How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hayırlı olsun cok sevindim🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🫶 sizin ve bebişinizin dualarına talibiz burda bebek isteyen herkese nasip etsin rabbim 🤲🏻
Hiç belirtiniz oldu mu merak ettim.
Teşekkur ederim Allah gônlûne gôre versin 🤗🌸Evet oldu canim şiskinlik vardi alt karnimda agri vardi goguslerim dolgunlasti gogus uçlarim hashaslaşmişti bide bi kez leke seklinde kanama oldu ôyle yani🤗🧿

Canım tavsiyem doktora gittiğinde 6 ay deme 1 sene de. Çünkü o zaman bazı testleri gereksiz görüyorlar kendşmden örnek vereyim bir buçuk sene önce gittim kadım doğuma 6 ay dedim eşimden test istemedi, benden bazı hormonları gereksiz gördü ve bi süre geçip olmayınca başka doktora gittim ve 1 sene olmuştu artık eşimden de test istedi ve bazı değerleri iyi çıkmadı meğer normal yollarla olması imkansız gibi birşey çıktı. O yüzden bi sene de gerekli her testi istesin ve kafan rahat denemeye devam edersiniz
Kuzum doktoruma 7 ay önce gözüktügümde herşeyin çok güzel yolunda yumurtalıkların çok güzel durumda istedigin zaman bebek için çalışmalara başlayabilirsin demişti. Bakalım tekrar gittiğimde herhangi bir sorun teşkil değilse eşimde gidicek duruma göre bakılacak herşeye çok teşekkür ederim bilgilerin için 😘🙏🏻

Kuzum doktoruma 7 ay önce gözüktügümde herşeyin çok güzel yolunda yumurtalıkların çok güzel durumda istedigin zaman bebek için çalışmalara başlayabilirsin demişti. Bakalım tekrar gittiğimde herhangi bir sorun teşkil değilse eşimde gidicek duruma göre bakılacak herşeye çok teşekkür ederim bilgilerin için 😘🙏🏻
Bence doktorunuz istemese bile siz eşiniz için test talebinde bulunun muhakkak banada çok güzel dedi eşime bakmadı ama sorun orda çıktı ve boşa bi sene kayıp oldu

Valla adamlarda gam yok keder yok. Tek dertleri üremek. Bu da onlar icin bir gelir kaynağı. Çatır çatır doguruyorlar 😄 bide korunmadan sevisiyolsr sonra aaaaa hamileyim diyorlar. Yani korunursun da hamile kalirsin buna sasirirsin tamam. Ama korunmuyo zaten cocuk olsun adından daha cok bahsedilsin istiyo. Hemende hamile kaliyolar sanki hedef alip tutturuyor mübarekler 😂
Aynen vala hiç deme ya😂 birde haberleri yokmuş gbi video cekiyorlat o an şaşırıyorlar ya cok komik geliyor bana😂

Kızlar yumurta ölçümlerinden anlayanlar bir aydınlatsın beni lütfeeeeeen. İlk aşılamamı yaptırcam 5 gün günde bi tane klomen kullandım. Döngünün 12.günü 11mm 2 tane bi tanede 8mm yumurta vardı. Yarın 16.günü olacak kontrolüm var sizce yeteri kadar büyür mü bu süre içinde?

Kızlar yumurta ölçümlerinden anlayanlar bir aydınlatsın beni lütfeeeeeen. İlk aşılamamı yaptırcam 5 gün günde bi tane klomen kullandım. Döngünün 12.günü 11mm 2 tane bi tanede 8mm yumurta vardı. Yarın 16.günü olacak kontrolüm var sizce yeteri kadar büyür mü bu süre içinde?
Her gün 1 2 mm büyüdüğü düşünülürse istenilen boyuta ulaşır emin olun. Benimde doktorum 15 mm olan yumurtama çatlatma ipnesi yaptı mesela 🤗 dontorunuz kontrol eder ve uygunsa yapar

Kaset testin gebelik testinden farkı ne? Ben yurtdışında yaşıyorum da burada sadece erken gebelik testi ve ovulasyon testi gördüm belki kasette vardır
Kaset test dediğimiz normal test, adet günü geçtikten sonra yapılınca sonuç gösteriyor hassasiyeti düşük sanırım o açıdan, erken gebelik testi hassasiyeti daha yüksek adet gününden birkaç gün önce yapınca da beta değerini ölçüp sonuç gösterebiliyor (tabi bu orjinal, gerçek ve kaliteli olanlar için geçerli yalancılar için değil :) ) biraz uzun yazdım ama :)

Canim genetik test ve pıhtılaşma testi gebelik kaybindan sonra yapiliyor aslinda. Senin 2 tane kaybin var bence bir genetik bölümüne basvur. Çünkü kimyasal olunca yapmiyorlar testleri diye biliyorum. Ama senin 7 ve 8.hafta yapilabilir sana testler.
Yarın Bi doktoruma söyleyeyim bakalım ne dicek

