• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

sağolasın canım:40::40::40: ya ne olacak böyle adet olacağım zaman karnımda bi baskı oluyodu o da yok ne bu böyle yaaaaa:50::50:

yumurtalıklar ağrıyo dimi..
bööle gazın varmış gibi..
sancı ve gerginlik var..

hmm hadi hayırlısı :nazar::92:

Aslında yazın sıcaklarla boğuşmak zaten epey zor,bide bulantılar göbekteki gerginlik,hareket zorluğu..
zorlu bir süreç bizi bekliyor sanırım..
ama herşeye değer..:emir_bebek::69:
aslında temmuz ağustos var sadece ee onlarda göbeğin fazla şişmez, rahatsız edici bir durum olmaz. sonra sonbahar ve kış bence tam tersi rahat edebiliriz, eğer hamile kalırsak tabi :1:
düşünsene 8-9. aylarda dahada şişiyorsun ya o zaman denk gelse sıcaklar, offf off düşenemiyorum.

yumurtalıklar ağrıyo dimi..
bööle gazın varmış gibi..
sancı ve gerginlik var..

hmm hadi hayırlısı :nazar::92:

evet ama ara ara agrı yapıyo ümitlenmek istemiyorum daha 3 gün önce idrar testi yaptım hiç bişi yoktu ne zaman gelecek bebekim yaaaa:84::84::84::84:

aslında temmuz ağustos var sadece ee onlarda göbeğin fazla şişmez, rahatsız edici bir durum olmaz. sonra sonbahar ve kış bence tam tersi rahat edebiliriz, eğer hamile kalırsak tabi :1:
düşünsene 8-9. aylarda dahada şişiyorsun ya o zaman denk gelse sıcaklar, offf off düşenemiyorum.
temmuz sonu gibi hamile kalmak en iyisi olurdu sanırım..
nispeten iyi ama,koca karınla koca yazı geçirmeyi düşünemiyorum bende :26:

evet ama ara ara agrı yapıyo ümitlenmek istemiyorum daha 3 gün önce idrar testi yaptım hiç bişi yoktu ne zaman gelecek bebekim yaaaa:84::84::84::84:

bat kaçtı senin?
erken yapmışsın testi bence..

kıslar benimde kasığıma ara ara girip çıkan bi ağrı var sağ tarafımda inş. bebiştir inş. adetim gelmezz..

hadi bakalim hayirlisi insaallah!!! bugün bence daha test yapma yarini bekle. bazen 1 hafta sonrada cikabiliyo. Rabbim hayirli ve saglikli bebisler nasip etsin!!!!

saol tatlım aslında bekleyebilsm yarında yapmamam lazım bikaç gün beklemem lazım ama bekleyemem sanırımmm

Acaba bugün kan testi yaptırsam doğru sonuç çıkarmı???:26:

kan testi daha uygun bu durumda tabii..
yani o değerler yükselmeye başlamış mı,onu gösteriyo en azından..
aman acelen ne yaw,bikaç gün daha beklesene :92:

Back