• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bugün.yokmu bebişler göbüşlerde bakayım...:emir_bebek:

umut denizcim cnm bu listedeki hayırlısı dediklerin nedir öğrenebilirmiyim bide o bebekcikler hamile demek mi?

Benimde bat 25 haziran ve ben 26 sında tatile gdiyorum adet gelirse kötü olacaak. Gelmezse çifte tatil, size nasıl haber vercem onu düşünüyorum. Ilk iş bi yerlerde internet bulup hamileyiiim yada :( değilim demek olacak galiba.

Benimde bat 25 haziran ve ben 26 sında tatile gdiyorum adet gelirse kötü olacaak. Gelmezse çifte tatil, size nasıl haber vercem onu düşünüyorum. Ilk iş bi yerlerde internet bulup hamileyiiim yada :( değilim demek olacak galiba.

Haber vermezsen zaten gözükme gözümüzeee:60::60::60:

yaff kızlar sizce ben bugün regl olmazsam yarın test yapammı yoksa bi kaç gün daha bekleiimm mi? aslında bi yanım bugün bile yap dio ama dün hiç çıkmadı bugünde çıkmaz..ondan yarını bekleyim dio bi yandan aman bekle işte adetin gelcek diom pofffff.... bi an önce ne olcaksa olsa bende günlük yaşantıma dönsem...

tatlım bi kaç gün daha bekle istersen çarşamba günü yapabilirsin

umut denizcim cnm bu listedeki hayırlısı dediklerin nedir öğrenebilirmiyim bide o bebekcikler hamile demek mi?

Hayırlısı dediklerim olumsuz bir cümle kullanmamak için bir daha ki sefere inş. regl görenler bebeklerde hamile olanlarrr:34:

Back