• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ben akıntıyı 12.ci gün gördüm şimdi akıntı yok ağrılarım var yumurta çatlamışmıdır acep:31::31:
Bilmiyorum ki :44:
bende 3 gündür akıntı var, karın şişliğide 2 gündür var ama bugün davul gibi oldu hiiiiççç anlamadım doğrusu
biz çalışmalara devam edeceğiz 21. güne kadar

kasıklarımda batma şeklinde tatlı agrı göğüslerimde ağrıyor hayırlısı bakalım dün 14.cü gündü benim ne yapsam çalışmalara devammı etsem:31: :31: :31:

yani esas bugünden itibaren yapıyo olmalısın bence..:92:

kızlar benim yumurtlama dönemi 15- 20 haziran görünüyor. bu ilk deneme olacağı için çok öyle hesapla fln yapmayım diyorum çalışmaları.bebişimin olmasını çok ama çok istiyorum hepiniz gibi ama ilk ay olamayabileceğini de biliyorum ki doğum kontrol hapını da daha 8mayısta bıraktım.Garip olacak biraz biliyorum ama bi öneriniz var mı kızlar.Mesela hangi günler çalışmalara yoğunlaşmalıyım her gün mü olmalı fln...
bi de akıntı diyorsunuz ben ilk defa geçen ay farkettim koyu kıvamlı beyaz fakat normal akıntılardan farklı bi akıntı geldi sadece 1 gün...O akıntı neyi ifade ediyor yumurtanın çatladığını mı??? Akıl verin bana kızlar :D

Son düzenleme:
kızlar benim yumurtlama dönemi 15- 20 haziran görünüyor. bu ilk deneme olacağı için çok öyle hesapla fln yapmayım diyorum çalışmaları.bebişimin olmasını çok ama çok istiyorum hepiniz gibi ama ilk ay olamayabileceğini de biliyorum ki doğum kontrol hapını da daha 8mayısta bıraktım.Garip olacak biraz biliyorum ama bi öneriniz var mı kızlar.Mesela hangi günler çalışmalara yoğunlaşmalıyım her gün mü olmalı fln...
bi de akıntı diyorsunuz ben ilk defa geçen ay farkettim koyu kıvamlı beyaz fakat normal akıntılardan farklı bi akıntı geldi sadece 1 gün...O akıntı neyi ifade ediyor yumurtanın çatladığını mı??? Akıl verin bana kızlar :D

benim de ilk denemem oluyo bu ay..
hayırlısı..
çok bilinçli de değilim esasen henüz..
okuduğuma göre, 12. 14. 16. 18. ve 20. günlerde çalışılmalıymış..

ben bu ay sizin haberlerinize sevineceğim inşallah arkadaşlar ve sabah kalkar kalkmaz ilk siz geliyosunuz aklıma acaba bugün haber varmı diye :26::26: dualarım sizinle ama lütfen bizi habersiz bırakmayın olurmuu:71::71:

Son düzenleme:
benim de ilk denemem oluyo bu ay..
hayırlısı..
çok bilinçli de değilim esasen henüz..
okuduğuma göre, 12. 14. 16. 18. ve 20. günlerde çalışılmalıymış..

çok sağol cnm bnim biraz düzensizleşti hapı bırakınca reglimm.daha doğrusu bu ay 2 gün erken geldi o kadar.10. ile 16. gün arasında yani 17 haziran 23 haziran arası hergün yapsam bile diyorum yani :D :D yumurtlama günlerinin sonu 20 haziran görünüyor zaten.. peki bu ayağı duvara yasla fln doğru mu bunlar???Bir de ne zamandan sonra artık ihtimal kalmıyor ben regle 1 gün kala bile diye duymuştum ama :S

kızlar bizimde ilk denememiz
ama ben hap kullanmadım, eşim korunuyordu. o yüzden ilk denemede tutma ihtimali olur herhalde değilmi? :46:
olurrr olsun ne olur yaa:84:

çok sağol cnm bnim biraz düzensizleşti hapı bırakınca reglimm.daha doğrusu bu ay 2 gün erken geldi o kadar.10. ile 16. gün arasında yani 17 haziran 23 haziran arası hergün yapsam bile diyorum yani :D :D yumurtlama günlerinin sonu 20 haziran görünüyor zaten.. peki bu ayağı duvara yasla fln doğru mu bunlar???Bir de ne zamandan sonra artık ihtimal kalmıyor ben regle 1 gün kala bile diye duymuştum ama :S

:16:

ayağı duvara yaslamak,hatta amuda kalkmak laflarını bende duydum..:86:
bana kalırsa gereksiz.. çünkü zaten oldukça güçlü bir tazyikle şoluyo ya..:77: içeri yerleşen zaten yerleşir..
yani biraz uzanmakta fayda vardır,hepsi bu..:78:

Duyguyıldıray derin 83 ve ben deniz filorinda batdaşız bakalım hangimiz müjdeyi vericek:52: :52: :52:
ayy benimki düzensiz bilmiyorum ne olacak inşallah burdaki herkes tez zamanda müjdeyi verir ama ben temmuzun 4 üne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum çatlasamda patlasamda bekleyeceğim
ben hap kullanmadım o yüzden hormonlarımın düzelme evresini beklemeyeceğim düzgündür diye umut ediyorum :52:
ilk deneme bu ay ama inşallah tutar yaa :95:

kızlar bizimde ilk denememiz
ama ben hap kullanmadım, eşim korunuyordu. o yüzden ilk denemede tutma ihtimali olur herhalde değilmi? :46:
olurrr olsun ne olur yaa:84:

olur tabiki:46: ama ayrıca vucut kendini hazırlıyormuş diye biliyorum yani bu durumun hapla ilgisi yok diye biliyorum:70:

ay bizler de Hürrem gibi ''gibeğyim'' desek hemencik keşkem :66:

:)))))

Son düzenleme:
Back