• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Evet kızlar geçti ovulasyonummmm ama bugün dinleneyim artık dünde oldu ilişki bugün olmasada olur artık kısmettt teşekkür ederim yorumlarınız için öpüyorum sizi...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben çıkıyorum uykum geldi.....
bugün bana çok morel oldunuz teşekkürler :71: :71: :71: :71:

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.uzun zamandır okuyordum ama yazmıyorduum.ben de 8 aydır gebe kalmak için bekliyorum.:43:

kıslar ben yeni geldim dr. dan çatlatma iğnemi öğlen 12 de olcam ondan sonra pazar pazartesi 2 gün eşinle birlikte ol dedi hayırrlısı bakalım

kıslar ben yeni geldim dr. dan çatlatma iğnemi öğlen 12 de olcam ondan sonra pazar pazartesi 2 gün eşinle birlikte ol dedi hayırrlısı bakalım

canım benim ya inşallah seninde bugünlerin verimli geçerde :1::1::1::1: güzel haberlerini alırız

kızlar ben bugün yokum çok kaynatmayın sonra onları tek tek okumak çok zor :63::63::63:

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.uzun zamandır okuyordum ama yazmıyorduum.ben de 8 aydır gebe kalmak için bekliyorum.:43:

hoşgeldin topiğimize canım :71::71: ama öncelikle anlaşalım bebek olmuyo diye ağlamak yok:34::34: bizim topiğimizin özelliği neşesidir :32::32:moral motivasyon eşiğimiz yüksek yani:68::68: tekrar hoşgeldinnn

Son düzenleme:
Back