• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Durmak yok yola devam kızlaar, ay biraz siyasi gibi oldu ama, napalım yapmamız gereken o, çalışcaz, moral depolıcazz, çalışcazz. Sonra burda gebelik anıları paylaşcaz unutmayın. Olcak gibi düşünün olmıcak gibi diil.:70:

hayırlı olsun inşallah dendiğin yöntemleri paylaşda bizde uygulamaya geçelim dua et bizlerede hamilelerin duası kabul olurmuş:62::1::1::59: ama bende istiyorum yaaaa:2::43::43::43:

bu 6. ayımdı 5 aydır yapmadıgım halt kalmadı olmadı ama bu ay hiç bişey yapmadım önceki yazıları okursan ben hamile olduguma da inanmadım kızlar zorla test aldırdılar yatmadım bilee yumurtlama günlermde düğüne gittik bi haftaya yakın yapamadık bi ayda toplasan 3-4 kez yattık ondada ayaküstü bu işin en önemli taktiği stres.. stres yapmayın oluyor bırakın düşünmeyn düşündükçe belirti yaşardm ben bu ay hiçç yaşamadım yeni basladım yaşamaya bi haftadr karnım agrıyo bugün olcam bugün olcam diye test bile yapmadım önceden 10 gün kala baslardım testlere o dereceydim ama rabbim mübarek kandil günü bana bu müjdeyi verdi darısı hepiznize inşallahhh dualarım sizinle ben yanlızolmak istemyorum hepinizden kardeş bekliyorum teyzelerii bizi yalnız bırakmayınn

mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimm:49::49::49: kesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
canım benim hayırlı olsun darısı başımıza işşallah bitanem hayırlısıyla bebişini al kucana çok dikkat et kendine:emir_bebek:

bu 6. Ayımdı 5 aydır yapmadıgım halt kalmadı olmadı ama bu ay hiç bişey yapmadım önceki yazıları okursan ben hamile olduguma da inanmadım kızlar zorla test aldırdılar yatmadım bilee yumurtlama günlermde düğüne gittik bi haftaya yakın yapamadık bi ayda toplasan 3-4 kez yattık ondada ayaküstü bu işin en önemli taktiği stres.. Stres yapmayın oluyor bırakın düşünmeyn düşündükçe belirti yaşardm ben bu ay hiçç yaşamadım yeni basladım yaşamaya bi haftadr karnım agrıyo bugün olcam bugün olcam diye test bile yapmadım önceden 10 gün kala baslardım testlere o dereceydim ama rabbim mübarek kandil günü bana bu müjdeyi verdi darısı hepiznize inşallahhh dualarım sizinle ben yanlızolmak istemyorum hepinizden kardeş bekliyorum teyzelerii bizi yalnız bırakmayınn

seni yalnız bırakmamak için uğraşcaz şeker, sırf senin için ama, kendimiz için aslaaa, sen yalnız kalma diye :34::34:

Durmak yok yola devam kızlaar, ay biraz siyasi gibi oldu ama, napalım yapmamız gereken o, çalışcaz, moral depolıcazz, çalışcazz. Sonra burda gebelik anıları paylaşcaz unutmayın. Olcak gibi düşünün olmıcak gibi diil.:70:
kesinlikle canım olucak hayırlısıyla:49::49::49:gelcek bebişlerimizzz:emir_bebek:

bu 6. ayımdı 5 aydır yapmadıgım halt kalmadı olmadı ama bu ay hiç bişey yapmadım önceki yazıları okursan ben hamile olduguma da inanmadım kızlar zorla test aldırdılar yatmadım bilee yumurtlama günlermde düğüne gittik bi haftaya yakın yapamadık bi ayda toplasan 3-4 kez yattık ondada ayaküstü bu işin en önemli taktiği stres.. stres yapmayın oluyor bırakın düşünmeyn düşündükçe belirti yaşardm ben bu ay hiçç yaşamadım yeni basladım yaşamaya bi haftadr karnım agrıyo bugün olcam bugün olcam diye test bile yapmadım önceden 10 gün kala baslardım testlere o dereceydim ama rabbim mübarek kandil günü bana bu müjdeyi verdi darısı hepiznize inşallahhh dualarım sizinle ben yanlızolmak istemyorum hepinizden kardeş bekliyorum teyzelerii bizi yalnız bırakmayınn

banada dua edin kızlar ya adetime 6 gün var inşallah olmam hamile olurum yaa canım sanada inşallah sağlıklı güzel hamilelik ve doğum geçirirsin:54:

sabahtan beri onu araştırıyorum bi kutuda 18 taen ovulasyon test 2 tanede gebelik testi var kargo dahil 19 tl bayıldım yaff, ne uğraşıp duruyoz kii. Bakalım ne zaman gelirse benim en geç 7 sinde başlamam lazım teste.:52::52::52:

benım yarın başlıyor o yuzden onümüzdeki aya kaldı ama inşallah gerek olmaz:emir_bebek:

:44:
canım benim hayırlı olsun darısı başımıza işşallah bitanem hayırlısıyla bebişini al kucana çok dikkat et kendine:emir_bebek:

sağolun canlarım inşallah bakalım sizinde olsun göbüşlerinizde bebişler birlikte büyütelim inşallah birazarastırma yapayım ben ya dr aramam lazım güzel bihastane varmı izmirde bildiğiniz:)):69::69:

mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimm:49::49::49: kesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa

ayyy canım çok güzel bir haber rahat bir 9 ay la allah bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

banada dua edin kızlar ya adetime 6 gün var inşallah olmam hamile olurum yaa canım sanada inşallah sağlıklı güzel hamilelik ve doğum geçirirsin:54:

allah razı olsun canıminşallah daha cok yeniumarımbana sımsıkı tutunur gitmezcok üzülürüm yoksa :( dün tümisteyenlere arayanlara dua ettim rabbim kimseye evlat aratmasın hepinizin olacak sadece rahat olun takmayın inanını stresten olmuyor bak ciddiyim bırakın düşünmeyinnn olacak

tebrikler canım çok mutlu oldum rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş. hayırlısı ile

:44:

sağolun canlarım inşallah bakalım sizinde olsun göbüşlerinizde bebişler birlikte büyütelim inşallah birazarastırma yapayım ben ya dr aramam lazım güzel bihastane varmı izmirde bildiğiniz:)):69::69:
amin canım çok dua et seni yalnız bırakmayalım şeker:34::34:

:)))) ayyy fena olmazdı he hamile kalınca gelir giderdik doktora nereye gidiyosun ben lokman hekime gidiyorum

henüz bi yere gitmiyorum. Ama ben elvankette elit tıp merkezi diye biyer var doktorum orda, kızıma hamileyken o doktora gitmiştim harika biridir. Mehmet kundakçı adı, etimesgut devlet hastanesinin başhekimi. Ona giderim heralde. Ben spirali yeni çıkrttırdım. 2,5 ay oldu bakalım. şimdiik bekliyorum ama kontrol için heralde bende lokman hekime giderim. Neresindesin sincanın sen:71:

Kızlar soruma cevap alayım hemen gidicem biraz önce benden beyaz bir akıntı geldi şeffaf değil ne demek buuu:26:

Back