Evet doğru 1200 tlSanırım sgk karşılamıyo hiç almadım ama burda konuşulanlardan anladığım o reçete etsede ücretli alıyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doğru 1200 tlSanırım sgk karşılamıyo hiç almadım ama burda konuşulanlardan anladığım o reçete etsede ücretli alıyorsun.
Ücretli canım karşılamıyor sigorta 1200 tlPeki ücretli mi reçete etti
Yaptinizmi testi merak ettim sonuç nedir bu teste pek güvenilir demiyorlar amaKızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı
Canım ben bu markaya öyle böyle beddua etmedim. 4 tane aldım bundan adet günümde test yaptım 4ü de kocaman pozitif hem de baya belirgin. Kan verdim negatif çıktı adet oldum o gün de. O gün bugündür nefret ediyorum bu markadanKızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı
Cnm regl günün gelmeden bilemyiz aynı belirtiler çünkü benimde bgun başladı gün içerisinde regl gibi kasık ağrım var ve belim sırtım çok ağrıyor naptiysamda geçmiyor belim bugünü saymaysak benmde 7 gün var hap bitince 3gun sonra test alabilirsem alıp yapıp varmı yokmu anlarm ona göre adetimi beklerimKızlar bana yarımcı olur musınız bu aydan ümidi kesmiştim belirtim uok diye ama 2 gün önceden başlayan hatta @babylovee yazmıştım regl olcam diye o günden beri uzandığımda adet sancışarı çekiyorum ama akıntım vs yok reglime 6 gün var sizce bu belirti olabilir mi bu kadar erkenden regl ağrım olmaz çünkü bir de özellikle söylüyorum sırt üstü uzandığımda artıyor
Negatif benimde çatlatma iğnesinin 15. Günü bugünCanım ben bu markaya öyle böyle beddua etmedim. 4 tane aldım bundan adet günümde test yaptım 4ü de kocaman pozitif hem de baya belirgin. Kan verdim negatif çıktı adet oldum o gün de. O gün bugündür nefret ediyorum bu markadan
Bence henüz çatlamamis cnm mutlaka değerlendir gebelik testi neden yaptın onu anlamdm cnmKızlar iyi akşamlar ben dün öğlen 11 de çatlatma iğnesi yaptım az önce ovulasyon testi ve genelik testi yaptım kaset olan ovu testi bir bakar mısınız iğne işe yaramış mı doktor 36 saat sonra ilişki dedi
Üstündeki şeffaf kapağı çıkartabilirmisin öyle daha net gözüküyorNegatif benimde çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün
Hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya kısmet umudunu yitirmeNegatif benimde çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün
İnşallahHamile kalan arkadaslarim hiç belirti farketmediklerini soyluyorlar asil belirtiler adet sonrasinda ortaya cikiyor cok fazla takmayın akışına bırakın bence 6 gün kalmış çabucak geçicek bence.
Nasip tabi hem doktor regl günü bekle demişti ben sabredemedim yine 24 batHayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya kısmet umudunu yitirme
Benim de yarın ilacım son gün bekleyceğim cumaya kadar cuma günü hasta olmazsam test yapcamCnm regl günün gelmeden bilemyiz aynı belirtiler çünkü benimde bgun başladı gün içerisinde regl gibi kasık ağrım var ve belim sırtım çok ağrıyor naptiysamda geçmiyor belim bugünü saymaysak benmde 7 gün var hap bitince 3gun sonra test alabilirsem alıp yapıp varmı yokmu anlarm ona göre adetimi beklerim
Şuan gözükmüyor ama 2gun daha bekle bakalım adet olmazsan testni tekrarlarsn ona göreÇıkardım
Aynen öyle canım çok tşk ederimŞuan gözükmüyor ama 2gun daha bekle bakalım adet olmazsan testni tekrarlarsn ona göre
Anladım cnm çatlamanin 12.gununistersen test yap varsa çıkıyor çünkü çıkmazsa ona göre adet beklersin istersen ben öyle yapcamBenim de yarın ilacım son gün bekleyceğim cumaya kadar cuma günü hasta olmazsam test yapcam
Kaset yaptım çıkmadıAnladım cnm çatlamanin 12.gununistersen test yap varsa çıkıyor çünkü çıkmazsa ona göre adet beklersin istersen ben öyle yapcam
Benim bugün 15. Gün iğnenin o zaman daha da olmaz heraldeAnladım cnm çatlamanin 12.gununistersen test yap varsa çıkıyor çünkü çıkmazsa ona göre adet beklersin istersen ben öyle yapcam
Catlamadan sonra normalde 14.15 gün test yapılır ve adet gelir size niye öyle dediki ihnede farklı mı oluyor çatlama gününüz nezmandi sizinNasip tabi hem doktor regl günü bekle demişti ben sabredemedim yine 24 bat