• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Valla psikolojik olup olmadığını sen bilirsin cnm ama herşey olablir...Bence bekle adetini...Dedim ya bana diyinki mide bulantısı aynı bendede oluyo deliyim ben çünküüü:66::66::66:

hani şu yumurtlama günü testleri var ya onlara göre yarından sonra adet olmam lazım ama bana göre 9 u anlamadım ki adet belirtileriyle hamileliğin bazı belirtileri aynı kafa kurcalıyo puffffffffff:59::59::59::59::59:

Ayyyhh kısslar ben şimdi ovulasyon testi siparişi verdim %99 kesin sonuçmış yani öyle ovulasyon günü ayarlamayla falan uğraşmıycam artık bakalım en doğru günü test bana sölicekmiş :26::26: Ondan sonra altın vuruşşş. Beklicez bakalım bebiş gelsin diye ay inşallah şimdiden heyecanlandım ben yaff.:66::66::66:

Ayyyhh kısslar ben şimdi ovulasyon testi siparişi verdim %99 kesin sonuçmış yani öyle ovulasyon günü ayarlamayla falan uğraşmıycam artık bakalım en doğru günü test bana sölicekmiş :26::26: Ondan sonra altın vuruşşş. Beklicez bakalım bebiş gelsin diye ay inşallah şimdiden heyecanlandım ben yaff.:66::66::66:
teknolojinin nimetlerinden yararlanmak gerek tabi canım bende olmazsa önümüzdeki ay almayı düşünüyorum

teknolojinin nimetlerinden yararlanmak gerek tabi canım bende olmazsa önümüzdeki ay almayı düşünüyorum

sabahtan beri onu araştırıyorum bi kutuda 18 taen ovulasyon test 2 tanede gebelik testi var kargo dahil 19 tl bayıldım yaff, ne uğraşıp duruyoz kii. Bakalım ne zaman gelirse benim en geç 7 sinde başlamam lazım teste.:52::52::52:

hadi bakalım güzel haberler ver bizlere inşallah

hadi hayırlısı canım hamileleri görüyorum canım gidiyo valla geçen doktora gittim sıra sıra dizlmişlerdi nası tuhaf oldum inş bizimde öle gideceğimiz günler gelir

canım nerden aldın bende alıcam önümüzdeki ay.:66:

canım nerden aldın bende alıcam önümüzdeki ay.:66:

gittigidiyorda var tatlım, kızlar daha burda hamilelik anılarımızı paylaşcaz, aayy benimki daha tekmeledi sizde ne var, benim bulantım var siz iyimisiniz falan diye, kilolarını sölicez bebişlerin. Sadece moral, sadece azimmm. Biz bi aileyizzzz.:65:

gittigidiyorda var tatlım, kızlar daha burda hamilelik anılarımızı paylaşcaz, aayy benimki daha tekmeledi sizde ne var, benim bulantım var siz iyimisiniz falan diye, kilolarını sölicez bebişlerin. Sadece moral, sadece azimmm. Biz bi aileyizzzz.:65:

inşallah allahım çok büyük ya bize de vericek bebişler minik meleklerimiz olacak elleri minicik kokusu misss gibi olacak:49::49::14::14:

Back