''Doğa Hayvanları'' Foto Yarışma Anketi

Doğa Hayvanları Foto Yarışma Anketi

• 1. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 7 1,4%
  • 2. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 6 1,2%
  • 3. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 1 0,2%
  • 4. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 23 4,6%
  • 5. Doğa Hayvan Fotosu [COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması 3.Olan reflex:hooray:[/COLOR]

OY: 46 9,2%
  • 6. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması 2.Olan Sympathigue:hooray:[/COLOR]

OY: 70 14,0%
  • 7. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 4 0,8%
  • 8. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 2 0,4%
  • 9. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 5 1,0%
  • 10. Doğa Hayvan Fotosu

• 11. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 0 0,0%
  • 12. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 32 6,4%
  • 13. Doğa Hayvan Fotosu

• 14. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 35 7,0%
  • 15. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Jüri Özel Derecesi Kazen:hooray:[

OY: 13 2,6%
  • 16. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması 1.Olan NILBERA:hooray:[/COLOR]

OY: 79 15,8%
  • 17. Doğa Hayvan Fotosu

• 18. Doğa Hayvan Fotosu [COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Mansiyon Derecesi Sumak:hooray:[

OY: 27 5,4%
  • 19. Doğa Hayvan Fotosu

• 20. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 6 1,2%
  • 21. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 8 1,6%
  • 22. Doğa Hayvan Fotosu

• 23. Doğa Hayvan Fotosu

• 24. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 5 1,0%
  • 25. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Mansiyon Derecesi be_reN:hooray:[

OY: 13 2,6%
  • 26. Doğa Hayvan Fotosu

• 27. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 16 3,2%
  • 28. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 35 7,0%
  • 29. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 14 2,8%
  • 30. Doğa Hayvan Fotosu

• 31. Doğa Hayvan Fotosu

• 32. Doğa Hayvan Fotosu

• 33. Doğa Hayvan Fotosu

• 34. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 3 0,6%
  • 35. Doğa Hayvan Fotosu

• 36. Doğa Hayvan Fotosu

• 37. Doğa Hayvan Fotosu [COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Mansiyon Derecesi Ebru_18:hooray

• 38. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 9 1,8%
  • 39. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 3 0,6%
  • 40. Doğa Hayvan Fotosu

• Ankete Katılan
    500
sanırım bana benden başka oy verecek yok kaydirigubbakcemile3 pekte güzel çektiydim ayoolll :) şaka bir yana gerçekten birinciliğe giden fotoğrafı çeken arkadaş çok güzel yakalamış bende kendim yarışmada olmasam bu saniyelik olaya verirdim oyumu büyük ihtimal...herkesi tebrik etmek istiyorum çok güzel hepsi ayrı ayrı...o 14teki kediye bayıldımmm bayıldııımm..4 numarada kuğumuz çok asil..18 numara kesin malum şahsın fotosu..gösterdiği örneklerden sonra bunu çıkarıyorum..
isim vermek yasaktı değil mi sevgili uzman ayağımı denk alıyorum o yüzden:) ...

hepsi çok güzel fotoğraflar.
çeken herkesin eline sağlık..
oyumu verdim, bol şanslar dileyelim..

:bbo:karar vermek çok zor yaaa.18 nolu fotoğraf çok mükemmel ve profesyonelce çekilmişalkisalkisalkis.diğerleride harika offf yaaaafisfisfis(delikafaduldenkendiminkini düşündükçe gülüyorum ilahiii ben-tatlicadiarzu-)

yarışma topiğini daha bugün keşfettim:1no2:
duyuru yapılan topikte link verilmemiş bende saf saf bekliyorum hala yarışma açıklanmadı diye..neyse fotoğraflar gerçektende çok güzel..bir kaç tanesi hariç ben hepsini çok begendim :eek:
bir şey varki profesyonel makineler ön plana çıkıvermiş,ama fotoğraf kalitesinle bile yarışa girmeyecek kadar güzel pozlar vardı burda tebrik ederim arkadaşları..vereliniortak

