Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
cerenim güzel haberleri getirmişsin bebekten sevindim...
kaos daha teste üzülmen için erken bu kadar erken sonuç vermeyebilir.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
of of ya resmen bugün olup biteni öğrenmek için kaldığım yerden tek tek okuyorum remen 1 saatim gidiyo ama yinede çok eğlencelisiniz zevkle ouyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben müsait olduğum zaman kimse olmuyo :84: :84: :84::84: :84:
bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
cerenim güzel haberleri getirmişsin bebekten sevindim...
kaos daha teste üzülmen için erken bu kadar erken sonuç vermeyebilir.
bende bugün katıldığım için üstüme aldım ve hoşbuldum inş. güzel haberleri duydukça daha hoş olucaz hayırlısı ile
ben varım daha ne olsun kimi istiyosunki başka
canım benim cevap gelmeyince üzüldüm hep böyle oluyo dedim çünkü akşamda ben okadar şey yazdım kimseden cevap yoook
zaten canım sıkılıyo tek başımayım koçiş yok bişi yok
ayyy bugün benim psikolojimde bozuk
bende bugün katıldığım için üstüme aldım ve hoşbuldum inş. güzel haberleri duydukça daha hoş olucaz hayırlısı ile
ooooooooo ne oldu canım benim sorun ne yoksa adet mi oldunn mazallahhh:26:
canım yazdım ama akşam tabi kimse ilgilenmedi benle yumuş filan yyok bende doktorum öle dedi daha doğrusu gösterdi yok bende bu ay bişi tamam üzülmicem diyom ama bi ahyal kırıklığı oluyo neyse toparlanırım birazdan
sıkma canını herşeyin hayırlısı banada geçen kontrolde dedi aynı şeyi doktorum o gün gerçekten çok kötüydüm ama şimdi düşünüyorumda herşeyin hayırlısı zamanı var daha demekkicanım yazdım ama akşam tabi kimse ilgilenmedi benle yumuş filan yyok bende doktorum öle dedi daha doğrusu gösterdi yok bende bu ay bişi tamam üzülmicem diyom ama bi ahyal kırıklığı oluyo neyse toparlanırım birazdan
canım yazdım ama akşam tabi kimse ilgilenmedi benle yumuş filan yyok bende doktorum öle dedi daha doğrusu gösterdi yok bende bu ay bişi tamam üzülmicem diyom ama bi ahyal kırıklığı oluyo neyse toparlanırım birazdan
sıkma canını herşeyin hayırlısı banada geçen kontrolde dedi aynı şeyi doktorum o gün gerçekten çok kötüydüm ama şimdi düşünüyorumda herşeyin hayırlısı zamanı var daha demekki
hayırlısı canım üzme kendini ondada wardır bir hayır...demekki balık burcu bir bebişin olcek
kesinlikle gölgem çiçeğim yaaa bak benim yumurtam var ama korunmak zorundayız çünkü ameliyat olcam herşeyin hayırlısı ben bide burdaki dr lara güvenmiyorum
hoşgeldin canım senin bat ne zaman... inşallah allahın izniyle bu topik uğurlu gelcek canım
20 haziran canım hayırlısı bakalım
bugece dr. da rendevum var klomen kullandım ve yumuşlar 22mm gelmiş ise çatlatma yapacak yarın onun için bugece görmesi gerekiyomuş merakla ve heyecanla bekliyorum rabbim kucaklarımızı boş gönlümüzü darda bırakmasın
canım neredesinki sen ayrıca ne ameliyatı olcaksın