• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

topiğe bi kaç sayfa baktım ama temmuz ayı yoktu :26: bende buraya yazayım dedim. Sonuçta bat 2 temmuz ve bu ay hamile kalmış olacağım. (Allah'ım izin verirse inşallah) sat 4 haziran, bat 2 temmuz arkadaşlar. Geçen ay ovulasyon günlerini hiç kaçırmamamıza rağmen, nasip olmadı. İnşallah bu ay olur.

topiğe bi kaç sayfa baktım ama temmuz ayı yoktu :26: bende buraya yazayım dedim. Sonuçta bat 2 temmuz ve bu ay hamile kalmış olacağım. (Allah'ım izin verirse inşallah) sat 4 haziran, bat 2 temmuz arkadaşlar. Geçen ay ovulasyon günlerini hiç kaçırmamamıza rağmen, nasip olmadı. İnşallah bu ay olur.

hayırlısı olsun canım inş bu ay tutar

hg cnm benimde bu ay olmadı bat 3 temmuz olmaz inş.:49:kalrız hepimiz

selam kızlar bende haziran ayında hamile kalmak istiyorum allah izin verirse 4 gün sonrada rahim filmi çekinicem :18::18:

slm kıslar ben geldim
dün saat 12 de çatlatma iğnemi vurundum doktorum pazar ve pazartesi eşinle birlikte ol dedi ama ne sıklıkta girilcek yani kaliteli sperm nekadar sürede oluşur yardııım tecrübeliler vardır aramızda

doğru zaten ne zaman bu ay oldu desk o ay hüsranla sonuçlanıyor kafaya çok takmamak lazım ama onuda biz yapamıyoz şahsıma ben yapamıyom hiç aklımdan çıkmıyo

Back