Yahu bizim KK, profesyonel fotoğrafçı doluymuş da haberimiz yokmuş.akannehir
Herkesin emeğine sağlık arkadaşlar.
Bazılarını çalıp, masaüstüme arka plan yapıciğiiim, duyurulur :kedi:

için de benim cektıgım foto varsa ,telif hakkını isterim delikafadulden

a.s.

elinize emeğinize sağlık a.s.... hepsi çok güzel arkadaşlar ben çok zorlandım oyumu verirken.. hepsinde aklım kaldı

evet yaa hayvanların hepside güzel aslında.valla ayrım yapmakta zorlandım.ama kullandım oyumu.emeğinize sağlık

Yeni haberdar oldum yarışmadan bende fotoğrafları görünce çok beğendim ellerinize sağlık benim çok sevdiğim hayvanlar arasında yer alır tavuskuşu fakat beyazını bir anda görünce çok etkilendim... alkisalkisalkis Enfes bir görüntü ne de güzel yakalamışsınız tavuskuşunun kanatları açık yakalamak zordur. Ben baya bekleyipde yakalayamamıştım bu pozu makina yanımda yokken açmıştı kanatlarını renkliydi hayran kalmıştım sadece bana açmıştı annemlere göstermek istedim onlar gelene kadar kapattı... akannehir
Ben oyumu 12 numaralı beyazlar güzeline verdimmm hayırlı olsun... alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hepsi birbirinden güzel çekimler.Değerlendirirken çok zorlandım.
Fakat hayvanat bahçesi görüntülerini elemek istedim değerlendirmemde,6 cı resim çok doğal geldi.oyumda onadır.

oyumu kullandım anlamı olan bı fotoya verdım hayvanat bahcesındekılre dırek eledım cunku sokak hayvanları yarısması aklımda kalmısdı ama doga olmus..
oyumu verdıgım kısıyıde merak ettım vallahı..
ben katılsaydım kesın olurdum bırıncı ama bızım fareyı yakalamak az zaman aldı olan peynırlere oldu kaydirigubbakcemile3

5 numaaranın bakışlarına bayıldım. ve konuya çok yakıştırdım.tam doğanın içinden .
hatta tek bu nedenden ötürü çok beğendiğim halde hayvanat bahçelerindeki çekimleri çok beğendiğim halde oyumu onlara veremedim çünkü ortam yeşillikler falan resim çekmek için çok müsait yani avantajlı geldiler bana.
nacizane fikrim.
5 ile 6 arasında gittim geldim. sonunda oyumu 5 e verdim.

bu arada katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum .çok başarılı olmuşlar.emeğinize sağlık.

4, 5, 6, 10, 12, 14, 16, 18, 22, 27, 28, 34, 37 akannehir
ya cok guzel resımler var kımısı profosyonel, kımısı degıl ama yınede cok guzel karar vermek cok zor arkadasları tebrık edıyorum.....

ama ben 6 dıyorum cok hoş buldum... vereliniortak

Son düzenleme:
6 numaraya verdim oyumu opuyorumnanaktan
emeği geçenlere ve bu güzel kareleri yakalayan gözlere teşekkürler a.s.

cidden arada çok başarılı fotolar mevcut.
bence karelerdeki kompozisyon da çok önemli.
yaşamdan herhangi bir kare olunca pek hoşuma gitmiyor benim.

15-16 ve 18 çok başarılı.
oyum 15 iiçin...

6. numara bence cok guzel yakalanmis, martinin kizin elindeki ekmegi alis aninin yakalanmasi oldukca zor hatda sans bana gore vereliniortak

harika resimlerdi. fotoları çekenlerin ellerine ve emeğine sağlık.opuyorumnanaktan

ben baya kararsz kaldım yaaa kaydirigubbakcemile3
3 4 7 10 14 27 28 38
bunların arasnda kaldm :kedi:
oyum birine ama..başarılar herkese...

katılan tüm arkadaşlarımın ellerine, yüreklerine sağlık.. çok güzel fotoğraflardı.. ben oyumu 4 numaradan yana kullandım.. :kedi:keşke daha çok oy hakkım olsaydı daha da kullanırdım.. çok zor gerçekten seçmek..

sevgiler,

X