HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kıslarrrrr soruma cevap verecekmisiniz çıkıcam sizi bekliyorummm namazım duruyo dahaaaaaa

tamam kızlar inandım sizede şaka yapılmıyo ben çıkıyorum kızlarrr uykum geldi

pco var demedi bana nurhan hani söylerdi dr bak içime doğuyo benimmm daha bu sabah sordumda pco ne demek eğer bende varsa dr söyler dimi bana diye bak duydunmu nurhaaaannnnnnnnnnnnnnn

canım benim valla böyle yapcağını bilsem yorum yapmazdım :26::26::26: bak içine kuşku düştü diye ben rahatsız oldum canım polikistik overin tanısı çok kolaydır olsaydı çok rahat söylerdi zaten bu bir sebep kalınlaşma var diye polikistik olucak değil merak etme içini rahat tut hem niye saklasın canım yaaa güldürdün beni

yok yok ben şaka yaptım dediğin gibi olsaydı söylerdi canım sen rahat ol öptüm iyi gecelerrr

yok ben erzurumdaydım 1 yıl önce ıstıfa ettım şimdi atamayı bklıorum bakalım cnm sen nerdesın

canım ben diyarbakırdayım buraya atandım hastanedeyim normalde izmirde oturuyorum ama bir ayağım izmirde devamlı gelip gidiyorum.

senin gözüne sokayım dedim nurhannn

Hiçbiri değil....Beyaz sıvı su gibi akışkan ama beyaz renkte bir akıntıydıı

Su gibi sıvı rengi beyazdı damla damla geldi koku vs yoktu cnmmmm evet bat 13 canımmm:26::26::26:

koku ve rengi önemliydi ama canım senin anlattığın gibi akıntışar olur arada böyle . gebelik yorumlamak için biraz erken. diğer ebemizde yorumlasın bakalım. :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…