HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

süpperrr :81:

Ayy dua et canım inş...Hayırlısıyla ama...
tabii önce herşeyin hayırlısı
ben burda tezahurat yapıyorum sadece
baksana günleri gelenlerden ses seda yok, artık güzel haberler alalım bizde umutlanalım istiyorum. benim bat 30 haziran daha çok var. sizi göreyim istiyorum, hadi kupayı kaldıralım istiyorum

Bebişimin dayısı alacakmış onu abim öyle diyor bi beşik beğendim onu alcam yeğenimee

şubatta mı doğacak bu bebikler şimdi?
(hayırlısıyla,elleri ayakları düzgün ve her bakımdan sağlıklı olsunlar inşallahhh.........)

Sesi soluğu çıkmayanları bu akşam sileceğim cnm listeden...Bu arada ağzından bal damlıyor ball...Hadi hayırlısıyla gelsin bebişlerimizz

Offf yaa bana bi sürpriz bişeyler lazım yıldönümümüz bizim:26::26::26::26:

ilk ayda tutarmı acaba ya? bu ay bizim ilk deneme.
biz temmuzun sonunda eşimle tatile gidiyoruz,
içimden bir his haziranı boş geçireceğiz ama o tatilde ne olacaksa olacak diyor :81:

Kısslarrr sürpriz yap yap nereye kadar yahuu...
Bakın şimcikk...
Ocakta tanışma yıldönümümüzz
Şubatta sevgililer günü
Martta doğum günüm
Nisan BOŞ
Mayıs BOŞ
Haziran evlilik yıldönümümüz
Temmuz eşimin doğum günü
Ağustosta nişanlandık
Eylül BOŞ
Ekim BOŞ
Kasım BOŞ
Aralık BOŞ

Ben kafayı yemeyeyim kim yesin o boşlarda dolarsa yandımmm

Offf yaa bana bi sürpriz bişeyler lazım yıldönümümüz bizim:26::26::26::26:
imkanın varsa bir otel odası tut. içini süsle mumları yak. güllerle döşe, jakuziyi doldurrr, gül yaprakları at içine sexyyyy bir şeyler giyyy......... dıttt,,,, dıttt......
gerisini anladın sen.
ben ilk yıldönümümüzde yapmıştımda

ohhooo tanışma yıldönümleriii falan özel bir sürpriz hazırlamam, sevgililer gününde hazırlamam(sevgililer gününde erkeğin kadına birşey yapması gerekir diye düşünürüm)

ilk ayda tutarmı acaba ya? bu ay bizim ilk deneme.
biz temmuzun sonunda eşimle tatile gidiyoruz,
içimden bir his haziranı boş geçireceğiz ama o tatilde ne olacaksa olacak diyor :81:

Korunmayı yeni bıraktıysanız biraz zor canım 2 3 ayda hormonlar kendini toparlıyor benim öyle oldu gerçi 5 aydır toparlanmadı gittiii

Sesi soluğu çıkmayanları bu akşam sileceğim cnm listeden...Bu arada ağzından bal damlıyor ball...Hadi hayırlısıyla gelsin bebişlerimizz

valla benim 3 günüm var sadece gögüslerim şiş artık adet için mi hamilelik için mi anlamadım ve arada yumurtalıklarıma agrı girip geçiyo onun dışında bi belirti yok :44::44::44::44::44:

ohhooo tanışma yıldönümleriii falan özel bir sürpriz hazırlamam, sevgililer gününde hazırlamam(sevgililer gününde erkeğin kadına birşey yapması gerekir diye düşünürüm)

Karşılıklı oluyor canım bide ben deliyim bi sürprize kalkışayım ağır kalkışıyorum kocişi bazen ağlatıyorumm mutluluktannn

valla benim 3 günüm var sadece gögüslerim şiş artık adet için mi hamilelik için mi anlamadım ve arada yumurtalıklarıma agrı girip geçiyo onun dışında bi belirti yok :44::44::44::44::44:

Ahhh kuşum sen sürekli sohbete katılıyorsun merak etme demirbaşlardansınn

Canım bunu ocakta tanışma yıldönümüzde yaptım 2 günlük süper bi tatildi kocişte çok mutlu olduu

Aslında yazın sıcaklarla boğuşmak zaten epey zor,bide bulantılar göbekteki gerginlik,hareket zorluğu..
zorlu bir süreç bizi bekliyor sanırım..
ama herşeye değer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…