• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benimde merak ettiğim konu yarın başka bir şey için hastaneye gitcemde gitmisken yakın bir hastanede var orada test versem acilde cikarmi adetime kaç gün kaldı tam bilmiyorum çünkü değişiyor egerki erken olursam biraz 4 gün var egerki bazen geç oluyor 7 gün falan var
Kaç gün kaldığı değilde catlamadan kaç gün geçtiği önemli

Oluşması ayrı çatlaması ayrı bişe
Bende bir şey anlamadım zaten burda bir kaç kişiye de sordum da aynı şey dediler bilmiyorum yinede sorayım dedim sennin bilgin var diye düşündüm bakalaim hayırlısı ablama söyledim fazla kafaya takma diye olursa olur olmazsada tekrar bı doktora görün diye benimle tartışıyor benim kafamı karıştıriyorsun diye en son dicemki ne halin varsa gör banane diyede neyse diyemiyorum abla sonuçta 😂😂

Merhaba arkadaşlar benim de bat 22 ocak sat 24 aralık, bu ay korunmadık bir haftadır alt karın bölgesinde ağrı ve şişkinlik yaşıyorum henüz göğüslerimde bir ağrı sızı yok regl ağrısı mı sizce? Dün test alıp yaptım ancak çok sıvı alıp su çok fazla içmiştim akşam saati yaptım bu hcg yi seyreltebilirmiş sabah idarıyla yapmak lazımmış:/ test predictor erken gebelik testiydi 5 gün önce gibi yapmış oldum yani sizce hala ihtimal var mıdır?
Tabiki var benim adetten üç gün önce silik bile çıkmadı gecikmenin beşinci günü yaptım çıktı

Bilmiyorum onu ben nezaman olduğunu oluruna bıraktığım için takip etmiyorum sadece takvimden bakıyorum oda adet dongum sürekli değiştiği için belli değil
Takvimde enson ilişki yumurtlamada hangi gün gösteriyor peki takivimini atarmisin

Bende bir şey anlamadım zaten burda bir kaç kişiye de sordum da aynı şey dediler bilmiyorum yinede sorayım dedim sennin bilgin var diye düşündüm bakalaim hayırlısı ablama söyledim fazla kafaya takma diye olursa olur olmazsada tekrar bı doktora görün diye benimle tartışıyor benim kafamı karıştıriyorsun diye en son dicemki ne halin varsa gör banane diyede neyse diyemiyorum abla sonuçta 😂😂
Cnm yumurtlama yumurtanın tüplerden atıldığını ve heran catlayacagi anlamjna gelir bir nevi aynı şey ay aslında

Ne biliyim doktorda 24 ünü bekle dedi anlamadım normalde iğneyi göre benim bugün yarın regl olmam lazım doktorumda gününde olursun dedi
bende geçen ay ovitrelle oldum tam 14. gün lekelenmem başladı 15. gün de regl oldum

Hayırlısı neyse o olsun inşallah 🤲🏻🌼

Benimle aynisiniz henuz erken çıkmayabilir zaten daha var regl bence biraz daha beklemelisiniz bende 12.gunde test yaypip reglimi bekliycem ona göre
Evette ben kimsenin bilmesini istemiyorum biraz kalabalık bir ailedeyim fırsatım olmuyor dışarı çıkmaya yani bir hastane isim var onu biliyorlar o yüzden hazır çıkmışken yapayım sonra hamileysem bı sürü bahane bulabilirim anlatabildiysem çok düşük oldu benim biraz işte sen boylesinde o yüzden oluyor gibisinden laflar var Allah korusun inşallah bir daha yasamam ama o yüzden kimsenin bilmesini istemiyorum artık laf söze tahammülüm yok gerçekten inşallah var da çıkar bende kendimi ona gore hazırlarim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah sende burdaki isteyen sürekli düşük yapan kadınlarinda sağlık inşallah hamilelikleri doğumları olur Amin 🤲

Canım döllenme erken olduysa çıkabilir ben iki gebeliği 5 gün geç döllenme ile öğrendim ama bu kez üç gün kala öğrendim
Peki testin yoğun idrar ya da seyrek akşam yapılması sizce negatifliğine sebep olmuş mudur keşke sabahı bekleseydim bir de 5 gün erken yaptım üzerine😏

Peki testin yoğun idrar ya da seyrek akşam yapılması sizce negatifliğine sebep olmuş mudur keşke sabahı bekleseydim bir de 5 gün erken yaptım üzerine😏
Sabah ilk idrar önemli tabi ama erken yapmışsın canım ben üç gün kala bile çok Zor görünen bir çizgi görmüştüm

Back