• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

vallahi canım bende hiç kullanmadım ama 14. gün filan demişsin ya bugün kullansan belkim görürsün diye dedim ama bilmiyorum canım kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verin:)))

aslında bende o testlerden kullanmak istiyordum sonra vazgeçtim olacaksa her türlü olur bide bunla kafayı yormak istemedim açıkcası

canım progesteron filan kullandın mı ondanda bazen erkenden öyle leke gelebiliyor adetin başladı mı şimdi
yok kullanmadım.progesteronum düşükmüş benim doktor öyle dedi ama hiç bişi vermedi 1yıl normal dene dedi.(kendi kendine düzelen bişimi bilemedim)
az önce wc ye gittim başlamış adet ama çok garip çok koyu kahve siyah gibi normal bir adet kanamam böyle değildi anlamadım.olur mu arada böyle normal midir ki?

diğer adetlerindede böylemi oluyo yani daha önce kahverengi lekeler gelip sonramı kanaman başlıyo ama sen yinede yorma kendini cnm bu işler belli olmuyo
evet öyle oluyordu ama bu sefer bi garip hissediyorum bi acayip ağrım kasılmam var serap a da söylediğim gibi az önce baktım koyu kayve siyah gibi yoğun bir kanama var hayırlısı...

yok kullanmadım.progesteronum düşükmüş benim doktor öyle dedi ama hiç bişi vermedi 1yıl normal dene dedi.(kendi kendine düzelen bişimi bilemedim)
az önce wc ye gittim başlamış adet ama çok garip çok koyu kahve siyah gibi normal bir adet kanamam böyle değildi anlamadım.olur mu arada böyle normal midir ki?

evet öyle oluyordu ama bu sefer bi garip hissediyorum bi acayip ağrım kasılmam var serap a da söylediğim gibi az önce baktım koyu kayve siyah gibi yoğun bir kanama var hayırlısı...
bende öle oluyorum yaklaşık 1 yıldır önce kahverengi lekelenme oluyo sonra kanamam başlıyo yani o lekeleride sayarsam 15 güne yakın regl oluyorum

beklenen adet gününden 14 gün öncesi garanti arkadaşlar. dolayısıyla düzenli adet oluyorsan tahmini adetinin 14 gün öncesi. öyle hesaplayacaksın.

cnm sen yumurtlama takibi içinmi doktora gidiyorsun
canım ben klomen kullandım yumurta gelişimi için onun için gidiyorum doktora gelişmiş mi diye sanırım adetin 11.gün gitmiştim daha fazla gelişmemiş dedi doktor yarın gidicem yani 16.gün tekrar bakacak inşallah gelişmişlerdir

bende öle oluyorum yaklaşık 1 yıldır önce kahverengi lekelenme oluyo sonra kanamam başlıyo yani o lekeleride sayarsam 15 güne yakın regl oluyorum

ay aynen ben, bekarken bu yüzden gittim kadın doğumcu bir kadına normal bu herkes aynı olmaz diye resmen odadan aşağılar gibi gönderdi beni sonra başka erkek doktora gittim böyle denildi ama dedim rahatsızım bu durumdan dedim "o kadın kendi bir ayın yarısını orkidle geçirsin hele yazın sıcağında bakalım normal diyecek normalsede 15gün ped taşımak hasta eder adamı dedi" doğum kontrol hapı kullandım uzun zaman geçti evlenincede kullandım hiç olmadı ama hap gitti iş bitti yine aynı seviyeye geldim adet o lekelenmelerle gittikçe uzuyor inşallah hamile kalırsam kurtulacam.

ay aynen ben, bekarken bu yüzden gittim kadın doğumcu bir kadına normal bu herkes aynı olmaz diye resmen odadan aşağılar gibi gönderdi beni sonra başka erkek doktora gittim böyle denildi ama dedim rahatsızım bu durumdan dedim "o kadın kendi bir ayın yarısını orkidle geçirsin hele yazın sıcağında bakalım normal diyecek normalsede 15gün ped taşımak hasta eder adamı dedi" doğum kontrol hapı kullandım uzun zaman geçti evlenincede kullandım hiç olmadı ama hap gitti iş bitti yine aynı seviyeye geldim adet o lekelenmelerle gittikçe uzuyor inşallah hamile kalırsam kurtulacam.

benim daha önce düzenliydi geçen yıl tüp bebek denedik ondan sonra düzensizleşti baya hormon yüklenince ama şimdiye kadar düzelmemesi can sıkıcı

bilmiyorumki benim geçen ay adetim hem uzun sürdü hem de pıhtı filan gelmedi normalde pıhtı şeklinde gelirdi her ay değişiyor canım inşallah önemli bi şey deildir bu arada test filan yaptın mı hiç

Kısslarrrr günaydın.....:21::21::21:
Bugün ölümden döndümmm:59::59::59:Sabah erken kalktım çarşıya gidicem diye biraz önce bulaşık makinesini boşaltayım dedim mutfak dolabını açtım bardakları koymak için bardakları koydum en alt rafa biraz durduktan sonra en üst rafta bulunan büyük borcam önce tezgahın üstüne düşerek tuzla buz oldu sonrada o camlar üstüme düştü ayağım kanadı ayağımın kanamasını yeni durdurabildim...Ağır camlardı yaaa:59::59::59:Allah korudu ya verilmiş sadakamız varmışşş:14::14::14:Ya kafama düşseydi kesin öldürür yada sakat bırakırdı...Ya bide bebeğim olmuş olsaydı sakat biri olarak ona nasıl bakardım yada ölseydimmm:59::59::59:

İşte kızlar bu bana ders oldu sizede ders olsun bişey isterken her zaman hayırlısını isteyelim Allah elbet verecek bebişlerimizi...Allahım bizi ve onları sağlıklı sıhhatli bir şekilde birbirimize kavuştursun inşaallahhh....:nazar::nazar::nazar:
çok geçmiş olsun

bilmiyorumki benim geçen ay adetim hem uzun sürdü hem de pıhtı filan gelmedi normalde pıhtı şeklinde gelirdi her ay değişiyor canım inşallah önemli bi şey deildir bu arada test filan yaptın mı hiç

iki kez yaptım ama hani hiç olmayacak zamanda dediliğime bir gün ölesine yaptım sürekli uyuyordum acaba dedim başka günde rüyamda gördüm sabah yaptım. niye sordun? var mıdır ihtimal?

iki kez yaptım ama hani hiç olmayacak zamanda dediliğime bir gün ölesine yaptım sürekli uyuyordum acaba dedim başka günde rüyamda gördüm sabah yaptım. niye sordun? var mıdır ihtimal?

canım hani üstüne görme filan oluyorya o yüzden sordum ben de düşük yaptığımda kahverengi lekeler gelmişti doktor üstüne görmüşsündür demişti ondan sordum canım

Back