• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

tmm cnm tabiki haberdar edicem biz bi aileyiz ve birbirimizi abla kardeş gibi merak ediyoruz beraber üzülüp beraber seviniyoruz onun için hüzünde sevinçte paylaşıldıkça insanın gönlü rahat eder iyiki varsınız canlar

senin bu yazdıkların seçim sloganı gibi aynı :52::52: sende iyiki varsınnn:71::71:

ben çorumdayım ankaraya gidip ameliyat olcam inşallahh:3::8: benim rahim duvarı kalınlaşması oldu ilaç kullandım ama sonuç alamadım operasyon dedi bende birde ankaraya gidiyim diyorumm:79: inşallah bir sorun çıkmaz gerçi içim çok rahat :64::64: dedimya burdaki dr lar abartıyormuş gibi geliyor:27::27:

inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın canım

ben çorumdayım ankaraya gidip ameliyat olcam inşallahh:3::8: benim rahim duvarı kalınlaşması oldu ilaç kullandım ama sonuç alamadım operasyon dedi bende birde ankaraya gidiyim diyorumm:79: inşallah bir sorun çıkmaz gerçi içim çok rahat :64::64: dedimya burdaki dr lar abartıyormuş gibi geliyor:27::27:

gel canım tabi burda hastane çok üniv hastanesi falan tek doktorun dediğine takılıp kalmamak lazım

kısssslaaaar hazırlanıp çıkıcam evdden biraz sonra dr. gidiyorum dualarınızı bekliyorum inş. rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin :92::74::10::10::64:

kızlar sohbete katılsanıza yaaa bunlar bizi beğenmiyo galba:66::66::90:

sıkma canını herşeyin hayırlısı banada geçen kontrolde dedi aynı şeyi doktorum o gün gerçekten çok kötüydüm ama şimdi düşünüyorumda herşeyin hayırlısı zamanı var daha demekki

canım öyle zaten ama insan bi böyle hayal kırıklığı yaşıyo neyse sanırım biraz daha iyiyim kızlar iyiki varsınız ya çok destek oluyosunuz :70:

Back