Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cidden çok güzel ve başarılı fotoğraflar vardı.Çok zor karar verdim. Bi de tabii çok tatlı kedicikler-köpecikler vardı.Az kalsın yarışmanın amacını unutup,onlara oy verecektim:) Ama son kararım 16 numara oldu.Gerçekten çok başarılı.Sahibini tebrik ederim.. Herkese başarılar ayrıca..:)
4-12-15-18 arasında kaldım.... herbirinin ayrı güzelliği var... çeken ellere sağlık... ama elim 4.fotoğrafa gitti.. 4. fotoğraf favorim.. başarılar....
Yorum yapan ve oylarını büyük bir itina ile kullanan tüm üyelerimize sonsuz sevgiler..a.s.
Yarışma duyuru başlığında sizlere de belirtmiştim,ben fotoları düzenlerken inanın içlerinde kayboldum..Hepsi ayrı güzel,hepsi ayrı anlam taşıyor..
Ben de katılım gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Oylama 12 Eylül 2009 tarihinde son bulacaktır..
Yarışma sonucunda Kadınlar Kulübü sitesi olarak,dereceye giren üyelerimize çam sakızı çoban armağını Editör Bey'den tebrik hediyesi olacak..:enbuyukkk: