• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evette ben kimsenin bilmesini istemiyorum biraz kalabalık bir ailedeyim fırsatım olmuyor dışarı çıkmaya yani bir hastane isim var onu biliyorlar o yüzden hazır çıkmışken yapayım sonra hamileysem bı sürü bahane bulabilirim anlatabildiysem çok düşük oldu benim biraz işte sen boylesinde o yüzden oluyor gibisinden laflar var Allah korusun inşallah bir daha yasamam ama o yüzden kimsenin bilmesini istemiyorum artık laf söze tahammülüm yok gerçekten inşallah var da çıkar bende kendimi ona gore hazırlarim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah sende burdaki isteyen sürekli düşük yapan kadınlarinda sağlık inşallah hamilelikleri doğumları olur Amin 🤲
Gecçmiş olsun kayıpların için söyleme kimseye evdede test yapabilirsin yarın çıkmazsa kanda mecbur daha sonra tekrar gideceksin diye dedim bende kimseye söylemiyorum gizli yapıyorum testlerimi hiç cocuk var mıydı sizde

Kızlar idrar testlerinim negatif. 15 ocakta regl oldum ama daha önce de söyledim siyah çamur gibiydi ve çok azdı. 18inde erken idrar testi negatif çıktı. Kan testi verip kafayı rahatlatayım diyorum da kan testi için en doğru zaman ne zaman ? Yani ne zaman kan verdiğimde negatif çıkarsa artık yükselmez diyebilmek için soruyorum. En son ilişki 10 ocakta oldu

Tabiki var benim adetten üç gün önce silik bile çıkmadı gecikmenin beşinci günü yaptım çıktı
Haklısınız ama predictor 6 gün önceye kadar çıkıyor diyorlardı o biraz hevesimi kaçırdı neyse şu 2 güne hastalanmazsam tekrarlayacağım ama negatif olunca kesin hastalanacağım diye düşündüm kasık ağrılarım devam ediyor ilk hamilelğimde oğlumda bir gün kala yapmıştım doğru sonuç vermişti şimdi erken davrandım sanırım kısmet 🤷‍♀️

Canım regl gününe kadar umut hep war ama bunlar adet belirtisi yani gebelikle belirtiler hep aynı o yüzden bilemiyorum
Aynı olmasının sebebi vücudumuz kendini yumurtlamadan adete kadar olan dönemde hamile zannettmesi bebek olmasa bile bile vücudumuz varmış gibi kendini korumaya alıyormuş

Kızlar idrar testlerinim negatif. 15 ocakta regl oldum ama daha önce de söyledim siyah çamur gibiydi ve çok azdı. 18inde erken idrar testi negatif çıktı. Kan testi verip kafayı rahatlatayım diyorum da kan testi için en doğru zaman ne zaman ? Yani ne zaman kan verdiğimde negatif çıkarsa artık yükselmez diyebilmek için soruyorum. En son ilişki 10 ocakta oldu
Regl olduysanız neden test veriyorsunuz

Evette ben kimsenin bilmesini istemiyorum biraz kalabalık bir ailedeyim fırsatım olmuyor dışarı çıkmaya yani bir hastane isim var onu biliyorlar o yüzden hazır çıkmışken yapayım sonra hamileysem bı sürü bahane bulabilirim anlatabildiysem çok düşük oldu benim biraz işte sen boylesinde o yüzden oluyor gibisinden laflar var Allah korusun inşallah bir daha yasamam ama o yüzden kimsenin bilmesini istemiyorum artık laf söze tahammülüm yok gerçekten inşallah var da çıkar bende kendimi ona gore hazırlarim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah sende burdaki isteyen sürekli düşük yapan kadınlarinda sağlık inşallah hamilelikleri doğumları olur Amin 🤲
Çok geçmiş olsun burada yeniyim benim bir tane oğlum var korunuyorduk 6 yıldır kazara 2 ay önce hamile kaldım plansız ama 5. Haftada düştü keseyi görür görmez doktor önemsemedi bir tane sağlıklı doğumum olduğu için o kayıptan sonra ikinci çocuğu istediğime karar verdim çok üzüldüm öğrenince hormonlardan sebep bir istek geldi bana, bu ay korunmadık ama o düşük sebebiyle ben de kimseye bahsedemiyorum bu kuruntularımı ve malesref insan aynı şey olursa diye çok korkuyor iyi düşünelim hamile kalmakla olay bitmiyor Allah herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin ve sağlıkla doğup büyüsünler inşallah bu süreç başlı başına bir macera

merhaba rica etsem ovülasyon testlerime bakar mısınız lütfenn ben pek anlamıyorum(pcosluyum)

Eklentiler

• IMG_5939.jpeg
    IMG_5939.jpeg
    282,6 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı
Ben kullandım düşük yaptığım gebeliğimde adetten 4 gün önce negatif çıkarmıştı adet günü beta 140 ken silik çıkardı öyle öğrendim. Bence doğru sadece çok erken yapmayın 2 gün falan kalsın en azından

Kızlar elimde labaquık kaset test var reglime de 6 gün var sizce yapsam varsa çıkar mı çünkü erken gebelik de sipariş ettim yoksa onumu bekleyeyim

Kızlar elimde labaquık kaset test var reglime de 6 gün var sizce yapsam varsa çıkar mı çünkü erken gebelik de sipariş ettim yoksa onumu bekleyeyim
Bence bekleyin ben düşük yaptığım gebeliğimde 4 gün kala negatif çıkardı. Erken gebelik testi beta 140 ken silik çıkardı. Ki erken gebeliklerin beta 10dan sonra algıladığını söylüyorlar ama bence erken siz bilirsiniz tabi.

Bence bekleyin ben düşük yaptığım gebeliğimde 4 gün kala negatif çıkardı. Erken gebelik testi beta 140 ken silik çıkardı. Ki erken gebeliklerin beta 10dan sonra algıladığını söylüyorlar ama bence erken siz bilirsiniz tabi.
Teşekkür ederim

Kızlar yumurtlamadan iki üç gün sonra kasik ağrısı 4 gün sonra da adet kramplari gibi kısa kısa ağrı hissediyorum adetime 10-12 gün var sizce gebelik ağrısı olabilir mı

Back