yaa kızlar bugün başlıyoruz dedim ama bugün 15. gün oluyor.. çok mu geç kalmışım??
12.günle 16. gün arası deniliyo genelde cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlar bugün başlıyoruz dedim ama bugün 15. gün oluyor.. çok mu geç kalmışım??
tşk ederim ben 2 kere gün aşırı deneyim o zaman. inş tutar:)
slm kızlar nasılsınızzz...
ben iyiyim cnm sen nasılsın
topiğe bi kaç sayfa baktım ama temmuz ayı yoktu :26: bende buraya yazayım dedim. Sonuçta bat 2 temmuz ve bu ay hamile kalmış olacağım. (Allah'ım izin verirse inşallah) sat 4 haziran, bat 2 temmuz arkadaşlar. Geçen ay ovulasyon günlerini hiç kaçırmamamıza rağmen, nasip olmadı. İnşallah bu ay olur.
topiğe bi kaç sayfa baktım ama temmuz ayı yoktu :26: bende buraya yazayım dedim. Sonuçta bat 2 temmuz ve bu ay hamile kalmış olacağım. (Allah'ım izin verirse inşallah) sat 4 haziran, bat 2 temmuz arkadaşlar. Geçen ay ovulasyon günlerini hiç kaçırmamamıza rağmen, nasip olmadı. İnşallah bu ay olur.
iyiyim bende sağol ii olmaya uğraşıyorum daha doğrusu bende kullandığım ilaçlar yan etki yaptı sanırım 2 gündür kanamam var
selam kızlar bende haziran ayında hamile kalmak istiyorum allah izin verirse 4 gün sonrada rahim filmi çekinicem :18::18:
cnm bazı ilaçlarda oluyo dokyorunla görüştünmü kanama hakkında
hayırlısı olsun canım inş bu ay tutar
hg cnm benimde bu ay olmadı bat 3 temmuz olmaz inş.kalrız hepimiz
İnşallah arkadaşlar.. bu son adetimiz olur ve 9 ay boyunca gelmez bi daha.
doğru zaten ne zaman bu ay oldu desk o ay hüsranla sonuçlanıyor kafaya çok takmamak lazım ama onuda biz yapamıyoz şahsıma ben yapamıyom hiç aklımdan çıkmıyo
iyiyim bende sağol ii olmaya uğraşıyorum daha doğrusu bende kullandığım ilaçlar yan etki yaptı sanırım 2 gündür kanamam var