- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
bugün evdeydim ben akşama kadar burdaydım iyide geldi bana ne yalan diyim ben gizi geldi demiştim ama yazmıyo oda
yazdı ya sana okuyo o şimdi geriden takipteee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün evdeydim ben akşama kadar burdaydım iyide geldi bana ne yalan diyim ben gizi geldi demiştim ama yazmıyo oda
hayırlısı canım üzme kendini ondada wardır bir hayır...demekki balık burcu bir bebişin olcek
yazdı ya sana okuyo o şimdi geriden takipteee
doğru söylüyosun hep öyle diyorum en hayırlı zamanda inşallah diye. balık olursa çok duygusal olur kız aynı anası gibi
ben çorumdayım ankaraya gidip ameliyat olcam inşallahh benim rahim duvarı kalınlaşması oldu ilaç kullandım ama sonuç alamadım operasyon dedi bende birde ankaraya gidiyim diyorumm:79: inşallah bir sorun çıkmaz gerçi içim çok rahat dedimya burdaki dr lar abartıyormuş gibi geliyor
20 haziran canım hayırlısı bakalım
bugece dr. da rendevum var klomen kullandım ve yumuşlar 22mm gelmiş ise çatlatma yapacak yarın onun için bugece görmesi gerekiyomuş merakla ve heyecanla bekliyorum rabbim kucaklarımızı boş gönlümüzü darda bırakmasın
bencede canım bir kaç farklı doktordon yorum alman en iyisi bakış acısı sonuçta yanılabilirler bide bu devirde tek bir doktorun lafına bakıpta karar verilmez çok farklı amaçları olanlar oluyo işin içindeyim canım benim bemcede güzel haberlerini bekliyorum...
gizi nereye gittin dertleşiyorduk şurda:84::84: birde bize kızıyosun senin yaptığını çorumlu yapmaz
can sıkıntısından kendimi abur cubura verdımya...ne güzel kilo vermışken hamile kalmadan bi göbüşüm olcek sanırım
ya bi bıcı bıcı yapayım dedim çok sıcakladım bugün bide baya yoruldum biraz ferahlayımda öyle rahat rahat yazışayım dedim geldim işte hemen arkamdan neler söylenmiş
sıhhatler olsun canım iyi yapmışsın ama bir daha söylemeden gitme dimi gölge_ çiçeği
haklısınız kızlar suçluyum biliyorum birden günün yorgunluğu ve sıkıntısı üstüme bastı kendimi duşa attım :26: :26: :26: kusura bakmayım bida böle bişi olmaz hiç bişi kaçırmayayım diye geriden geliyorum
sen ebe hemşiresin dimi kuzucummm ... bizde öyle diyoruz ama şimdiki doktorun verdiği ilacı içmeye devam ediyorummm bişey olurmu diye merak ediyorumm:44:
gel bekliyoruz hadi bu arada sen ne iş görüyosun gölge çiçek ferihayımı izliyosun :97: ben maçı izliyorummm
canım şu anda ne kullanıyosun.? kızlar bu arada aklınıza takılan sorularınızı sorun iki tane birbirinden ii doktorum var onlara yorumlatırım. bi yakınım şöyle bi yakınım böyle diye devamlı soruyorum zaten. ben akşamı sorularınız tek tek yazarım.
ne maçı ayol :97: :97: ben de ferihayı izliyorum. daha doğrusu oda arkadaşlarım nereyi açarsa. çok iyi oda arkadaşlarım var ama ikiside bekar benim sorunlarımı çok basit buluyolar