HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bencede canım bir kaç farklı doktordon yorum alman en iyisi bakış acısı sonuçta yanılabilirler bide bu devirde tek bir doktorun lafına bakıpta karar verilmez çok farklı amaçları olanlar oluyo işin içindeyim canım benim bemcede güzel haberlerini bekliyorum...

canım benim ya baya ii boyuta gelmiş hadi bakalım bu gece doktordan gelde haberdar et....

sen ebe hemşiresin dimi kuzucummm ... bizde öyle diyoruz ama şimdiki doktorun verdiği ilacı içmeye devam ediyorummm bişey olurmu diye merak ediyorumm:44:

gizi nereye gittin dertleşiyorduk şurda:84::84: birde bize kızıyosun senin yaptığını çorumlu yapmaz

ya bi bıcı bıcı yapayım dedim çok sıcakladım bugün bide baya yoruldum biraz ferahlayımda öyle rahat rahat yazışayım dedim geldim işte hemen arkamdan neler söylenmiş

ya bi bıcı bıcı yapayım dedim çok sıcakladım bugün bide baya yoruldum biraz ferahlayımda öyle rahat rahat yazışayım dedim geldim işte hemen arkamdan neler söylenmiş

sıhhatler olsun canım iyi yapmışsın ama bir daha söylemeden gitme dimi gölge_ çiçeği

haklısınız kızlar suçluyum biliyorum birden günün yorgunluğu ve sıkıntısı üstüme bastı kendimi duşa attım :26: :26: :26: kusura bakmayım bida böle bişi olmaz hiç bişi kaçırmayayım diye geriden geliyorum

gel bekliyoruz hadi bu arada sen ne iş görüyosun gölge çiçek ferihayımı izliyosun :97: ben maçı izliyorummm

sen ebe hemşiresin dimi kuzucummm ... bizde öyle diyoruz ama şimdiki doktorun verdiği ilacı içmeye devam ediyorummm bişey olurmu diye merak ediyorumm:44:

canım şu anda ne kullanıyosun.? kızlar bu arada aklınıza takılan sorularınızı sorun iki tane birbirinden ii doktorum var onlara yorumlatırım. bi yakınım şöyle bi yakınım böyle diye devamlı soruyorum zaten. ben akşamı sorularınız tek tek yazarım.

gel bekliyoruz hadi bu arada sen ne iş görüyosun gölge çiçek ferihayımı izliyosun :97: ben maçı izliyorummm

ne maçı ayol :97: :97: ben de ferihayı izliyorum. daha doğrusu oda arkadaşlarım nereyi açarsa. çok iyi oda arkadaşlarım var ama ikiside bekar benim sorunlarımı çok basit buluyolar

duvar kalınlaşması var bende ilk önce poligram mıydı hatırlamıyorum ondan içtim iki ay. nisan ayında 4mm oldu ama adetim kesilmedi tekrar verdi 22 mayısta adet oldum hala kesilmedi şimdide antibiyotik içyorum tetradox ismi.. 15 hazirana kadar iç dedi sonra gel küretaj. arkadaşlarda rahmine dokundurtma dediler çünkü daha doğum falan yapmadım ben:26:

ne maçı ayol :97: :97: ben de ferihayı izliyorum. daha doğrusu oda arkadaşlarım nereyi açarsa. çok iyi oda arkadaşlarım var ama ikiside bekar benim sorunlarımı çok basit buluyolar

benim eşimde bende beden eğitimi öğretmeniyiz tatlım haliyle maç bizim işimizzz

berceste kuşum ankarayamı gideceksin hastaneye görümcem orda dr benim istersen araştıralım birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…