hayallere dalmıyorum:82:
ama bebek beşiğini nasıl bişey alsam diye düşünüyorum sadece mesela :86::78:
Bebişimin dayısı alacakmış onu abim öyle diyor bi beşik beğendim onu alcam yeğenimee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayallere dalmıyorum:82:
ama bebek beşiğini nasıl bişey alsam diye düşünüyorum sadece mesela :86::78:
HAYDİİİİ KIZLAR HAYDİİİİ KIZLAR HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
GÖRELİM ARTIK MÜJDELİ HABERLERİ
tabii önce herşeyin hayırlısıAyy dua et canım inş...Hayırlısıyla ama...
Bebişimin dayısı alacakmış onu abim öyle diyor bi beşik beğendim onu alcam yeğenimee
tabii önce herşeyin hayırlısı
ben burda tezahurat yapıyorum sadece
baksana günleri gelenlerden ses seda yok, artık güzel haberler alalım bizde umutlanalım istiyorum. benim bat 30 haziran daha çok var. sizi göreyim istiyorum, hadi kupayı kaldıralım istiyorum
şubatta mı doğacak bu bebikler şimdi?
(hayırlısıyla,elleri ayakları düzgün ve her bakımdan sağlıklı olsunlar inşallahhh.........)
imkanın varsa bir otel odası tut. içini süsle mumları yak. güllerle döşe, jakuziyi doldurrr, gül yaprakları at içine sexyyyy bir şeyler giyyy......... dıttt,,,, dıttt......Offf yaa bana bi sürpriz bişeyler lazım yıldönümümüz bizim:26::26::26::26:
ohhooo tanışma yıldönümleriii falan özel bir sürpriz hazırlamam, sevgililer gününde hazırlamam(sevgililer gününde erkeğin kadına birşey yapması gerekir diye düşünürüm)Kısslarrr sürpriz yap yap nereye kadar yahuu...
Bakın şimcikk...
Ocakta tanışma yıldönümümüzz
Şubatta sevgililer günü
Martta doğum günüm
Nisan BOŞ
Mayıs BOŞ
Haziran evlilik yıldönümümüz
Temmuz eşimin doğum günü
Ağustosta nişanlandık
Eylül BOŞ
Ekim BOŞ
Kasım BOŞ
Aralık BOŞ
Ben kafayı yemeyeyim kim yesin o boşlarda dolarsa yandımmm
ilk ayda tutarmı acaba ya? bu ay bizim ilk deneme.
biz temmuzun sonunda eşimle tatile gidiyoruz,
içimden bir his haziranı boş geçireceğiz ama o tatilde ne olacaksa olacak diyor :81:
Sesi soluğu çıkmayanları bu akşam sileceğim cnm listeden...Bu arada ağzından bal damlıyor ball...Hadi hayırlısıyla gelsin bebişlerimizz
ohhooo tanışma yıldönümleriii falan özel bir sürpriz hazırlamam, sevgililer gününde hazırlamam(sevgililer gününde erkeğin kadına birşey yapması gerekir diye düşünürüm)
ama canım ben ilaç kullanmadım ki, toparlanacak bir durum yok ortada yaniKorunmayı yeni bıraktıysanız biraz zor canım 2 3 ayda hormonlar kendini toparlıyor benim öyle oldu gerçi 5 aydır toparlanmadı gittiii
valla benim 3 günüm var sadece gögüslerim şiş artık adet için mi hamilelik için mi anlamadım ve arada yumurtalıklarıma agrı girip geçiyo onun dışında bi belirti yok :44::44::44::44::44:
ama canım ben ilaç kullanmadım ki, toparlanacak bir durum yok ortada yani
imkanın varsa bir otel odası tut. içini süsle mumları yak. güllerle döşe, jakuziyi doldurrr, gül yaprakları at içine sexyyyy bir şeyler giyyy......... dıttt,,,, dıttt......
gerisini anladın sen.
ben ilk yıldönümümüzde yapmıştımda
Ahhh kuşum sen sürekli sohbete katılıyorsun merak etme demirbaşlardansınn