• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

saol cnm ya hb:) napıosun iyimiisn of offffffffffff kendimi temizliğe verdim sağı solu topladım temizlik yaptım kafamı dağıtmak için:):63: sen doktora gitiinmi cnm çocuk için yada daha erkenmi 1 sene olmadı offfffff gitsemmi ne gibi seyler uyguluolar nasıl oluo korkuorum hem istiorum hem korkuorum offfffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84::84::84::52:

Canım sana dememiştim est diye bir arkadaş daha var ama olsun sanada demiş oldum:9::9::9:Bebeğe ilk karar verince gitmişitm dr a şimdi bekliyoruz hala sabır diyorummm:54:

umutdeniz benden demin kahverengi akıntı gelmiş akıntı da değil tam olarak da sanırım hasta oluyorum normalde perş olması gerekiyordu.. bi yandan seviniyorum bir an önce olayım da bebiş gelsin diye ama...bir kaç gün olması normal mi hapsız geçen ilk ayım da bu. 8 mayısta bırakmıştım

umutdeniz benden demin kahverengi akıntı gelmiş akıntı da değil tam olarak da sanırım hasta oluyorum normalde perş olması gerekiyordu.. bi yandan seviniyorum bir an önce olayım da bebiş gelsin diye ama...bir kaç gün olması normal mi hapsız geçen ilk ayım da bu. 8 mayısta bırakmıştım

inşallah gelir bebişin bende mayıs17den itibaren ipleri saldım adet olacam mı diye çook merak ediyorum daha ilk ay ama sabırsızlanıyorum hemen hemen olsun bebek istiyorum...

bende doktora gidicem kontrol için ama korkuorum:( ne gibi testler yapıo yada regl zamanı bi testmi ne istiomuş herhalde size ne gibi testler uyguladılar sölerseniz sevinirim

ben gitmiştim doktora ama hani gebelik düşündüğümü korunmayacağımı genel bir kontrol içn gittiğimi söylemiştim.
alttan muayene etti yumurtalıklara baktı sorun yok dedi bide eliyle bişi yaptı üsttende karından hafif bastırarak emin değilim ama rahim kalınlığına mı ne bakılıyormuş.
sonracım adetin 3. günü ve 19.günü için kanda bakılacak hormon testleri verdi.benim hepsi düşük çıktı.
bence bi git niye korkuyosun kontrol için bişi çıkar diye mi muayeneden mi?

benim yazım sorum geride kaldığından mıı yoksa bir fikriniz olmadığından mı cevap yazmadınız bacılar...
tekrar sorimi gördünüz mü 2sayfa önce ki sorumu...
bu arada ben çatlağı gece rüyamda test yaptığımı görünce sabah ilk işin test yapmak oldu evdeki son testide gününden önce boşuna harcamış olduum....
:3:

kızlar ben de gittim hapı bıraktım dedim alttan muayene etti sadece o kadar 3 ay sonra gel bebek için kandan iice atılsın dedi..aman ben de sinir oldum doktor ark aradık folik asit başla dedi hemen de olabilir sen dene dedi.öyle işte bi dahada gitmedim biraz deneyim de olmazsa giderim:))

ben gitmiştim doktora ama hani gebelik düşündüğümü korunmayacağımı genel bir kontrol içn gittiğimi söylemiştim.
alttan muayene etti yumurtalıklara baktı sorun yok dedi bide eliyle bişi yaptı üsttende karından hafif bastırarak emin değilim ama rahim kalınlığına mı ne bakılıyormuş.
sonracım adetin 3. günü ve 19.günü için kanda bakılacak hormon testleri verdi.benim hepsi düşük çıktı.
bence bi git niye korkuyosun kontrol için bişi çıkar diye mi muayeneden mi?

