• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay
Çok geçmiş olsun burada yeniyim benim bir tane oğlum var korunuyorduk 6 yıldır kazara 2 ay önce hamile kaldım plansız ama 5. Haftada düştü keseyi görür görmez doktor önemsemedi bir tane sağlıklı doğumum olduğu için o kayıptan sonra ikinci çocuğu istediğime karar verdim çok üzüldüm öğrenince hormonlardan sebep bir istek geldi bana, bu ay korunmadık ama o düşük sebebiyle ben de kimseye bahsedemiyorum bu kuruntularımı ve malesref insan aynı şey olursa diye çok korkuyor iyi düşünelim hamile kalmakla olay bitmiyor Allah herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin ve sağlıkla doğup büyüsünler inşallah bu süreç başlı başına bir macera
Aynen bunda çok haklısın hamile kalmak la olmuyir ben kalıyorum 3 senedir 3 veya 4 tane bir tanesinden Emin değilim ama sonuç kayıp Allah sağlıklı hamilelik sağlık li doğum ve evlat versin inşallah tüm isteyenlere inşallah

Kızlar yumurtlamadan iki üç gün sonra kasik ağrısı 4 gün sonra da adet kramplari gibi kısa kısa ağrı hissediyorum adetime 10-12 gün var sizce gebelik ağrısı olabilir mı
Malesef cok erken henüz daha bu aşama döllenme aşaması oluyor

Ben kullandım düşük yaptığım gebeliğimde adetten 4 gün önce negatif çıkarmıştı adet günü beta 140 ken silik çıkardı öyle öğrendim. Bence doğru sadece çok erken yapmayın 2 gün falan kalsın en azından
Ama ben çatlatma iğnesi oldum o yüzden yaptım salı günü sabah tekrarlıcam sonra kan wercem

SAT: 30.12.-3.1.

Selam kızlarım düzenli adet görüyorum, 28-30 arası genelde. Geçen ay 30.12.de tam 30. günde oldum.

Bu ay ilk defa laboquick markasının Ovulasyon testlerini kullanıyorum.

Ovulasyon test yapmaya 6.1. başladım, yani adet bitiminin 8. gününde.

Hala silik çıkması normal mi? Uygulama yumurtlamayı 13.1. de gösteriyor

13-14-15 değerlendirdik sizce hamilelik olmuş olabilir mi? Ve şuan sağ kasığımda ağrı var

aynı şekilde aynı tarihlerde bende değerlendirdim iki taraftan da kasıklarım ağrıyor regle 10 günüm var

Heeyooo kızlar 12saat sürdü yolculugumuz aracla gelince. Batıdaki i evimde 3. Günüm. Çok yoğun geçiyor doğum günümdü çok sürprizli geçti eşim ve kızımdan kasımpatılı buket aldım.naasıl mutlu oldum anlatamam bilenler bilir yorucu bir ay oldu. Neyse ki kvler kendi evinde şuan bn kendi evimde. Kvdemler pasta yaptırmış çok mutlu oldum😌 eşyaları toparla dolapları düzenle derken evimde bir de ben yokken toz akarları ürüyor sanırım 3 aydır gelmemiştik yatakta temiz nevresim brakmama ragmen apşırık krizlerine girdim ilk gece. görümce elti kaynana maaile 2 gün gecti. Doğum günümü de atlattım sizlere bakayım dedim ne var ne yoook🤩15gun sonra dönüşüm var yine gurbete:) ay ben yine çok konuştum.

Adetim normal kırmızı gelmedi. Siyah çamur gibiydi ve 3 4 gün sürdü. Yerleşme olma ihtimalini elemek için test vermek istedim. Sanırım sizi kızdırdım. Pardon
Adet oldum dediginiz için sordum sadece ben kızmakla ne alakası var bunun anlayamadım yani biseydenmi süphelendiniz diye yani hu şekilde yazmanıza gerek yok ben elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum

Heeyooo kızlar 12saat sürdü yolculugumuz aracla gelince. Batıdaki i evimde 3. Günüm. Çok yoğun geçiyor doğum günümdü çok sürprizli geçti eşim ve kızımdan kasımpatılı buket aldım.naasıl mutlu oldum anlatamam bilenler bilir yorucu bir ay oldu. Neyse ki kvler kendi evinde şuan bn kendi evimde. Kvdemler pasta yaptırmış çok mutlu oldum😌 eşyaları toparla dolapları düzenle derken evimde bir de ben yokken toz akarları ürüyor sanırım 3 aydır gelmemiştik yatakta temiz nevresim brakmama ragmen apşırık krizlerine girdim ilk gece. görümce elti kaynana maaile 2 gün gecti. Doğum günümü de atlattım sizlere bakayım dedim ne var ne yoook🤩15gun sonra dönüşüm var yine gurbete:) ay ben yine çok konuştum.
Cnm hoşgeldin geçmiş dogum günün kutlu olsun canım nice sağlıkli yaslar göresin sevdiklerinle 🥳😘😘

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun inşallah 🥰 🙏 🎂🎂

Evet acaba döllenme yerleşme agrisi mı diye düşündüm reglime de var
Olabilir tabiki ama malesef beklemek zorundayız cnm catlamadan 10 12 gün sonra test yap istersen varsa belli olur Büyük ihtimalle inşaallah 🙏🏻 yerleşmede catlamadan sonra 7. 12.günlerde oluyor cnm

SAT: 30.12.-3.1.

Selam kızlarım düzenli adet görüyorum, 28-30 arası genelde. Geçen ay 30.12.de tam 30. günde oldum.

Bu ay ilk defa laboquick markasının Ovulasyon testlerini kullanıyorum.

Ovulasyon test yapmaya 6.1. başladım, yani adet bitiminin 8. gününde.

Hala silik çıkması normal mi? Uygulama yumurtlamayı 13.1. de gösteriyor

13-14-15 değerlendirdik sizce hamilelik olmuş olabilir mi? Ve şuan sağ kasığımda ağrı var
Benimde son adet 31 aralık en gec 28 günde oluyorum yumurtlama 13 14 Ocak pik oldu bu markanın ovü testleri cok kotu ya hep böyle sen ona takılma büyük ihtimalle degerlendirdin günlerde oldu bence senin inşallah tutunmuştur bekleyip göreceğiz inşallah 🙏🏻

Vücudumu sıcaklık basıyordu özellikle yüzümde. Göğüs damarlarım belirgindi.Gazım vardı canım
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende bu ay aşılama yaptım bugün 11.gunum 2 önceye kadar kaşık bel ağrım var di geçti hepsi bide meme hasasiyetim var sen diyince dikkatimi çekti benim damarlarımda baya belli olmaya başladi acaba varmı çok merak ediyorum ya beklemek çok zor

Canim topikten biraz uzaklaşmak istedim bekleme surecinde strese grmemrk icin regl gunumu sakince bekliyorum yumutlama gunu haric degerlendremedik o sbebtn pek beklentm yok bu aydan mucize olursa anca sende durumlar nasil nasilsn iyimisin 🥰♥️
İyi yapmışsın cnm ama yumurtlama ve oncesinde oldu ilişkin bellimi olur nasip canm inşallah tutmuştur iyim bende ara ara giryorum yarında sehır dışına cıkıcaz anca gece girer bakarım

Back