• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

gittigidiyorda var tatlım, kızlar daha burda hamilelik anılarımızı paylaşcaz, aayy benimki daha tekmeledi sizde ne var, benim bulantım var siz iyimisiniz falan diye, kilolarını sölicez bebişlerin. Sadece moral, sadece azimmm. Biz bi aileyizzzz.:65:

ayyy canım benim inşallah inşallahhhh çabuk gelsin o günler hayırlısıyla

Bu konuyu kafasına takan var mı takmamak için ne yapmayı önerirsiniz tamam takmıycam diyorum ilişkiye girerken aklıma geliyo:41::21:

mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimm:49::49::49: kesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa

mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimm:49::49::49: Kesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa

süperr canım yaa, darısı başımıza. Oyy oyy kalbinin sesi de vardır o bebişin şimdi, yerim ben onuu. Ne mutlu biri sevindi en azından aramızdan.:66:

mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimm:49::49::49: kesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa

ayyyy süperrr yaaaa çok sevindim canım inş keseyide görürsünüz için tam anlamıyla rahat eder tebrik ederim canım....

hayırlı olsun inşallah dendiğin yöntemleri paylaşda bizde uygulamaya geçelim dua et bizlerede hamilelerin duası kabul olurmuş:62::1::1::59: ama bende istiyorum yaaaa:2::43::43::43:

Back