amanın nie ki acep :26: :92: yoksa yoksa yoksa?
Ayyy keşke canım midem ağzımda...Gerçi ülser başlangıcıda vardı bende 3 5 ay öncee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanın nie ki acep :26: :92: yoksa yoksa yoksa?
kızlaaar beni eklicek misiniz listeye battan sonra mı :)
Canım nasıl istersen ama nasıl olsa korunuyorsunuz temmuzda yazalımmı temmuz kaç adetin?
gel canım güzel oluyor oralar özellikle akşamlarıı apart falanmı tuttunuzzsen gelince haber ver ben gelirim seni görmeye
tabi olur cnm :)) bu ay bırakacağız bakalım korunmayı :)) ben hap kullanıyordum geçen ay bıraktım tarihte değişme olur mu emin değilim ama normalde bat haziran: 9 haziran; bat temmuz: 7 temmuz :))) ayyy inş inş hepimiz anne olalım en kısa zamanda
Canım hapı bırakınca ben hemen adet olmuştum normal adetten başka öyle bir kanaman olursa korkma adet günün değişirmi bilmem ama ekliyorum listeye
ooh süper valla erkenden çıkıyosun canım ya öğretmen falanmısın yoksa:44:
gitdim test aldım yaptım-negativ çıktı. Gerçi adetden önce yaptım, bekliyemedim sabır fln kalmadı Ben hamişim ya olmaza ki olmasın! Beş gün sonra bir daha yapıcam! Inşallah bebişim gelir cabucuk!!!!
acele etmeyin şekerler ya, sonra moraliniz bozuluyo. Hele bi kaç gün bi geçsin ondan sonra yapın testi. Hemen aynı gün yapılmaz ki stresten başka bi işe yaramıyo o test, zaten negatif çıkıyo. Hatta adet bi kaç gün geçince bile negatif çıkabiliyo hamileyken. Azıcık sabır ya.
Sabırsızlanıyorum evet..
kızlar canlarım siz meni ne zaman anlarsız biliyonuzmu, garıb bir yerde yakın biriniz olmadığınız halde. Arkadaş, komşu çevrem var ama, yakın cocukluk arkadaşlarım, akrabalarım, kardeşlerim Bakıda. Bir kimsem yok ki gidim oyalanım zamanımı geçirim. Hep evdeyim. Aktiv hayat geçirmeye çalışıyom, sabahlar spor, kitab okuyorum, dişarı çıkıyorum, konervatuara gitcem kayd yaptırıcam-piano çalmayı biliyorum, bu defa gitar çalmayi oğrenicem, eşimle akşamlar geziyoruz ama yok yok yok takıldı kafam, bana çocuk lazım bu halde yoksa çıldırıyorum gerçekten! Bir güzel hissim var umudum çok! Benden artikları Anne olmadı ki, her kes gibi men de Anne olucam, bunu hakk etdim!!!
tamam apart değil de pansiyon sanırım. Oralarda apart yok ilginçtir. Tamam ben gitmeden haber veririm, haberleşiriz
ben yaklaşık 9 aydır hamile kalmak istiyorum dr gidiyorum söylediklerini aynen uyguluyorum.dr söylediğine göre hiçbir sorun yok ama olmuyor( bu ay yıldönümümüz inş bu ay olur inş allah isteyen herkese verir
Ahaaaa topiğin diğer delisi est geldi hoşgeldin ortakkkk