berceste kuşum ankarayamı gideceksin hastaneye görümcem orda dr benim istersen araştıralım birini
hoşgeldin canım nasıl geçti bowlingg
Kızlar yaa benden bugün akıntı geldi beyaz bir akıntı 2 3 damla....:26::26::26:
ne oluyki sorunmu varrr
duvar kalınlaşması var bende ilk önce poligram mıydı hatırlamıyorum ondan içtim iki ay. nisan ayında 4mm oldu ama adetim kesilmedi tekrar verdi 22 mayısta adet oldum hala kesilmedi şimdide antibiyotik içyorum tetradox ismi.. 15 hazirana kadar iç dedi sonra gel küretaj.arkadaşlarda rahmine dokundurtma dediler çünkü daha doğum falan yapmadım ben:26:
Kızlar yaa benden bugün akıntı geldi beyaz bir akıntı 2 3 damla....:26::26::26:
canım bildiğim kadarıyla küretaj tanı amaçlı da yapılıyor. senin durumundada tanı olarak ve tedavi amaçlı yapılıyor. hem küretaj + hem ilaç tedavicidirde. küretaja gelince denilenlere kesinlikle kulak asma onu operasyon olarakta düşünme bu müdahalelere bol bol giriyorum. çok basit bi işlem. canım benim için rahat olsun tamam mı. zaten pco var dı demi. genelde onlarda görülüyo bildiğim kadarıyla.canım benim inşallah senin de benimde herşey yoluna girecek...
canım akıntı bir çok şeyin belirtisi olabilir kıvamı kokusu rengi varmıydı? yada nedensizde olabilir akıntı. gebeliktede olur ama senin daha 10 günün var demi? akıntı için erken.
gel bekliyoruz hadibu arada sen ne iş görüyosun gölge çiçek ferihayımı izliyosun :97: ben maçı izliyorummm
ben yanlışmı duydum burda ebe varmış meslektaşım?
pco var demedi bananurhan hani söylerdi dr bak içime doğuyo benimmm daha bu sabah sordumda pco ne demek eğer bende varsa dr söyler dimi bana diye bak duydunmu nurhaaaannnnnnnnnnnnnnn
evet canım onu izliyordum sıkıldım kalktım bulaşık makinasını boşalttım oraları toparladım geldimki şükür sonunda öğrenecek kim oldunu kapıya geldi
pco var demedi bananurhan hani söylerdi dr bak içime doğuyo benimmm daha bu sabah sordumda pco ne demek eğer bende varsa dr söyler dimi bana diye bak duydunmu nurhaaaannnnnnnnnnnnnnn
DDeliiiiiiiiiii dr olsa söylerr ne hemen inanıyon sen bunaaaHerkese söyledi sanamı söylemicekk allam yaaaa
ben dizi pek izlemem canım sıkılırsa arada sırada ferihayı hiç izlemedim dahaüzgünümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?