• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Canım nasıl istersen ama nasıl olsa korunuyorsunuz temmuzda yazalımmı temmuz kaç adetin?

tabi olur cnm :)) bu ay bırakacağız bakalım korunmayı :)) ben hap kullanıyordum geçen ay bıraktım tarihte değişme olur mu emin değilim ama normalde bat haziran: 9 haziran; bat temmuz: 7 temmuz :))) ayyy inş inş hepimiz anne olalım en kısa zamanda

tabi olur cnm :)) bu ay bırakacağız bakalım korunmayı :)) ben hap kullanıyordum geçen ay bıraktım tarihte değişme olur mu emin değilim ama normalde bat haziran: 9 haziran; bat temmuz: 7 temmuz :))) ayyy inş inş hepimiz anne olalım en kısa zamanda

Canım hapı bırakınca ben hemen adet olmuştum normal adetten başka öyle bir kanaman olursa korkma adet günün değişirmi bilmem ama ekliyorum listeye:34:

Canım hapı bırakınca ben hemen adet olmuştum normal adetten başka öyle bir kanaman olursa korkma adet günün değişirmi bilmem ama ekliyorum listeye:34:

hapı geçen ay 8inde bıraktım her zamanki gibi 12sinde oldum bakalım bu ay da 9 olacak mıyım...tamam cnm uyarın için çok sağol..teşekkürlerr :D :D

kızlar merhaba hepinize sabah sabah soruyla aklımda soruyla geldim yanınıza
adetim hep düzenliydi geçen ay biraz gecikti ama durum şu;
normalde internetteki hesaplayıcılara göre şubattan itibaen adet tarihlerim
şubat 7
mart 8
nisan 6
mayıs 11 (5 olmalıydı)
haziran ?
ben haziran size 12 diye hesaplayıp verdim internette hesapladım yine.ama şimdi kafam karıştı normalde düzenliydi 29gün civarı olurduu mayıstan sonrası mayıstaki düzensizliğe göre mi olacak yoksa yine eski düzen mi olacam ki(yani inşallah olmayacam ki)
eski düzene göre adet tarihim geldi ama mayıstan sonraki bozulmaya göreyse geri sayımım başladı son 6...
hadi bana birşey söyleyin sevinim nooluur adetim gelmişte olmuyor oliim...

Gitdim test aldım yaptım-negativ çıktı. Gerçi adetden önce yaptım, bekliyemedim sabır fln kalmadı:33: :27: Ben hamişim ya olmaza ki olmasın! :50: Beş gün sonra bir daha yapıcam! İnşALLAH bebişim gelir cabucuk!!!!:emir_bebek:

gitdim test aldım yaptım-negativ çıktı. Gerçi adetden önce yaptım, bekliyemedim sabır fln kalmadı:33: :27: Ben hamişim ya olmaza ki olmasın! :50: Beş gün sonra bir daha yapıcam! Inşallah bebişim gelir cabucuk!!!!:emir_bebek:

acele etmeyin şekerler ya, sonra moraliniz bozuluyo. Hele bi kaç gün bi geçsin ondan sonra yapın testi. Hemen aynı gün yapılmaz ki stresten başka bi işe yaramıyo o test, zaten negatif çıkıyo. Hatta adet bi kaç gün geçince bile negatif çıkabiliyo hamileyken. Azıcık sabır ya.:14:

Sabırsızlanıyorum evet..
kızlar canlarım siz meni ne zaman anlarsız biliyonuzmu, garıb bir yerde yakın biriniz olmadığınız halde. Arkadaş, komşu çevrem var ama, yakın cocukluk arkadaşlarım, akrabalarım, kardeşlerim Bakıda. Bir kimsem yok ki gidim oyalanım zamanımı geçirim. Hep evdeyim. Aktiv hayat geçirmeye çalışıyom, sabahlar spor, kitab okuyorum, dişarı çıkıyorum, konervatuara gitcem kayd yaptırıcam-piano çalmayı biliyorum, bu defa gitar çalmayi oğrenicem, eşimle akşamlar geziyoruz ama yok yok yok takıldı kafam, bana çocuk lazım bu halde yoksa çıldırıyorum gerçekten! Bir güzel hissim var umudum çok! Benden artikları Anne olmadı ki, her kes gibi men de Anne olucam, bunu hakk etdim!!!:65:

acele etmeyin şekerler ya, sonra moraliniz bozuluyo. Hele bi kaç gün bi geçsin ondan sonra yapın testi. Hemen aynı gün yapılmaz ki stresten başka bi işe yaramıyo o test, zaten negatif çıkıyo. Hatta adet bi kaç gün geçince bile negatif çıkabiliyo hamileyken. Azıcık sabır ya.:14:

bencede erken yapmayın negatif çıkıyor sonra moral bozukluğu filan bebişi üzersiniz

ben yaklaşık 9 aydır hamile kalmak istiyorum dr gidiyorum söylediklerini aynen uyguluyorum.dr söylediğine göre hiçbir sorun yok ama olmuyor:(( bu ay yıldönümümüz inş bu ay olur inş allah isteyen herkese verir:(

Sabırsızlanıyorum evet..
kızlar canlarım siz meni ne zaman anlarsız biliyonuzmu, garıb bir yerde yakın biriniz olmadığınız halde. Arkadaş, komşu çevrem var ama, yakın cocukluk arkadaşlarım, akrabalarım, kardeşlerim Bakıda. Bir kimsem yok ki gidim oyalanım zamanımı geçirim. Hep evdeyim. Aktiv hayat geçirmeye çalışıyom, sabahlar spor, kitab okuyorum, dişarı çıkıyorum, konervatuara gitcem kayd yaptırıcam-piano çalmayı biliyorum, bu defa gitar çalmayi oğrenicem, eşimle akşamlar geziyoruz ama yok yok yok takıldı kafam, bana çocuk lazım bu halde yoksa çıldırıyorum gerçekten! Bir güzel hissim var umudum çok! Benden artikları Anne olmadı ki, her kes gibi men de Anne olucam, bunu hakk etdim!!!:65:

Canım birebir yazdıklarınla aynılarını yaşıyorum yalnız değilisin...Senin yine iyi gidecek uzaktada olsa annen var benim oda yok sabır canım sabırr:5::5::5:

ben yaklaşık 9 aydır hamile kalmak istiyorum dr gidiyorum söylediklerini aynen uyguluyorum.dr söylediğine göre hiçbir sorun yok ama olmuyor:(( bu ay yıldönümümüz inş bu ay olur inş allah isteyen herkese verir:(

bende doktora gidicem kontrol için ama korkuorum:( ne gibi testler yapıo yada regl zamanı bi testmi ne istiomuş herhalde size ne gibi testler uyguladılar sölerseniz sevinirim

Ahaaaa topiğin diğer delisi est geldi hoşgeldin ortakkkk:52::52::52:

saol cnm ya hb:) napıosun iyimiisn of offffffffffff kendimi temizliğe verdim sağı solu topladım temizlik yaptım kafamı dağıtmak için:):63: sen doktora gitiinmi cnm çocuk için yada daha erkenmi 1 sene olmadı offfffff gitsemmi ne gibi seyler uyguluolar nasıl oluo korkuorum hem istiorum hem korkuorum offfffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84::84::84::52:

Back