- 14 Kasım 2024
- 1.525
- 526
- 38
- 30
Evet sen cok kendini dinlemişşsin biliyorum heycanlısın hemen öğrenmek istiyorsunun ama o işler öyle olmuyor malesef bu sekılde yaparak kendine eziyet eder vücudunu aşırı strese sokarsın buda hamile kalmayı zorlastırır malesef yaşadıgımız belirti dediginiz söyler tamamen salgılanan hormonlardan gebelik belirtisi ancak bebek HCG salgılamaya başladığında başlıyor oda adet gecikmesine denk geliyor kendini baska seylerle meşgül et yine test yapmak istersen 12.günde test yapabilirsin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahKızlar bu gebelik belirtilerinde kesin bu gebelik belirtisidir diyebileceğimiz bir belirti yok sanırım. Benim adetime 9 gün var bekleyemiyorum sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var hafif ama hep var. Bazen nefesimi kesecek şekilde ağrı giriyor nadiren. Gebelik beklentisine de üzülmemek için girmek istemiyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor acabalar. Göğüs şişliği vardı geçti, uçlarında ağrı vardı geçti. Akıntım var hafif, beyazımsı. Normalde akıntım olmaz benim. Yani hormonlar mı etkiliyor ne yaşıyorum anlayamıyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım