yok yok o dr benden tırstı söyleyemedi çünkü dr hastasınız deyince ağladım da bence söylemedi bananeyse ankaraya gitcem zaten ona sorarımm
Kıslarrrrr soruma cevap verecekmisiniz çıkıcam sizi bekliyorummm namazım duruyo dahaaaaaa
aaa sende mi ne güzel meslektaşım hastanedemisin?
Su gibi sıvı rengi beyazdı damla damla geldi koku vs yoktu cnmmmm evet bat 13 canımmm:26::26::26:
pco var demedi bananurhan hani söylerdi dr bak içime doğuyo benimmm daha bu sabah sordumda pco ne demek eğer bende varsa dr söyler dimi bana diye bak duydunmu nurhaaaannnnnnnnnnnnnnn
tamam kızlar inandımsizede şaka yapılmıyo ben çıkıyorum kızlarrr uykum geldi
Sorumunnnn devamııııı
Kızlar yaa benden bugün akıntı geldi beyaz bir akıntı 2 3 damla....:26::26::26:
canım benim valla böyle yapcağını bilsem yorum yapmazdım :26::26::26: bak içine kuşku düştü diye ben rahatsız oldum canım polikistik overin tanısı çok kolaydır olsaydı çok rahat söylerdi zaten bu bir sebep kalınlaşma var diye polikistik olucak değil merak etme içini rahat tut hem niye saklasın canım yaaa güldürdün beni
yok ben erzurumdaydım 1 yıl önce ıstıfa ettım şimdi atamayı bklıorum bakalım cnm sen nerdesın
akıntı nasıl bır akıntı ama mukuslu kıvamlıysa yumurtlama gunlerındır kokuluysa enfeksıon olabılır sarı yeşil renklı akıntıysa yıne bır enfeksıon olabılır ayrıca gebelıkte de vajınal akıntı artar
akıntı nasıl bır akıntı ama mukuslu kıvamlıysa yumurtlama gunlerındır kokuluysa enfeksıon olabılır sarı yeşil renklı akıntıysa yıne bır enfeksıon olabılır ayrıca gebelıkte de vajınal akıntı artar
Su gibi sıvı rengi beyazdı damla damla geldi koku vs yoktu cnmmmm evet bat 13 canımmm:26::26::26:
koku ve rengi önemliydi ama canım senin anlattığın gibi akıntışar olur arada böyle . gebelik yorumlamak için biraz erken. diğer ebemizde yorumlasın bakalım. :26::26::26:
Ohhhh be rahatladım normal yaneee
Hiçbiri değil....Beyaz sıvı su gibi akışkan ama beyaz renkte bir akıntıydıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?