24 ocak yumurtlama 29 ocak çatlama olmuş olabilir mi canım çünkü akıntı 24ünde geldi meme hassasiyeti 29unda oldu. Normalde pikten sonra ertesi günü falan olmaz mı çatlama kafam karıştı
Yani herkesin nasıl işler bilmiyorum Ama genelde meme ucu hassasiyeti çatladığı an olur yani bende ve çevremde kimden duysam böyle söylüyor akıntı genelde yumurta olgunlaşınca geliyor bazısında iki gün kala bazısında birkaç gün yumurtlama ve çatlama aynı anlama geliyor yalnız bunu iki kere kategorize etmek manasız. Direkt yumurtlama diyebilirsin ki Bence meme ucunu 29 ocak'ta hassasiyet aldıysa 29 Ocak çatlamadır Ama tabii ki de akıntı geldiği gün yumurtlama olduysa belki 5 gün sonra gebelik oluşmuş ve meme ucun hassas olabilir burada Bence önemli nokta genelde yumurtlama olunca meme ucunda hassasiyet oluyor mu. Bu ay inşallah hamilelik oluşur ama oluşmaz regl olursan 29 Ocağa dek bekle yani 7 Şubat'ta adet bekliyorsan üzerine 5 gün daha koy ki geciktim tribine girme. Test yaparsın zaten muhtemelen negatif çıksa da negatif anlamına gelmez bence Çünkü dediğim gibi meme hassasiyeti yumurtlamaı olduğunda oluyor üzerine de 14 gün ekle 29'unda çatladıysa 12 Şubat adetin 24'ünde çatladıysa 7... Çok yazmışım Ama şunu da belirteyim yumurtlama demek zaten çatlama demek yani bir tane eve midir nedir sürekli gönderilerine yumurtlama ve çatlama diye ayırt ediyor hem de yumurtlama ve çatlama işlemi aynıdır sadece iki isimle adlandırılır LH Piki demek daha doğru olur

Kizlar forum yine sacma sapan bi hal mi aldi bende mi sıkıntı var. Üstteki bildirim paneli yok oldu :işsiz:

Aynen canim 2.günü gidiyorsun veya en gec 3. Hormonlara bakiyor.
Nerelerdesin senn 😂
Ben görevlerimi tamamladım öğretmenim 🥳 yanılmıyorsam bugün 3. gün yumurtlama üstünden. Tarih itibarıyla. Davetler bitmiyor ablamdaydım akşam. Kuzenlerimle toplaştık öyle eşli görüşme falan vedalaştık. Okullar açılıyor malum bize yol göründü pazar günü 14 saatlik yolumuz var 🤔🙈 Allah'ım çok şükür çekirdek ailemle baş başa kalacağım bayramda hiç gelesim yok eşim gelmek istiyor ama gelmezsek 5 ay kafa dinleme 😎.. işte evimi toparlıyorum vakit buldukça oraya gidince orada da bir posta iş böyle göçebe gibi zor. Sanki iki bambaşka kişiyim burada başka bir hayatım orada başka bir hayatım var

Olsun kuzum herseyin bi vakti saati var uzulme benim bu aydan hic beklentm yoktu catlama gununu esim degerlndrmk istmedi diye kzmistim sinirden aglamiştm ama Rabbim ol diyince oluyo inşallah onumzdeki aylarda nasip olur sanada 🤗
Ay ben çok iyi hatırlıyorum nasıl ikna ettin sen kocanı diye taktik istemiştin. Vay be. Canım dün ekran almıştın bana bakar mısın. İlişkiyi bıraktım ben dün. Ama 15 gün çatladığını düşünüyorum. En azından çatlamadıysa bile en kötü dün çatlamıştır herhalde bugün olsa bile şans var ki bence zaten 3 gün önce meme ucu hassasiyeti başlayınca çatladı bayağı doldurdum bu sefer ama şimdi bu gece de ilişki düşünüyordum eşim arkadaşları ile vedalaşmaya gitti hala gelmedi

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-30-10-55-05-294_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2025-01-30-10-55-05-294_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 0
Ben görevlerimi tamamladım öğretmenim 🥳 yanılmıyorsam bugün 3. gün yumurtlama üstünden. Tarih itibarıyla. Davetler bitmiyor ablamdaydım akşam. Kuzenlerimle toplaştık öyle eşli görüşme falan vedalaştık. Okullar açılıyor malum bize yol göründü pazar günü 14 saatlik yolumuz var 🤔🙈 Allah'ım çok şükür çekirdek ailemle baş başa kalacağım bayramda hiç gelesim yok eşim gelmek istiyor ama gelmezsek 5 ay kafa dinleme 😎.. işte evimi toparlıyorum vakit buldukça oraya gidince orada da bir posta iş böyle göçebe gibi zor. Sanki iki bambaşka kişiyim burada başka bir hayatım orada başka bir hayatım var
Aferin sana çalışkan öğrenci 🤭😂 hadi bakalim burdan sonrasi Allaha kalmis. İnşallah pozitifler aldigimiz mujdeli bir ay olsun şubat 🙏🥰
Iyi canim az kalmis gidiyorsun desene huzuruna 😊 yeter bu kadar bir aradalik iyi bile dayandin.
Ay normal ya insanin bi sadece kendi kocasi cocugu oldugu hayati yasamasi var birde boyle yasamasi var. Gitte dinlen. Gerisine sonra bakarsin. Uzakta olmak cok guzel bence 😬

Back