gittigidiyorda var tatlım, kızlar daha burda hamilelik anılarımızı paylaşcaz, aayy benimki daha tekmeledi sizde ne var, benim bulantım var siz iyimisiniz falan diye, kilolarını sölicez bebişlerin. Sadece moral, sadece azimmm. Biz bi aileyizzzz.
inşallah allahım çok büyük ya bize de vericek bebişler minik meleklerimiz olacak elleri minicik kokusu misss gibi olacak
ayyy canım benim inşallah inşallahhhh çabuk gelsin o günler hayırlısıyla
Yaaa bakk gidemiyorum....Bi munzurluk geldi aklıma...Biz çift çizgiyi göremiyoruz ya yumurtlama testi yapsak görsekde azıcık avunsak olmazmııı
yaaa bakk gidemiyorum....bi munzurluk geldi aklıma...biz çift çizgiyi göremiyoruz ya yumurtlama testi yapsak görsekde azıcık avunsak olmazmııı
mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimmKesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimmkesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimmkesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
Bu arada hem ankaralıyız hem meslektaşız gölge çiçeği
keşke yaaa allahım isteyen herkese bebiş versin inşallah
kızlar merhaba ben beklenen üzere adet oldum beni silinnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hayırlısı olsun önümüzdeki ay inş olur
kızlar merhaba ben beklenen üzere adet oldum beni silinnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah da o biraz zor. ben artık eylülden sonra hamile kalmayı bekliorum. eşim şehir dışında çalışacak yaz boyu. olma ihtimali var ama çok düşük bir ihtimal
inşallah da o biraz zor. ben artık eylülden sonra hamile kalmayı bekliorum. eşim şehir dışında çalışacak yaz boyu. olma ihtimali var ama çok düşük bir ihtimal
hımm hayırlısı canım demekki daha zamanı var üzülmek yok lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?