hayırlı olsun inşallah dendiğin yöntemleri paylaşda bizde uygulamaya geçelim dua et bizlerede hamilelerin duası kabul olurmuşama bende istiyorum yaaaa:2:
canım benim hayırlı olsun darısı başımıza işşallah bitanem hayırlısıyla bebişini al kucana çok dikkat et kendinemrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimmkesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
bu 6. Ayımdı 5 aydır yapmadıgım halt kalmadı olmadı ama bu ay hiç bişey yapmadım önceki yazıları okursan ben hamile olduguma da inanmadım kızlar zorla test aldırdılar yatmadım bilee yumurtlama günlermde düğüne gittik bi haftaya yakın yapamadık bi ayda toplasan 3-4 kez yattık ondada ayaküstü bu işin en önemli taktiği stres.. Stres yapmayın oluyor bırakın düşünmeyn düşündükçe belirti yaşardm ben bu ay hiçç yaşamadım yeni basladım yaşamaya bi haftadr karnım agrıyo bugün olcam bugün olcam diye test bile yapmadım önceden 10 gün kala baslardım testlere o dereceydim ama rabbim mübarek kandil günü bana bu müjdeyi verdi darısı hepiznize inşallahhh dualarım sizinle ben yanlızolmak istemyorum hepinizden kardeş bekliyorum teyzelerii bizi yalnız bırakmayınn
kesinlikle canım olucak hayırlısıylaDurmak yok yola devam kızlaar, ay biraz siyasi gibi oldu ama, napalım yapmamız gereken o, çalışcaz, moral depolıcazz, çalışcazz. Sonra burda gebelik anıları paylaşcaz unutmayın. Olcak gibi düşünün olmıcak gibi diil.
bu 6. ayımdı 5 aydır yapmadıgım halt kalmadı olmadı ama bu ay hiç bişey yapmadım önceki yazıları okursan ben hamile olduguma da inanmadım kızlar zorla test aldırdılar yatmadım bilee yumurtlama günlermde düğüne gittik bi haftaya yakın yapamadık bi ayda toplasan 3-4 kez yattık ondada ayaküstü bu işin en önemli taktiği stres.. stres yapmayın oluyor bırakın düşünmeyn düşündükçe belirti yaşardm ben bu ay hiçç yaşamadım yeni basladım yaşamaya bi haftadr karnım agrıyo bugün olcam bugün olcam diye test bile yapmadım önceden 10 gün kala baslardım testlere o dereceydim ama rabbim mübarek kandil günü bana bu müjdeyi verdi darısı hepiznize inşallahhh dualarım sizinle ben yanlızolmak istemyorum hepinizden kardeş bekliyorum teyzelerii bizi yalnız bırakmayınn
sabahtan beri onu araştırıyorum bi kutuda 18 taen ovulasyon test 2 tanede gebelik testi var kargo dahil 19 tl bayıldım yaff, ne uğraşıp duruyoz kii. Bakalım ne zaman gelirse benim en geç 7 sinde başlamam lazım teste.
canım bozma moralini sabret bakalım biraz tamammıkızlar merhaba ben beklenen üzere adet oldum beni silinnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim hayırlı olsun darısı başımıza işşallah bitanem hayırlısıyla bebişini al kucana çok dikkat et kendine
mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimmkesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
banada dua edin kızlar ya adetime 6 gün var inşallah olmam hamile olurum yaa canım sanada inşallah sağlıklı güzel hamilelik ve doğum geçirirsin
mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimmkesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
dalgalı toprağım ben sincandayım sen neresindensin
kızlar merhaba ben beklenen üzere adet oldum beni silinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy canım çok güzel bir haber rahat bir 9 ay la allah bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. canım
amin canım çok dua et seni yalnız bırakmayalım şeker:44:
sağolun canlarım inşallah bakalım sizinde olsun göbüşlerinizde bebişler birlikte büyütelim inşallah birazarastırma yapayım ben ya dr aramam lazım güzel bihastane varmı izmirde bildiğiniz:))
bende :))) komşu çıkcaz kızz
:)))) ayyy fena olmazdı he hamile kalınca gelir giderdik doktora nereye gidiyosun ben lokman hekime gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?