• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bu gebelik belirtilerinde kesin bu gebelik belirtisidir diyebileceğimiz bir belirti yok sanırım. Benim adetime 9 gün var bekleyemiyorum :( sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var hafif ama hep var. Bazen nefesimi kesecek şekilde ağrı giriyor nadiren. Gebelik beklentisine de üzülmemek için girmek istemiyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor acabalar. Göğüs şişliği vardı geçti, uçlarında ağrı vardı geçti. Akıntım var hafif, beyazımsı. Normalde akıntım olmaz benim. Yani hormonlar mı etkiliyor ne yaşıyorum anlayamıyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım :(
Evet sen cok kendini dinlemişşsin biliyorum heycanlısın hemen öğrenmek istiyorsunun ama o işler öyle olmuyor malesef bu sekılde yaparak kendine eziyet eder vücudunu aşırı strese sokarsın buda hamile kalmayı zorlastırır malesef yaşadıgımız belirti dediginiz söyler tamamen salgılanan hormonlardan gebelik belirtisi ancak bebek HCG salgılamaya başladığında başlıyor oda adet gecikmesine denk geliyor kendini baska seylerle meşgül et yine test yapmak istersen 12.günde test yapabilirsin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻

Evet sen cok kendini dinlemişşsin biliyorum heycanlısın hemen öğrenmek istiyorsunun ama o işler öyle olmuyor malesef bu sekılde yaparak kendine eziyet eder vücudunu aşırı strese sokarsın buda hamile kalmayı zorlastırır malesef yaşadıgımız belirti dediginiz söyler tamamen salgılanan hormonlardan gebelik belirtisi ancak bebek HCG salgılamaya başladığında başlıyor oda adet gecikmesine denk geliyor kendini baska seylerle meşgül et yine test yapmak istersen 12.günde test yapabilirsin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :)

Sen nasılsın canım âdete kaç gün kaldı
Omuz ağrım başladı benim tekrardan bende servikal Kord var maf ediyor beni ya şuan ağrımdan baska bişey düşünemiyorum 7 günüm var hemen gecsede ilaçlarımı içsem diye bekliyorum şuan ilacımı içemiyorum malesef 3 gündür uyku uyuyamadım🥴

Benim bata 5 gün var yumurtlama dönemimdeki kasık ağrısını tekrar yaşamaya başladım bu normal mi

Eklentiler

• IMG_9873.jpeg
    IMG_9873.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar selam bende aranıza gelmek isterim adet tarihini beklerken kafa dağıtmak en güzeli oluyor sat 26 Aralık bat 30 ocak yumurtlama da 15,16 ocak sanırım 15 i pikti ama elimde test olmadığı için silikleşmeyi göremedim o civarda çatlamıştır diye düşünüyorum 🥰

Merhaba hanımlar, prodoctor erken gebelik testi ne kadar güvenilir diye soracaktım size. Artımed ‘de 2 defa yalancı negatif gördüm önceki aylarda. Şu an BAT’a 2 gün var. Bi bakayım dedim yaptım testi, silik çıktı. Artık silik görünce sinirim bozuluyor.

Eklentiler

• IMG_2783.jpeg
    IMG_2783.jpeg
    127 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba hanımlar, prodoctor erken gebelik testi ne kadar güvenilir diye soracaktım size. Artımed ‘de 2 defa yalancı negatif gördüm önceki aylarda. Şu an BAT’a 2 gün var. Bi bakayım dedim yaptım testi, silik çıktı. Artık silik görünce sinirim bozuluyor.
Çok güvenilirmiş canım o test ama bendeki pembe kapaklıydı silik çizgi çıkmıştı adetimden 5 gün önce. Kan verdim 34 çıkmıştı

Freely erken gebelik testim negatif normal kaset test silik benim kan verdim bekliyorum 🥹 bende siliklerden nefret ettim artık

Back