• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

öylee bağırmayııı bende okdar hayal ediom ki oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm demek istiommmm inş. ,ikimizde deriz kız.. :D :52: :51: :74:

sivilcelerimi hayra yormak istiom yaa bende araştırdım ilk haftalar olabiliomuş sivilce 8. haftadaözellikle daha çok oluomuş ama öncesindede oluomuş.. herşeye kılıf uyduruo anacımmm :D insan oğlu ne garip :62:

Kızlar ayın 24 ile 25 inde abimin düğünü var o yüzden ben pek giremem nete içinizden birine şifremi vereceğim yerime topiğin eklemelerini hamiş ve regl haberlerini öğreteceğim listeyle ilgilensin yoksa çok birikirse altından kalkamam:nazar::nazar::nazar:Varmı gönüllü:82:

İnş. olmazsada üzülmek yok temmuz ayında yine beraberiz....

hep beraber oleyyy hep beraber oleyyyy !!!! temmuzda daha sıkı çalışırık artıkınn eşim dio incir yiyelim önümüzdeki ayy farklı şeyler deneyelim dio bakalım görücezz. buaydan o hiç umutlu deil moralimi bozuo amaannn kim sallar kocişin sözlerini ben umut ediom napiiiimmm :61:

Kızlar ayın 24 ile 25 inde abimin düğünü var o yüzden ben pek giremem nete içinizden birine şifremi vereceğim yerime topiğin eklemelerini hamiş ve regl haberlerini öğreteceğim listeyle ilgilensin yoksa çok birikirse altından kalkamam:nazar::nazar::nazar:Varmı gönüllü:82:

ben yapardım ama sadece iş yerinde giriom cnm hafta sonu fln yokumm sürekli giren biri yapabilirr

öyle de sıcak mı bunaltıyo ki demin eltimin hayalleride suya düştü adetinden 10 gün geçmiş ama hala bişi yok benden erken doğum yapacak diye aklı gidiyo:1::1::1:

slm kızlar nasılsınız
burası felaket sıcak allahtan klimalar varda öylelikle durabiliyoruz.
kızlar folic plus kullanıyomusunuz günde kaçtane kullanıyosunuz

Back