sağolasın canım ya ne olacak böyle adet olacağım zaman karnımda bi baskı oluyodu o da yok ne bu böyle yaaaaa
yumurtalıklar ağrıyo dimi..
bööle gazın varmış gibi..
sancı ve gerginlik var..
hmm hadi hayırlısı :92:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım ya ne olacak böyle adet olacağım zaman karnımda bi baskı oluyodu o da yok ne bu böyle yaaaaa
aslında temmuz ağustos var sadece ee onlarda göbeğin fazla şişmez, rahatsız edici bir durum olmaz. sonra sonbahar ve kış bence tam tersi rahat edebiliriz, eğer hamile kalırsak tabiAslında yazın sıcaklarla boğuşmak zaten epey zor,bide bulantılar göbekteki gerginlik,hareket zorluğu..
zorlu bir süreç bizi bekliyor sanırım..
ama herşeye değer..
yumurtalıklar ağrıyo dimi..
bööle gazın varmış gibi..
sancı ve gerginlik var..
hmm hadi hayırlısı :92:
temmuz sonu gibi hamile kalmak en iyisi olurdu sanırım..aslında temmuz ağustos var sadece ee onlarda göbeğin fazla şişmez, rahatsız edici bir durum olmaz. sonra sonbahar ve kış bence tam tersi rahat edebiliriz, eğer hamile kalırsak tabi
düşünsene 8-9. aylarda dahada şişiyorsun ya o zaman denk gelse sıcaklar, offf off düşenemiyorum.
evet ama ara ara agrı yapıyo ümitlenmek istemiyorum daha 3 gün önce idrar testi yaptım hiç bişi yoktu ne zaman gelecek bebekim yaaaa:84::84::84::84:
kaos302;
söyle bi gecmisi okurken farkettim. Senin bat bugün degilmiyidi canim?? Cok merak ettim ne durumdasin????
bat benim 9 , 3 gün var 2 gün öncede test yaptımtemmuz sonu gibi hamile kalmak en iyisi olurdu sanırım..
nispeten iyi ama,koca karınla koca yazı geçirmeyi düşünemiyorum bende :26:
bat kaçtı senin?
erken yapmışsın testi bence..
cnm ben dün test yaptım negatif bugün daaha regl olmadım beklemedeyimm yarın bi test daha yaparım gelmezse
bat benim 9 , 3 gün var 2 gün öncede test yaptım
hadi bakalim hayirlisi insaallah!!! bugün bence daha test yapma yarini bekle. bazen 1 hafta sonrada cikabiliyo. Rabbim hayirli ve saglikli bebisler nasip etsin!!!!
saol tatlım aslında bekleyebilsm yarında yapmamam lazım bikaç gün beklemem lazım ama bekleyemem sanırımmm
çok erken yapmışın tatlımm ooo umutsuz olman için hiç bi neden yokk
bat benim 9 , 3 gün var 2 gün öncede test yaptım
5 gün öncesi doğruyu göstermeyebilir o testler canım,dert etme..
adet gününü geçsin hele bi 3,5 gün..
Canım gögüslerin ne durumdaa sıcaklığııı
Acaba bugün kan testi yaptırsam doğru sonuç çıkarmı???:26:
Acaba bugün kan testi yaptırsam doğru sonuç çıkarmı???:26: