• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

henüz bi yere gitmiyorum. Ama ben elvankette elit tıp merkezi diye biyer var doktorum orda, kızıma hamileyken o doktora gitmiştim harika biridir. Mehmet kundakçı adı, etimesgut devlet hastanesinin başhekimi. Ona giderim heralde. Ben spirali yeni çıkrttırdım. 2,5 ay oldu bakalım. şimdiik bekliyorum ama kontrol için heralde bende lokman hekime giderim. Neresindesin sincanın sen:71:

atatürk mah. canım ben seda hanıma gidyorum lokman hekimde memnunum iyi biri hamile kalıncada zaten ona dvm ederim kızın kaç yaşında

atatürk mah. Canım ben seda hanıma gidyorum lokman hekimde memnunum iyi biri hamile kalıncada zaten ona dvm ederim kızın kaç yaşında

7 yaşında teyzesi bende çağlayan alt geçidin ordayım. Görüşürüz inşallah bi hamiş olalım da, beraber gideriz, göbüşlerimizi ölçeriz hangimizin ki büyük diye. Oyyh heyecanlandım bee :66::66::66:

7 yaşında teyzesi bende çağlayan alt geçidin ordayım. Görüşürüz inşallah bi hamiş olalım da, beraber gideriz, göbüşlerimizi ölçeriz hangimizin ki büyük diye. Oyyh heyecanlandım bee :66::66::66:

maşallah canım Allah bağışlasın valla Allah söyletiyo inş o günler gelir

kızlar soruma cevap alayım hemen gidicem biraz önce benden beyaz bir akıntı geldi şeffaf değil ne demek buuu:26:

beyaz akıntı ovulasyon dönemine giriyosun demek yani 2-3 gün içinde hamiş olma şansın yüksek, yarın falan da şeffaf akıntı gelir. O zaman işlem tamam inşallah canım. Durmak yokk çok çalışman lazım çookkk.

beyaz akıntı ovulasyon dönemine giriyosun demek yani 2-3 gün içinde hamiş olma şansın yüksek, yarın falan da şeffaf akıntı gelir. O zaman işlem tamam inşallah canım. Durmak yokk çok çalışman lazım çookkk.

Baya sıvıydı canım damla damla geldi ama beyaz:36::36::36:

Tamam kızlar teşekkür ederim biliyosunuz çıkmam lazım öpüyorum sizi iyiki varsnızzzz:71:

Umutdenizcim eminim tatlım, gerçektenn. Hamilelik belirtisi olması için gününün bi kaç gün geçmiş olması gerek. Ama umarım hamilelik belirtisidirrr.

Mesai bitti artıkk ben çıkıyorum fıstıklar, kaldığımız yerden devam etmek üzere, öpüyorum sizi, yarına kadar çı-ok çalışın, iyi bakın kocişlere. Herkese iyi akşamlarrr.:9::9::3:

inş güzelim neden bilmiyorum ama içim hiiiiçççç rahat değilll

canım ya keşke bi ultrasonda baksaydı ondan için rahat değil ama canım birz başından savmış doktor yani ne bileyim bizim doktorlarımız bu şekilde gelen hastaye mutlaka ultrason yapıyolar. overler normelmi, uterusun durumu nasıl, kist ve benzeri durumu var mı? yani bir çok şeyde ultrasonda karar veriliyo bence bi başka doktora daha git...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :43: :43: :43:

of of ya resmen bugün olup biteni öğrenmek için kaldığım yerden tek tek okuyorum remen 1 saatim gidiyo ama yinede çok eğlencelisiniz zevkle ouyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben müsait olduğum zaman kimse olmuyo :84: :84: :84::84: :84:

Back