Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı aylar benim de olmuyor uzayan akıntım ben de merak ediyorum bunu.Kızlar merhaba. Size birşey sorucam
Uzayan akıntı olmadan gebe kalınabilir mi? Bende sadece beyaz akıntı oluyor ya da ben farketmiyorum uzayan akıntıyı![]()
Yaşımdan dolayı yumurtlamıyorum sanırım diyorumBazı aylar benim de olmuyor uzayan akıntım ben de merak ediyorum bunu.
Yumurta takibinde belli olur aslındaYaşımdan dolayı yumurtlamıyorum sanırım diyorum![]()
E nabızdan Baktın mı canım?Ay bayılacağım artık heyecandan elim ayağım buz gibi oldu. Eşim gelene kadar belli olsaydı keşke negatifse rahat rahat ağlardım. Pozitifse de sürpriz için bir şeyler düşünürdüm
E nabıza yüklemiyorlar canımE nabızdan Baktın mı canım?
Arayin isterseniz e nabza bazen geç düşüyor hangi lavatuvarda yapılıyorsa googleden laratuvar sonuç kısmından da öğrenebilirsinizÇok iyi gerçekten ben hala bekliyorum saçma sapan iyice sinir oldum kesin yarına kaldı sonucum. Ertesi günü bekleyeceksen gider sağlık ocağında verirdim boşa para gitti
Strese girerim diye yapmadım hiç.. Geçen ay doktora gittim devlete çok ilgilendi adetin düzenli bir sorun görünmüyor 5 ay dene olmazsa gel dedi.Yumurta takibinde belli olur aslında
Allah allah neden özel klinik diye mi?E nabıza yüklemiyorlar canım
E nabıza düşmüyor 2 kez yaptırdım burda ikisi de gözükmüyor. Ona da baktım ama şifre istiyor bana da kod falan vermediler. Sonuç çıkar çıkmaz yollayacağız dedilerArayin isterseniz e nabza bazen geç düşüyor hangi lavatuvarda yapılıyorsa googleden laratuvar sonuç kısmından da öğrenebilirsiniz
Bilmiyorum ki daha önce 2 kez verdim burda ikisi de gözükmediAllah allah neden özel klinik diye mi?
Kaç ay olduStrese girerim diye yapmadım hiç.. Geçen ay doktora gittim devlete çok ilgilendi adetin düzenli bir sorun görünmüyor 5 ay dene olmazsa gel dedi.
Anladım beklemek gerçekten sabır işi bende her gelen bildirime bakıyorum naptınız sonucunuz çıktımı diye hayırlı haberler inşallah isterseniz yakın size sanırım gidin oraya sifreyide alın olmadıE nabıza düşmüyor 2 kez yaptırdım burda ikisi de gözükmüyor. Ona da baktım ama şifre istiyor bana da kod falan vermediler. Sonuç çıkar çıkmaz yollayacağız dediler
Laboratuvarın sitesine baktım bireysel giriş ve kurumsal giriş var. Onlar kurumsal girişten bakıyorlardır. Ona da kullanıcı adı ve şifreyle girerler benimle paylaşacaklarını sanmıyorum.Anladım beklemek gerçekten sabır işi bende her gelen bildirime bakıyorum naptınız sonucunuz çıktımı diye hayırlı haberler inşallah isterseniz yakın size sanırım gidin oraya sifreyide alın olmadı
Bu 4. Adet Görüşüm döngüm kısa benim 23 24 günde bir oluyorum ama yaş 41 işteKaç ay oldu
Anladım canım bilmiyorum klinikte hiç kan vermedim hayırlı haberler alırsın inşallahLaboratuvarın sitesine baktım bireysel giriş ve kurumsal giriş var. Onlar kurumsal girişten bakıyorlardır. Ona da kullanıcı adı ve şifreyle girerler benimle paylaşacaklarını sanmıyorum.
Yarın sabahtan ara hemen test yaptın mı sen? Bat ne zaman?Bilmiyorum ki daha önce 2 kez verdim burda ikisi de gözükmedi
Hangi hastaneye yolluyorlar onun labosonucyna bakKaç ay oldu
Döngünün kısa olması iyi aslında fazla beklemek zorunda kalmıyorsun denemek için. İnşallah olmuştur bebiş de hiç gerek kalmaz gitmeneBu 4. Adet Görüşüm döngüm kısa benim 23 24 günde bir oluyorum ama yaş 41 iştehatta bu ay 13. Gün adet gördüm şaka gibi