Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz ne olduMarkası nimo erken gebelik testi polikistik over var prolaktin tedavisi de görüyorm eğer ki varsa mucize gibi bir şey benim için
Yorumlarinda yanlis cikarabildigini duymustum. Ben bir kere kullandim negatifi dogru çıkarmıştı.Kızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı
Bende yorumları iyi gördüm hepYorumlarinda yanlis cikarabildigini duymustum. Ben bir kere kullandim negatifi dogru çıkarmıştı.
Bende bi gruplaşma sezdim vallaOvulasyon testi sorularini sormak için ücret mi odemeliyiz arkadaşlar burasi yardimlasma sayfasi diye biliyorum ama.
Dene bakalımBende yorumları iyi gördüm hep
Ben hiç kullanmadım canım hiç bilgim yok bu konudaOvulasyon testi sorularini sormak için ücret mi odemeliyiz arkadaşlar burasi yardimlasma sayfasi diye biliyorum ama.
Merhaba bu iğneyi kendi isteğinizle mi aldınız doktor mu öneriyorMerhaba kızlar nasılsınız ben dün ovritelle oldum çatlatma iğnesi olan var mı doktor neler söyledi size
Bunu kullanıp yorum yapacak başka kimse yok mu yaaKızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı
Canım regl gününe kadar umut hep war ama bunlar adet belirtisi yani gebelikle belirtiler hep aynı o yüzden bilemiyorumKızlar bana yarımcı olur musınız bu aydan ümidi kesmiştim belirtim uok diye ama 2 gün önceden başlayan hatta babylovee yazmıştım regl olcam diye o günden beri uzandığımda adet sancışarı çekiyorum ama akıntım vs yok reglime 6 gün var sizce bu belirti olabilir mi bu kadar erkenden regl ağrım olmaz çünkü bir de özellikle söylüyorum sırt üstü uzandığımda artıyor
Teşekkür ederimCanım regl gününe kadar umut hep war ama bunlar adet belirtisi yani gebelikle belirtiler hep aynı o yüzden bilemiyorum
Merhaba doktorum reçete ile verdiMerhaba bu iğneyi kendi isteğinizle mi aldınız doktor mu öneriyor
Peki ücretli mi reçete ettiMerhaba doktorum reçete ile verdi
Sanırım sgk karşılamıyo hiç almadım ama burda konuşulanlardan anladığım o reçete etsede ücretli alıyorsun.Peki ücretli mi reçete etti
Hamile kalan arkadaslarim hiç belirti farketmediklerini soyluyorlar asil belirtiler adet sonrasinda ortaya cikiyor cok fazla takmayın akışına bırakın bence 6 gün kalmış çabucak geçicek bence.Kızlar bana yarımcı olur musınız bu aydan ümidi kesmiştim belirtim uok diye ama 2 gün önceden başlayan hatta babylovee yazmıştım regl olcam diye o günden beri uzandığımda adet sancışarı çekiyorum ama akıntım vs yok reglime 6 gün var sizce bu belirti olabilir mi bu kadar erkenden regl ağrım olmaz çünkü bir de özellikle söylüyorum sırt üstü uzandığımda artıyor
Ben kullandım diye hatırlıyorum. Yoktu, yok olarak göstermişti yani doğruydu. İnşallah siz de güzel haber alırsınız.Kızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı