• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı
Canım ben bu markaya öyle böyle beddua etmedim. 4 tane aldım bundan adet günümde test yaptım 4ü de kocaman pozitif hem de baya belirgin. Kan verdim negatif çıktı adet oldum o gün de. O gün bugündür nefret ediyorum bu markadan

Kızlar bana yarımcı olur musınız bu aydan ümidi kesmiştim belirtim uok diye ama 2 gün önceden başlayan hatta @babylovee yazmıştım regl olcam diye o günden beri uzandığımda adet sancışarı çekiyorum ama akıntım vs yok reglime 6 gün var sizce bu belirti olabilir mi bu kadar erkenden regl ağrım olmaz çünkü bir de özellikle söylüyorum sırt üstü uzandığımda artıyor
Cnm regl günün gelmeden bilemyiz aynı belirtiler çünkü benimde bgun başladı gün içerisinde regl gibi kasık ağrım var ve belim sırtım çok ağrıyor naptiysamda geçmiyor belim bugünü saymaysak benmde 7 gün var hap bitince 3gun sonra test alabilirsem alıp yapıp varmı yokmu anlarm ona göre adetimi beklerim

Canım ben bu markaya öyle böyle beddua etmedim. 4 tane aldım bundan adet günümde test yaptım 4ü de kocaman pozitif hem de baya belirgin. Kan verdim negatif çıktı adet oldum o gün de. O gün bugündür nefret ediyorum bu markadan
Negatif benimde çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün

Eklentiler

• IMG-20250119-WA0004.jpg
    IMG-20250119-WA0004.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar iyi akşamlar ben dün öğlen 11 de çatlatma iğnesi yaptım az önce ovulasyon testi ve genelik testi yaptım kaset olan ovu testi bir bakar mısınız iğne işe yaramış mı doktor 36 saat sonra ilişki dedi
Bence henüz çatlamamis cnm mutlaka değerlendir gebelik testi neden yaptın onu anlamdm cnm

Çıkardım

Eklentiler

• 17373054377736640183345086588210.jpg
    17373054377736640183345086588210.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 14
Cnm regl günün gelmeden bilemyiz aynı belirtiler çünkü benimde bgun başladı gün içerisinde regl gibi kasık ağrım var ve belim sırtım çok ağrıyor naptiysamda geçmiyor belim bugünü saymaysak benmde 7 gün var hap bitince 3gun sonra test alabilirsem alıp yapıp varmı yokmu anlarm ona göre adetimi beklerim
Benim de yarın ilacım son gün bekleyceğim cumaya kadar cuma günü hasta olmazsam test yapcam

Nasip tabi hem doktor regl günü bekle demişti ben sabredemedim yine 24 bat
Catlamadan sonra normalde 14.15 gün test yapılır ve adet gelir size niye öyle dediki ihnede farklı mı oluyor çatlama gününüz nezmandi sizin

Back