• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar merhaba. Size birşey sorucam
Uzayan akıntı olmadan gebe kalınabilir mi? Bende sadece beyaz akıntı oluyor ya da ben farketmiyorum uzayan akıntıyı 🤔

Çok iyi gerçekten ben hala bekliyorum saçma sapan iyice sinir oldum kesin yarına kaldı sonucum. Ertesi günü bekleyeceksen gider sağlık ocağında verirdim boşa para gitti
Arayin isterseniz e nabza bazen geç düşüyor hangi lavatuvarda yapılıyorsa googleden laratuvar sonuç kısmından da öğrenebilirsiniz

Arayin isterseniz e nabza bazen geç düşüyor hangi lavatuvarda yapılıyorsa googleden laratuvar sonuç kısmından da öğrenebilirsiniz
E nabıza düşmüyor 2 kez yaptırdım burda ikisi de gözükmüyor. Ona da baktım ama şifre istiyor bana da kod falan vermediler. Sonuç çıkar çıkmaz yollayacağız dediler

E nabıza düşmüyor 2 kez yaptırdım burda ikisi de gözükmüyor. Ona da baktım ama şifre istiyor bana da kod falan vermediler. Sonuç çıkar çıkmaz yollayacağız dediler
Anladım beklemek gerçekten sabır işi bende her gelen bildirime bakıyorum naptınız sonucunuz çıktımı diye hayırlı haberler inşallah isterseniz yakın size sanırım gidin oraya sifreyide alın olmadı

Anladım beklemek gerçekten sabır işi bende her gelen bildirime bakıyorum naptınız sonucunuz çıktımı diye hayırlı haberler inşallah isterseniz yakın size sanırım gidin oraya sifreyide alın olmadı
Laboratuvarın sitesine baktım bireysel giriş ve kurumsal giriş var. Onlar kurumsal girişten bakıyorlardır. Ona da kullanıcı adı ve şifreyle girerler benimle paylaşacaklarını sanmıyorum.

Laboratuvarın sitesine baktım bireysel giriş ve kurumsal giriş var. Onlar kurumsal girişten bakıyorlardır. Ona da kullanıcı adı ve şifreyle girerler benimle paylaşacaklarını sanmıyorum.
Anladım canım bilmiyorum klinikte hiç kan vermedim hayırlı haberler alırsın inşallah

Bu 4. Adet Görüşüm döngüm kısa benim 23 24 günde bir oluyorum ama yaş 41 işte 😐 hatta bu ay 13. Gün adet gördüm şaka gibi
Döngünün kısa olması iyi aslında fazla beklemek zorunda kalmıyorsun denemek için. İnşallah olmuştur bebiş de hiç gerek kalmaz gitmene

Back
X