çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm beni çok sevindirdiniz.. ben şimdi çıkmak zorundayım malum dersim var... görüşürüz..
bilmem olabilir belkiii sen ayın 13 ünü bekliyosun ben yarını bekliyorum hadi hayırlısı canım
Son Adet Tarihi diye biliyorum
BENDE HAZİRANDA HAMİLe kalma istiyorummmmmmmmmmmmmm
1 yıllık çeteleme baktığımda ortalam tahminen o çıkıyorsenin adet günlerin düzensiz geldi bana bat gününü nasıl hesapladın
megciğimmm hoşgeldin. bende öğle yemeğindeydim şimdi gördüm seniya arkadaşlar topiği ve umutdenizi çok seviyorum..
anlayamadığım bişey var ama..
herhangi bir topiğe gelindiğinde sohbet için,
selam verilir ilk olarak ve selam alınır orda bulunanlar tarafından..
ben üzülerek söylüyorum ki,buraya ben ne zaman gelsem ve selam desem,selamımı alan olmuyor..
garipsiyorum gerçekten....
megciğimmm hoşgeldin. bende öğle yemeğindeydim şimdi gördüm seni
sen test yapabilirsin o zaman her an
ay hadi hayırlısı yarabbimmm...
bat diyolar ona.. bende yeni öğrendim..
hadi bakalım,hayırlısı..
sende durumlar nasıl canım? test falan yaptırmayı dşünüyormusun?
ayy hadi sabırsızlanıyorum müjdeli haberler için
AYY nasıll dayanıyorsun canım, ama bence doğru olanı yapıyorsunbenim o kasıklarımdaki gerginlik hissi falan kayboldu,turp gibiyim maşallahhh :86:
bu neye işaret bilemedim ama :44: iyi haber mi aceba..
yok test yaptırmıcam ben..
regl tarihim olan 13 haziranı şöyle 3,5 gün geçerse o zaman yapıcam test..
şimdilik böyle düşünüyorum.. ama şimdilik hee cayabilirim de..
sende çalışmalar son sürat dimi..
AYY nasıll dayanıyorsun canım, ama bence doğru olanı yapıyorsun
çalışmalar son sürat, dün en son kocama kuruyemişçiden keçi boyunuzu falan almıştım, ama onları yemeden önce işlem tamamdı
oturdu sonra keçi boynuzunu yemeye(pekte sevmiyorum garibim) sende benle birlikte keçi boynuzuu yiyceksin diyor,madem bana yediriyorsun sende ye diye ağzıma tıktı o şeyiii, ayy hiçte beğenmedim
ne yapalım olmayan evlat için katlanıyoruz
bakalım bu akşam kandırabilecekmiyim, malum önemli günler 13-14-15. günleri boş geçirmemek lazım
çokkk doğru ve güzel temenniler canımaman gerçekten önemli günler derincim..
boş geçmemesi lazım..
hayırlı işl.....
işlerin rastg.....
temennilere bak hele
çokkk doğru ve güzel temenniler canım
benimde karnımda 2 gündür şişlik ve sertlik var. akıntım devam ediyor ve kokuyor sanki.
yumurtlama evresindeyim sanırsam. gıd gıd gıdakkkkkkkkkkk yumurtammm sıcakkkkkkkkkkkkk diye bağırarak eve girmeyi düşünüyorum bu akşam
Allahım nolur nolur nolur birileri güzel haberlerle gelsin test yapsın hamile olsun :)))))Bu reglim bitince de beeeennnnnnnnnnn
sen eve ööle gıdaklayarak girersen,seninki kaçcak delik aramasın sora
bence başka numara düşünmelisin :86:
ay hadi inşallahhhhhhhh...
doğru dedin.
dün akşam kaçmamıştı ama 2 gün üst üste olursa ne olur bilemem
evetttt canım aynenn öyle yaaa, eski türk filmlerindeki azgın kadınlar gibi oldumde ki; bak şurda 3,5 gün daha sık dişini..
sora istesen de.......
hey allam,şekilden şekle giriyoruz dimi ya :86:
evetttt canım aynenn öyle yaaa, eski türk filmlerindeki azgın kadınlar gibi oldum
evetttt canım aynenn öyle yaaa, eski türk filmlerindeki azgın kadınlar gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?