miyaba hellöö canlar :79:
neyi bulamadın canım?
kadınlar hamamı-şeffaf oda 11. hafta konuğu olduğum konuyu diyosun?
mrb cnm buldum buldum bulduuumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miyaba hellöö canlar :79:
neyi bulamadın canım?
kadınlar hamamı-şeffaf oda 11. hafta konuğu olduğum konuyu diyosun?
mrb cnm buldum buldum bulduuumm
bazen banada oluyo aynısı canım yaaya arkadaşlar topiği ve umutdenizi çok seviyorum..
anlayamadığım bişey var ama..
herhangi bir topiğe gelindiğinde sohbet için,
selam verilir ilk olarak ve selam alınır orda bulunanlar tarafından..
ben üzülerek söylüyorum ki,buraya ben ne zaman gelsem ve selam desem,selamımı alan olmuyor..
garipsiyorum gerçekten....
ya arkadaşlar topiği ve umutdenizi çok seviyorum..
anlayamadığım bişey var ama..
herhangi bir topiğe gelindiğinde sohbet için,
selam verilir ilk olarak ve selam alınır orda bulunanlar tarafından..
ben üzülerek söylüyorum ki,buraya ben ne zaman gelsem ve selam desem,selamımı alan olmuyor..
garipsiyorum gerçekten....
canım inşallah bebişin seninledir benim halamında 2. ayına yakın öğrenebilmişti inşallah hamilesindir doktora gittin miöncelikle herkese selamlar..
bende bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum... sat 30 nisan ama gelen giden yok daha
soğan kürü kullanmıştım bekliyorum artık 2. gün kanda 8. gün de idrarda negatif ama geç döllenmedir diye bi umut bekliyorum...
bazen banada oluyo aynısı canım yaa
hoşgeldin canım aleyküm selam:)))
neden acaba ama?
kafalarımız bebek özlemiyle meşgul olduğu için mi acaba diyorum
selamm arkadaşım
umutdenizgilim geçmiş olsun sana da kuzum
bu arada benim bat 13 ve merak içindeyim gerçekten ben ya :97:
öncelikle herkese selamlar..
bende bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum... sat 30 nisan ama gelen giden yok daha
soğan kürü kullanmıştım bekliyorum artık 2. gün kanda 8. gün de idrarda negatif ama geç döllenmedir diye bi umut bekliyorum...
neden acaba ama?
kafalarımız bebek özlemiyle meşgul olduğu için mi acaba diyorum
yok gidemedim öğretmenim fırsat bulamıyom.. 2. gün sadece kan testi yaptırabildim o da negatif
selam canımm :80:
sat ne demek?
en son nisanda mı regl oldun?
az kalmış inşallah hayırlı haberlere
Amin..
hayırlısıyla inşallahhh kucaklayalım şu bebiklerimizi dimi
arkadaşlar belirtilerde karın altın küçük bi sertlik normal mi... dün bi arkadaş bi bak demişti.. hakkaten var.. kist falan değildir demi... bu arada uyku hali aşırı su içme bel ve göğüs ağrısı da var... hadi bi umut verin lütfffffeeeeeeennnnnn
canım belirtilerin var gibi bence hem kistte öyle sertlik oluyor mu bilmiyorum ama gebelikte oluyo alt karında şişkinlik hissi veriyo uyku hali gögüs ağrısı hepsi gebelik belirtisi ama yine de tedbirli ol ama inşallah hamilesindir diye düşünüyorum ben