• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

duvar kalınlaşması var bende ilk önce poligram mıydı hatırlamıyorum ondan içtim iki ay. nisan ayında 4mm oldu ama adetim kesilmedi tekrar verdi 22 mayısta adet oldum hala kesilmedi şimdide antibiyotik içyorum tetradox ismi.. 15 hazirana kadar iç dedi sonra gel küretaj.:25: arkadaşlarda rahmine dokundurtma dediler :74::74: çünkü daha doğum falan yapmadım ben:26:

canım bildiğim kadarıyla küretaj tanı amaçlı da yapılıyor. senin durumundada tanı olarak ve tedavi amaçlı yapılıyor. hem küretaj + hem ilaç tedavicidirde. küretaja gelince denilenlere kesinlikle kulak asma onu operasyon olarakta düşünme bu müdahalelere bol bol giriyorum. çok basit bi işlem. canım benim için rahat olsun tamam mı. zaten pco var dı demi. genelde onlarda görülüyo bildiğim kadarıyla.canım benim inşallah senin de benimde herşey yoluna girecek...:40::40:

Kızlar yaa benden bugün akıntı geldi beyaz bir akıntı 2 3 damla....:26::26::26:

canım akıntı bir çok şeyin belirtisi olabilir kıvamı kokusu rengi varmıydı? yada nedensizde olabilir akıntı. gebeliktede olur ama senin daha 10 günün var demi? akıntı için erken.

canım bildiğim kadarıyla küretaj tanı amaçlı da yapılıyor. senin durumundada tanı olarak ve tedavi amaçlı yapılıyor. hem küretaj + hem ilaç tedavicidirde. küretaja gelince denilenlere kesinlikle kulak asma onu operasyon olarakta düşünme bu müdahalelere bol bol giriyorum. çok basit bi işlem. canım benim için rahat olsun tamam mı. zaten pco var dı demi. genelde onlarda görülüyo bildiğim kadarıyla.canım benim inşallah senin de benimde herşey yoluna girecek...:40::40:

pco var demedi bana :25::25: nurhan hani söylerdi dr bak içime doğuyo benimmm:43::43: daha bu sabah sordumda pco ne demek eğer bende varsa dr söyler dimi bana diye bak duydunmu nurhaaaannnnnnnnnnnnnnn:47:

canım akıntı bir çok şeyin belirtisi olabilir kıvamı kokusu rengi varmıydı? yada nedensizde olabilir akıntı. gebeliktede olur ama senin daha 10 günün var demi? akıntı için erken.

Su gibi sıvı rengi beyazdı damla damla geldi koku vs yoktu cnmmmm evet bat 13 canımmm:26::26::26:

pco var demedi bana :25::25: nurhan hani söylerdi dr bak içime doğuyo benimmm:43::43: daha bu sabah sordumda pco ne demek eğer bende varsa dr söyler dimi bana diye bak duydunmu nurhaaaannnnnnnnnnnnnnn:47:

DDeliiiiiiiiiii dr olsa söylerr ne hemen inanıyon sen bunaaa:62::62::62:Herkese söyledi sanamı söylemicekk allam yaaaa:60::60::60:

evet canım onu izliyordum sıkıldım kalktım bulaşık makinasını boşalttım oraları toparladım geldimki şükür sonunda öğrenecek kim oldunu kapıya geldi

ben dizi pek izlemem canım sıkılırsa arada sırada ferihayı hiç izlemedim daha:17: üzgünümmm:50:

yok canım korkutma kendini lütfen bu sadece bi neden olada bilir olmayada bilir hem pco ultrasonda tanısı konan bişi korkama lütfen yanlış hatırlamışım var gibi aklımda kalmış lütfen rahat ol bitanem sadece yorum

DDeliiiiiiiiiii dr olsa söylerr ne hemen inanıyon sen bunaaa:62::62::62:Herkese söyledi sanamı söylemicekk allam yaaaa:60::60::60:

yok yok o dr benden tırstı söyleyemedi çünkü dr hastasınız deyince ağladım da bence söylemedi bana:47: neyse ankaraya gitcem zaten ona sorarımm:51::52::52:

ben dizi pek izlemem canım sıkılırsa arada sırada ferihayı hiç izlemedim daha:17: üzgünümmm:50:

bende sürekli izlemiyorum ferihayı ama her güne bir dizim var severim dizi izlemesini:) bugünde trt de küçük hanımefendiyi izliyorum o erken bitiyo buna geçtim kızın kapıcı kızı olduğunu öğrenemedi gitti ii saçmaladılardı yani

Back