tmm cnm tabiki haberdar edicem biz bi aileyiz ve birbirimizi abla kardeş gibi merak ediyoruz beraber üzülüp beraber seviniyoruz onun için hüzünde sevinçte paylaşıldıkça insanın gönlü rahat eder iyiki varsınız canlar
ben çorumdayım ankaraya gidip ameliyat olcam inşallahhbenim rahim duvarı kalınlaşması oldu ilaç kullandım ama sonuç alamadım operasyon dedi bende birde ankaraya gidiyim diyorumm:79: inşallah bir sorun çıkmaz gerçi içim çok rahat dedimya burdaki dr lar abartıyormuş gibi geliyor
ben çorumdayım ankaraya gidip ameliyat olcam inşallahhbenim rahim duvarı kalınlaşması oldu ilaç kullandım ama sonuç alamadım operasyon dedi bende birde ankaraya gidiyim diyorumm:79: inşallah bir sorun çıkmaz gerçi içim çok rahat dedimya burdaki dr lar abartıyormuş gibi geliyor
inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın canım
kısssslaaaar hazırlanıp çıkıcam evdden biraz sonra dr. gidiyorum dualarınızı bekliyorum inş. rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin :92:
kısssslaaaar hazırlanıp çıkıcam evdden biraz sonra dr. gidiyorum dualarınızı bekliyorum inş. rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin :92:
gel canım tabi burda hastane çok üniv hastanesi falan tek doktorun dediğine takılıp kalmamak lazım
bizde öyle düşünüyoruz başkent üni. ali ayhan dediler
inş gerek olmaz öle ameliyata falan büyük hastane herzaman iyidir
inşallah canım yaa kafam giziye takıldı nerde acaba:26:
işi falan çıkmıştır belki onla pek konuşma fırsatımız olmadı gündüz pek girmiyo sanırsam
geldi işte bak
sıkma canını herşeyin hayırlısı banada geçen kontrolde dedi aynı şeyi doktorum o gün gerçekten çok kötüydüm ama şimdi düşünüyorumda herşeyin hayırlısı zamanı var daha demekki
hoş geldinsizi bugün nurhan yormuş iyice anlaşılan kimsenin yazışacak hali kalmamışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?