muayenedende bişey cıkar diede korkuorum:) ama en cok ultrasondan:)bilgi için tsk ederim cnm ben daha önce hormonlara baktırmıştım bi sorun yoktu :(

kızlar merhaba hepinize sabah sabah soruyla aklımda soruyla geldim yanınıza
adetim hep düzenliydi geçen ay biraz gecikti ama durum şu;
normalde internetteki hesaplayıcılara göre şubattan itibaen adet tarihlerim
şubat 7
mart 8
nisan 6
mayıs 11 (5 olmalıydı)
haziran ?
ben haziran size 12 diye hesaplayıp verdim internette hesapladım yine.ama şimdi kafam karıştı normalde düzenliydi 29gün civarı olurduu mayıstan sonrası mayıstaki düzensizliğe göre mi olacak yoksa yine eski düzen mi olacam ki(yani inşallah olmayacam ki)
eski düzene göre adet tarihim geldi ama mayıstan sonraki bozulmaya göreyse geri sayımım başladı son 6...
hadi bana birşey söyleyin sevinim nooluur adetim gelmişte olmuyor oliim...

Canım yeni gördüm mesajı artık eski düzen değil yeni düzenle olacaksın adetini şahsen ben öyle oldummm:26:

Kızlar sabahtan beri hem burdayım hemde bisürü iş yaptımmm pek hamaratım yahuuu:9::9::9:

yalnız bi sürü ütü var varmı yapmak isteyen:42::42::42:

muayenedende bişey cıkar diede korkuorum:) ama en cok ultrasondan:)bilgi için tsk ederim cnm ben daha önce hormonlara baktırmıştım bi sorun yoktu :(
ultrasyondan mı neden bence en kolayı o üstten üstten jeli sürüp acısız sızısız bakıyolar alttan sokulup rahim ağzını açan bişi takıyorlar ya beni çıldırtan o asıl. ama kötü düşünme kötü olmasın benim uzundur lökositlerim düşüktü ki lökosit düşüklüğünün ucunda çok kötü bir hastalık var sonra hormonlar hep düşük ama nasıl umutluyum anlatamam olacak anne olacağız iyi düşün iyi mesaj ver bedenine...

Canım yeni gördüm mesajı artık eski düzen değil yeni düzenle olacaksın adetini şahsen ben öyle oldummm:26:

yine 29günde mi olacam acaba yoksaa en son 35günde oldum öyle mi olur ki ay ne sabırsızım ya ne uğraşıyorum acaba bilmiyorum bekle 15ine kadar olmadı yap testi bak. sanki aylarca senelerce yolunu gözledim olmadı biraz sakin olim daha ilk ay acale etmim ama yok işte yok olmuyo çatlıyorum..
haftasonu çok top oynadım kasıklarım ağrıdı akşamına akıntı falan oldu hemen dellendim acaba gebelik mi başlamıştı ben çok mu hopladım bişi mi oldu...tabi o düşünceyle o tür rüyalar ve sabahına ziyan olan bir test daha...

Aaaaa kızlar size noluyo yahuuu hani moral hani enerji Allah allah sanki dünyanın sonu ya kızlar siz hiç tv izlemiyormusunuz ne dertler var ne hayat mücadeleleri size noluyo azcık toparlanalım lütfennn bebişler gelecek sabredinnn:32::32::32:

miyaba :79:

umutdeniz test yapmadın daha dimi batdaşım arkadaşım dadlum :64:

Merhaba canım yok daha yapmadım ama iki gündür akıntılarım var kasıklarımda batma oluyor nedenini bilmiyorum....:29:

piştiiiiii :86:
aynen kasık ağrım var ve gaz sancısı varmış gibi bööle acaip bi gerginlik hissi var kasıklarımda..
ama ben adet olucama yormuyorum bu durumu..
çünkü o sancılar son 4,5 gün öncesinde başlar..

aynen kasık ağrım var ve gaz sancısı varmış gibi bööle acaip bi gerginlik hissi var kasıklarımda..

İnş. dediğin gibidir öyleyse ikimizde hamişiz ama Allah bilir umutlanmamak lazımm:29:

HAYDİİİİ KIZLAR HAYDİİİİ KIZLAR HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
GÖRELİM ARTIK MÜJDELİ HABERLERİ :emir_bebek:

HAYDİİİİ KIZLAR HAYDİİİİ KIZLAR HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
GÖRELİM ARTIK MÜJDELİ HABERLERİ :emir_bebek:

Ayy dua et canım inş...Hayırlısıyla ama...:34:

Back