo ya..:77: içeri yerleşen zaten yerleşir..
yani biraz uzanmakta fayda vardır,hepsi bu..:78:

ay bizler de Hürrem gibi ''gibeğyim'' desek hemencik keşkem :66:

:)))))

bana da garip geldi valla eskiden millet öyle mi yapıyormuş sanki...hiç hürrem öyle mi yapıyo bat mı takip ediyo yumurtlama dönemi mi heheheheh :D :D :D inş yaaa ben de anne olmak istiyorum hem de çooooooooook

sen neden öyle dedin şimdi ümitsizmisin kendinden:44:

bende rahim duvarı kalınlaşması var ve dr geçen ay korunmayı bıraktırdı haziranda olur diye düşünürken benim adet 12 gün devam etti dr. da antibiyotik verdiği için korunun dedi. inşallah tedavi olunca tekrar sahalara döneceğim :66::66:

ay bizler de Hürrem gibi ''gibeğyim'' desek hemencik keşkem :66:

:)))))
öyle bir geçer zaman ki yi izliyormusunuz bilmiyorum
ali hem carolini hemde cemileyi hamile bıraktı eşimin yorumu bomba ; ali kaptan döke döke gidiyor tohumlarını, bizde burda uğraşıyoruz :60::60::60:

öyle bir geçer zaman ki yi izliyormusunuz bilmiyorum
ali hem carolini hemde cemileyi hamile bıraktı eşimin yorumu bomba ; ali kaptan döke döke gidiyor tohumlarını, bizde burda uğraşıyoruz :60::60::60:

:60::60::60::60::60:güsel demiş..

ben muhteşem yüzyıl izleyicisiyim esas :92:
halvetlülerim,hepimis hürremis,hepimis halvetiss :64::64::86::86::86::60::60::60::60:

bende rahim duvarı kalınlaşması var ve dr geçen ay korunmayı bıraktırdı haziranda olur diye düşünürken benim adet 12 gün devam etti dr. da antibiyotik verdiği için korunun dedi. inşallah tedavi olunca tekrar sahalara döneceğim :66::66:

tabi canım,problem bi hallolsun,seni kimse tutamaz artık :70:

yaaa ben umutlanmayım mı boşaa :((((((( şu an reglim zaten de...

kızlar bi de akıntı ile ilgili soruma nolur yanıt versin birisi

onudaaa izliyorummm onudaaa, hamile kadın nerde ben orda :64:
bakalım küçük sülüman bu akşam kimi götürecek :60:

o sülümanı bennnn :47::47::47:

gelsene bizim geyikteki muhteşem topiğine..
hem diziyi izliyoruz hemde beyin fırtınası yapıyoruz,acaip eğlenceli :64::64::64:

o sülümanı bennnn :47::47::47:

gelsene bizim geyikteki muhteşem topiğine..
hem diziyi izliyoruz hemde beyin fırtınası yapıyoruz,acaip eğlenceli :64::64::64:
ayy geliyim canım, arada oraya takılayım, burda işler yoğun olunca giremiyorum, akşama doğru hafifleyince takılıyorum ancak

gibeğyim
gibeğsin
gibeğ
:64::64::64:

gibeğyim vağğlidemm :86::60::60::60:

yaaa ben umutlanmayım mı boşaa :((((((( şu an reglim zaten de...

kızlar bi de akıntı ile ilgili soruma nolur yanıt versin birisi

daha bilgili bir ağızdan duyuncaya kadar ben söyleyeyim bildiğmi;
şöyle ki; yımırtlama günü akıntı yoğunlaşırmış..

Back