• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

nurhan çıkıyor musun canımm...

bir kaç gündür evde yoktum sohbeti kaçırdım...
bundan sonra sık sık uğrayacam inş :34:

bugün kimse uğramamış topiğe..eee hafta sonu bi de pazar olunca mangallar alınıp pikniğe gidildi heralde :1::1:benim bat 20 haziran arkadaşlar ve ben 28 mayısta başladım gün aşırı olmak üzere çalışmalara ve bugün bitirmeyi düşünüyorum..ama sol tarafta kasığımda arada bi batma oluyo acaba diyorum henüz yumurtlamadım mı..???

başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde

selam kızlar ya bende dün hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama gögüslerim acayip şişti adetime 4 gün var anlamadım yaaa bazı yerlerde okudum adete bi kaç gün kala belli olmuyomuş anlamadım gitti...:44::44::43::43: adet olcam heralde yaaa:emir_bebek::14::14::19: bu ayda tık yok:43::43::43:

selam kızlar ya bende dün hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama gögüslerim acayip şişti adetime 4 gün var anlamadım yaaa bazı yerlerde okudum adete bi kaç gün kala belli olmuyomuş anlamadım gitti...:44::44::43::43: adet olcam heralde yaaa:emir_bebek::14::14::19: bu ayda tık yok:43::43::43:

bitanem adet geçmeden o testlerde bişi çıkmıyor boşa kendini üzme göğüsler adete gelirkende şişmez mi?

bitanem adet geçmeden o testlerde bişi çıkmıyor boşa kendini üzme göğüsler adete gelirkende şişmez mi?

ama ben gögüslerimin bu kadar şiştiğini hiç bilmem dokununca uçları falan acıyo ağrı yapıyo adet olacağım zamanda şişiyodu ama bu kadar çok değildi ki:53::53:

ben 2 gündür giremedim cerenden başka kimse güzel haber vermemiş diğer arkadaşları haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla iyi haberler verirler inş.

başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde

canım tekrarlasana testi kaçıncı dkka çift çizgi olduğunu nerden bileceksin belki başından ayrılır ayrılmaz çift çizgi oldu :28::28::28:

Back