- 25 Mayıs 2011
- 546
- 83
- 123
ovulasyon akıntısında da olur evet ama senin geçti galiba diye hiç ona yorumlamadım ...Ohhhh be rahatladım normal yaneee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ovulasyon akıntısında da olur evet ama senin geçti galiba diye hiç ona yorumlamadım ...Ohhhh be rahatladım normal yaneee
canım zaten sperm 48- 72 saat yaşıyo rahat olEvet kızlar geçti ovulasyonummmm ama bugün dinleneyim artık dünde oldu ilişki bugün olmasada olur artık kısmettt teşekkür ederim yorumlarınız için öpüyorum sizi...
selam kızlar nabersiniz
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.uzun zamandır okuyordum ama yazmıyorduum.ben de 8 aydır gebe kalmak için bekliyorum.
kıslar ben yeni geldim dr. dan çatlatma iğnemi öğlen 12 de olcam ondan sonra pazar pazartesi 2 gün eşinle birlikte ol dedi hayırrlısı bakalım
Slm arkadaşlar bende yeniyim bizde düşünmeye başladık artık hakkımızda hayırlısı olsun.
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.uzun zamandır okuyordum ama yazmıyorduum.ben de 8 aydır gebe kalmak için bekliyorum.
Slm arkadaşlar bende yeniyim bizde düşünmeye başladık artık hakkımızda hayırlısı olsun.
kızlar ben bugün yokum çok kaynatmayın sonra onları tek tek okumak çok zor
kıslar ben yeni geldim dr. dan çatlatma iğnemi öğlen 12 de olcam ondan sonra pazar pazartesi 2 gün eşinle birlikte ol dedi hayırrlısı bakalım
bende mıllete akıl verıorum ama kendıme hayrım yok doktora gıdıorum terzı kendı sokugunu dıkemez mısalı neyse kızlar ii geceler