• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben bu sabah test yaptım adet imin 2. Günümdeyim daha önce erken gebelik yaptım çıkmadı çok fazla bir belirtim de olmadı yerleşme kanaması da olmadı markası albi sizce hamilelik var mıdır kızlar ilk denememizdi heyecanlıyım 🥲
IMG_20250121_103258.jpg

Merhaba hanımlar, prodoctor erken gebelik testi ne kadar güvenilir diye soracaktım size. Artımed ‘de 2 defa yalancı negatif gördüm önceki aylarda. Şu an BAT’a 2 gün var. Bi bakayım dedim yaptım testi, silik çıktı. Artık silik görünce sinirim bozuluyor.
Merhaba benim de bat yarın ne durumdasınız kan falan verdiniz mi 🥰

Ben bu sabah test yaptım adet imin 2. Günümdeyim daha önce erken gebelik yaptım çıkmadı çok fazla bir belirtim de olmadı yerleşme kanaması da olmadı markası albi sizce hamilelik var mıdır kızlar ilk denememizdi heyecanlıyım 🥲
Eki Görüntüle 3540765
Ay evet gözüküyor , hemen kan verip netleştirmelisin bence . Yerleşme kanaması herkeste olmuyormuş , seninde geç döllenme falan olabilir . Kaç dakikada çıktı çizgi

Ay evet gözüküyor , hemen kan verip netleştirmelisin bence . Yerleşme kanaması herkeste olmuyormuş , seninde geç döllenme falan olabilir . Kaç dakikada çıktı çizgi
Hemen saniyesinde çıktı hiç beklemiyordum çıkmasını ovulasyon testi kullandım geç döllenme nasıl olacak ki yumurtlama dan 14 gün geçti canım

Ya hanimlar ilişki sonrası ertesi gün bende sarı bir akıntı oldu bu normal birşey mi? İlk deneme ayımız o yüzden çok yabancıyım bir bieln açıklayabilir mi? Hamile olunca akıntınız nasıldı birde ilk haftalarda?
Benimde hafif sarımsı bir akıntı var yumurtlama sonrası başladı. Anlam veremiyorum enfeksiyon olsa yanma olur kaşıntı olur falan ama oda yok. İlk defa yaşıyorum bende. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Hımm anladım teşekkür ederim cevapladigin için inşallah gerek kalmaz bu ay varmı yokmu bilmiyorum iki gündür kasık bölgesinde ağrı vardı bugün kesildi adetme bugünle beraber üc gün var test yapsammi bilemedim göğüs ağrısı adet gecikicemi yaşanıyor yaa
Bence yapsan çıkabilir eğer geç döllenme falan olmadıysaa
Eki Görüntüle 3540765
Reglinin 2. günüyse şuan nasıl oluyor anlamadım

Yok elimde sadece kaset test var erken gebelik testi sipariş ettim onu bekliyorum hem bu süreçte belki hasta olurum dün duphostanım bitti geçen ay bir hafta kullanıp hasta olmuştum bu ayn10 gün kullandım
Catlamanın 14.günğnde gelir cnm adetin en fazlada 15 ben erken test yapmiycam normal kaset yapcam 4 kala varsa ondada belli olur zaten erken testten daha iyi

Catlamanın 14.günğnde gelir cnm adetin en fazlada 15 ben erken test yapmiycam normal kaset yapcam 4 kala varsa ondada belli olur zaten erken testten daha iyi
Biraz midem bulanıyor öğürme kadar değil ama üşüttüm gibi bekliyorum şu beş gün de geçsin öyle yapacağım bugün ağrım falan da yok sadece hafif mide bulantısı

Kızlar regle 4 gün var daha ama yumurtlama döneminde ki gibi kasıklarda batma hissi göğüslerde şişme bel ağrısı var. Normalde regl olmadan 1 hafta öncesinde sancı hissederim ama bu ay sancı da hissetmedim. Test yapsam doğru sonucu alır mıyım

Benim bugün 16. Gün hala regl olmadım kan testim de negatif 17. Güne kadar uzayabiliyomuş regl

Belki kist oluşmuş olabilir geciktirmeden doktora git istersen. Normalde doktorlar 2. veya 3. gün çağırıp tedaviye başlıyorlar zaten. Belki 16. günü falan duphostana başlatır seni de.
Yaa kist mi? randevu aldım Perşembe gününe, bakalım.

Eki Görüntüle 3540765
Bence kesin hamilesin, hemen kan ver daha ne duruyorsun :) Bu forumda adet başlamadan 10 gün öncesinde kan verenler var hey heeyy insanlar ne güzel sabırlı adetin 2 gün gecikmiş birde maşallah, o sabırdan bize de nasip et yarabbim :D

Eki Görüntüle 3540765
Canım Albi testten ben memnunum oğlumu da kimyasal gebeligimi şimdiki gebeligimi Albi testte net gördüm emin ol. İlk 5 dakika içinde çıktıysa pozitif canım gözün aydın

E nabızda sisteme düşmemiş hala sabah koşa koşa gittim sağlık ocağına hormonlar hariç baktığı diğer testler çıkmış 🥲 ardıma baka baka geri geldim öğleden sonra çıkar onlar dedi
Canım daha çıkmadı mı sonuçların

Bence yapsan çıkabilir eğer geç döllenme falan olmadıysaa

Reglinin 2. günüyse şuan nasıl oluyor anlamadım
Yarın sabah sağlık ocağında kan testi vericem o zaman çıkar herhalde varsa Aralık 27 adet oldum sence cikarmi varsa

Back