beklemek ne kdr zor ve sıkıntılı dimi..?
hemde nasıl evde ultrason olsa aklımıza geldikçe baksak ne oluyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemek ne kdr zor ve sıkıntılı dimi..?
hemde nasıl evde ultrason olsa aklımıza geldikçe baksak ne oluyor diye
Bilmiyorum ki :44:ben akıntıyı 12.ci gün gördüm şimdi akıntı yok ağrılarım var yumurta çatlamışmıdır acep
kasıklarımda batma şeklinde tatlı agrı göğüslerimde ağrıyor hayırlısı bakalım dün 14.cü gündü benim ne yapsam çalışmalara devammı etsem
Duyguyıldıray derin 83 ve ben deniz filorinda batdaşız bakalım hangimiz müjdeyi vericek
inşallah hepinizin yüzüde güler
kızlar benim yumurtlama dönemi 15- 20 haziran görünüyor. bu ilk deneme olacağı için çok öyle hesapla fln yapmayım diyorum çalışmaları.bebişimin olmasını çok ama çok istiyorum hepiniz gibi ama ilk ay olamayabileceğini de biliyorum ki doğum kontrol hapını da daha 8mayısta bıraktım.Garip olacak biraz biliyorum ama bi öneriniz var mı kızlar.Mesela hangi günler çalışmalara yoğunlaşmalıyım her gün mü olmalı fln...
bi de akıntı diyorsunuz ben ilk defa geçen ay farkettim koyu kıvamlı beyaz fakat normal akıntılardan farklı bi akıntı geldi sadece 1 gün...O akıntı neyi ifade ediyor yumurtanın çatladığını mı??? Akıl verin bana kızlar
benim de ilk denemem oluyo bu ay..
hayırlısı..
çok bilinçli de değilim esasen henüz..
okuduğuma göre, 12. 14. 16. 18. ve 20. günlerde çalışılmalıymış..
ben bu ay sizin haberlerinize sevineceğim inşallah arkadaşlar ve sabah kalkar kalkmaz ilk siz geliyosunuz aklıma acaba bugün haber varmı diye :26::26: dualarım sizinle ama lütfen bizi habersiz bırakmayın olurmuu
kızlar bizimde ilk denememiz
ama ben hap kullanmadım, eşim korunuyordu. o yüzden ilk denemede tutma ihtimali olur herhalde değilmi?
olurrr olsun ne olur yaa:84:
çok sağol cnm bnim biraz düzensizleşti hapı bırakınca reglimm.daha doğrusu bu ay 2 gün erken geldi o kadar.10. ile 16. gün arasında yani 17 haziran 23 haziran arası hergün yapsam bile diyorum yani yumurtlama günlerinin sonu 20 haziran görünüyor zaten.. peki bu ayağı duvara yasla fln doğru mu bunlar???Bir de ne zamandan sonra artık ihtimal kalmıyor ben regle 1 gün kala bile diye duymuştum ama :S
ayy benimki düzensiz bilmiyorum ne olacak inşallah burdaki herkes tez zamanda müjdeyi verir ama ben temmuzun 4 üne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum çatlasamda patlasamda bekleyeceğimDuyguyıldıray derin 83 ve ben deniz filorinda batdaşız bakalım hangimiz müjdeyi vericek
kızlar bizimde ilk denememiz
ama ben hap kullanmadım, eşim korunuyordu. o yüzden ilk denemede tutma ihtimali olur herhalde değilmi?
olurrr olsun ne olur yaa:84: